- Konu Sahibi Anketoroglu
bence ona bi reset gerekAyrılmaya kalktım intihar etmekle tehdit etti ay iyice manyak oldu bu adam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence ona bi reset gerekAyrılmaya kalktım intihar etmekle tehdit etti ay iyice manyak oldu bu adam
Ne var evleniceğim adamdan para isteyemez miyim senin benim gibi bi durum mu var ki kendisinin maddi çok iyi 10 tl kimseyi ne zengin eder ne fakirTüm Paranı vermene gerek yok kendine lazim olan kısmı kendine ayırmak senin hakkın... Kaba Saba bir insan nasıl sevsin? Nasıl bir sevgi anlayışı bu ? Her zaman böyle şeyler ister mısın sevgilinden ?
Nasıl yapcam pekibence ona bi reset gerek
Nasıl yapcam pekibence ona bi reset gerek
Ya ben onun için neler yaptım adam bana diyo yapman ve yapmaman aynı şey benim içimYunus mu evlat edindiniz? Onun için mi? Ben erkek olsam direk sizle evlenirdim.
Biraz soguk dur seni kaybetmek uzere oldugunu anlasin...neyin var derse baslarsin neyden mutsuz ve şikâyetçi oldugunu anlatmaya....Nasıl yapcam peki
Ya ben onun için neler yaptım adam bana diyo yapman ve yapmaman aynı şey benim içim
Canım bunu çok denedim biz 1 aydır sürekli kavga ediyoruz anlatıyorum diyo büyütme ne var bağırmışsam ne var itmişsem ne var ne var anlamıyor kiBiraz soguk dur seni kaybetmek uzere oldugunu anlasin...neyin var derse baslarsin neyden mutsuz ve şikâyetçi oldugunu anlatmaya....
Ben istemezdim istemedim de prensip meselesi tabi. Sen istiyor olabilirsin.... Maddi geliri çok iyi diye sürekli bişeyler aldırmak zorunda değilsin ya da istemek zorunda da değilsin... Sürekli istiyor ve bişeyler aldırıyorsan sıkılmış olabilir bu durumdan. Erkektir bu, bir kadın için cebinden para çıktı mı o kadını her türlü yönetebilecegini zannederNe var evleniceğim adamdan para isteyemez miyim senin benim gibi bi durum mu var ki kendisinin maddi çok iyi 10 tl kimseyi ne zengin eder ne fakir
Kesinlikle harika fikir sana senden güzel hediye olmaz diyim. Ya bunun annesi de böyle şımarık ay allahım nereye düştümBence siz ona odun alın maketini yaptırdım diyin. Bu insan sizi haketmiyor.. Kusura bakmayın ama değeriniz karşısında şımarmış bence.
Bence siz ona odun alın maketini yaptırdım diyin. Bu insan sizi haketmiyor.. Kusura bakmayın ama değeriniz karşısında şımarmış bence.
Kesinlikle harika fikir sana senden güzel hediye olmaz diyim. Ya bunun annesi de böyle şımarık ay allahım nereye düştüm
Bu güne kadar ondan 2 kez para istedim birinde annesine hediye alcaktım param yetmedi diğeri de bu zaman. Bilip bilmeden konuşmayın lütfenBen erkek olsam beni para makinası olarak görüp, her haltını bana aldıran birine tahammül edemem. Elalemin kerizi ben miyim ?
Niye kremimi adama aldırtayım, ben kaç yıllık eşimden isteyemiyorum şu yeni nesil nasıl bu kadar çabuk her şeyi istiyor, hiç mi utanmıyorsunuz anlam veremiyorum ?
Bence çocuk anlamış senin onu sömürmeye çalıştığını ( ay dönümü, gün dönümü, Migros dönümü, krem dönümü, zart dönümü, zurt dönümü ) ondan bu hale gelmiş kendince parasına sahip çıkıyor, haklı.
Çok mu lazımdı annesine hediye almak? Çok mu lazımdı krem? Yapma bak yaşın genç belliki. Ayıp ya hu. Neden adamdan para istiyorsun? Senin ailen yok mu? Ne diyeyim valla yazık.Bu güne kadar ondan 2 kez para istedim birinde annesine hediye alcaktım param yetmedi diğeri de bu zaman. Bilip bilmeden konuşmayın lütfen
Senin benim olaylarına girerek ilişkileri kutuplaştırıyoruz zaten. Ben böyle bir düşünceye katılmıyorum. Yeri geldiğinde ben kendi paramı veriyorum yeri geldiğinde o bana vermeliÇok mu lazımdı annesine hediye almak? Çok mu lazımdı krem? Yapma bak yaşın genç belliki. Ayıp ya hu. Neden adamdan para istiyorsun? Senin ailen yok mu? Ne diyeyim valla yazık.
Sana para vermek zorunda degil kiSenin benim olaylarına girerek ilişkileri kutuplaştırıyoruz zaten. Ben böyle bir düşünceye katılmıyorum. Yeri geldiğinde ben kendi paramı veriyorum yeri geldiğinde o bana vermeli
Sevgililik döneminde "Pasta yerine et alalım" nasıl bi odunluk böyle. Kendisine böyle olmaha devam ederse yollarınızın ayrılacagı sinyallerini verin. Bol bol "Ben senin eski hallerini cok özlüyorum" diyin. Kaybetme korkusu varsa mesajı anlayacaktır zaten. Anlamazsa da yolu acık olsun, simdiden böyle olan insanla bir ömür gecmezMerhaba kızlar
10 aydır süren bir ilişkim var. İlk 9 ayı harika geçti o kadar mutlu o kadar güzeldi ki her şey. Sonradan sevdiğim adam değişmeye başladı. Biz farklı zevklere sahip insanlarız ama eskiden bazen benim bazen onun dedikleri ol hep de mutlu olunurdu. Artık sadece kensi istediği olsun istiyor. Mesela bi pasta yaptırıp beraber ay dönümümüzü kutlamak istesem ya bırak o parayla et yeriz ne saçma şeyler ben yemem onları böyle boş işlerle uğraşma diyip hevesimi kırıyor. Kendisine anlatınca ne var bunda sanki ne dedim diyor. Son zamanlarda sık sık sesini yükseltir saçma saçma şeyler için bile olsa azarlar oldu. Özetle öküze dönüştü. Ayrılmak istemiyorum ama böyle de devam edemiyorum. Ben çok duygusal çok ince düşünceleri olan bir kızım.artık napıcağımı şaşırdım. Bi akıl verin nasıl eskisi gibi olur bu adam.