- 10 Mayıs 2017
- 38
- 11
- 3
- Konu Sahibi Anketoroglu
-
Ya saygısı kalmamış haklısın. Geçen migrosta yanımda para olmadığı için 10 tl lik krem istedim yok felan dedi ısrar ettim aldık çıktık sonra da yok diyosam yoktur uzatmayacaksın diye beni azarladı ve yanında parası vardı biliyorumAy dönümügüzelmiş...
Sana uymuyor seni üzüyorsa anlamıyorsa ayrıl. Ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin demişler. Değişmiş saygısı kalmamış belli ki...
9 ayda derler ilişkinin cicim aylari icin..sonrasi malum.. ama bence biraz daha bekle. ay donumu nedir yaa regl gibi... Saygisini bozmamali bu konuda kendisini torpulesin, baktin saygiyi iyice bozuyor o zaman dusunMerhaba kızlar
10 aydır süren bir ilişkim var. İlk 9 ayı harika geçti o kadar mutlu o kadar güzeldi ki her şey. Sonradan sevdiğim adam değişmeye başladı. Biz farklı zevklere sahip insanlarız ama eskiden bazen benim bazen onun dedikleri ol hep de mutlu olunurdu. Artık sadece kensi istediği olsun istiyor. Mesela bi pasta yaptırıp beraber ay dönümümüzü kutlamak istesem ya bırak o parayla et yeriz ne saçma şeyler ben yemem onları böyle boş işlerle uğraşma diyip hevesimi kırıyor. Kendisine anlatınca ne var bunda sanki ne dedim diyor. Son zamanlarda sık sık sesini yükseltir saçma saçma şeyler için bile olsa azarlar oldu. Özetle öküze dönüştü. Ayrılmak istemiyorum ama böyle de devam edemiyorum. Ben çok duygusal çok ince düşünceleri olan bir kızım.artık napıcağımı şaşırdım. Bi akıl verin nasıl eskisi gibi olur bu adam.
Sen neden istiyorsun ki böyle bir şeyi ? Paran varsa alırsın yoksa almazsın...Ya saygısı kalmamış haklısın. Geçen migrosta yanımda para olmadığı için 10 tl lik krem istedim yok felan dedi ısrar ettim aldık çıktık sonra da yok diyosam yoktur uzatmayacaksın diye beni azarladı ve yanında parası vardı biliyorum
Ya canım aşığım seviyorum ama böyle de olmuyor ki ben ona hep süprizler yaparım işte yunus evlat edindim yılbaşında adına çam diktirdim doğum gününde volkswagen logolu pasta yaptırdım arabasının birebir maketini buldum aldım ve daha pek çok şey. Biliyr böyle süprizleri sevdiğimi beklediğimi.maşallah sevgilin şimdiden tam bir odun olma yolunda emin adimlarla ilerliyor peki ileride ne olacak evlenmeyi düşünüyormusun bilmiyorum ama daha sevgiliyken özel gunlerde pasta kesmek yerine o parayla et alıriz diyen adamla ömür gecmez iliski zamanla kabak tadı vermeye başlar
Ya sen al ben vercem sana dedim şimdi yanımda yok bak 27 tl den 10 tlye düşüyor diyorum. Vercem zaten yaniSen neden istiyorsun ki böyle bir şeyi ? Paran varsa alırsın yoksa almazsın...
Sen, sen ol cebinde para olmadan dışarı çıkma, insanın başına herşey gelebilir...senden soğumuş olabilir mi ?Ya sen al ben vercem sana dedim şimdi yanımda yok bak 27 tl den 10 tlye düşüyor diyorum. Vercem zaten yani
Canım zaten yanımda para vardı yolda bi fakirle karşılaştık yanımdaki tüm parayı ona verdim sevgilim yanımda bişey olursa ondan alırım sonra veririm diye düşündüm. Ya ben sordum soğudun mu benden dedim hayır hala çok seviyorum diyor ama çok kaba bir adam oldu bende anlamıyorumSen, sen ol cebinde para olmadan dışarı çıkma, insanın başına herşey gelebilir...senden soğumuş olabilir mi ?
Ayrılmaya kalktım intihar etmekle tehdit etti ay iyice manyak oldu bu adamNe var, sende dönüş.
Rahat batmiş demek ki, ayar çekme zamanı gelmiş
Tüm Paranı vermene gerek yok kendine lazim olan kısmı kendine ayırmak senin hakkın... Kaba Saba bir insan nasıl sevsin? Nasıl bir sevgi anlayışı bu ? Her zaman böyle şeyler ister mısın sevgilinden ?Canım zaten yanımda para vardı yolda bi fakirle karşılaştık yanımdaki tüm parayı ona verdim sevgilim yanımda bişey olursa ondan alırım sonra veririm diye düşündüm. Ya ben sordum soğudun mu benden dedim hayır hala çok seviyorum diyor ama çok kaba bir adam oldu bende anlamıyorum
Adam olsun o zamanAyrılmaya kalktım intihar etmekle tehdit etti ay iyice manyak oldu bu adam
Ya canım aşığım seviyorum ama böyle de olmuyor ki ben ona hep süprizler yaparım işte yunus evlat edindim yılbaşında adına çam diktirdim doğum gününde volkswagen logolu pasta yaptırdım arabasının birebir maketini buldum aldım ve daha pek çok şey. Biliyr böyle süprizleri sevdiğimi beklediğimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?