Degerlı takılar......Of sıkıldım...Lütfen yardım;(

Evde değerli eşya yada para saklamak hiç mantıklı değil. Hırsızlar her yolu deniyor ve eninde sonunda buluyorlar yerini.
Bir tanıdık tatile gideceği zaman paralarını fırının içine saklamış,annesine söylememiş tabi.Anneside eve bakmaya geldiğinde şöyle güzel bir kek yapayım demiş. Firindaki paralar kül olmuş.
Daha önce o kadar pahalı bir kek yememislerdir eminim :)

yazmayın yahu :) burda hırsız var belki nerden bılıyosun... :)
E olabilir zira forum zaten üye olmadan okunmaya da açık. Kasaya koyacak kadar önemli olmayacak kadarlık bir takıyı annemin taka tuka dolu, kedinin yavrusunu zor bulacağı arka balkonundan, tüm komşulara el sallamayı göze alacak bir hırsız buyursun gelsin, sıkıntı yok.

Para veya daha kıymetli şeyler zaten evde saklanmaz. Ama her şey de kasaya koyulacak kadar mühim olmuyor. Bu yüzden annemin kendine göre makul çözümü budur.

senın ıcın demedım genel olarak senı etiket ettım arkadasım.hanı uygun dusmez sonucta kım var burda bılemeyız dıye dedım.guzel fıkır verdın ona suphem yok zaten yanlıs anlasılmak ıstemem

Karşı komşuma girmişti evin altına üstüne getirmişti tüm dolaplar dökülmüş mutfakta dokunulmadık yer kalmamıştı . Üstelik kapıları çala çala girmiş benim üstümdeki kapıyı açınca kiralık ev arıyorum demiş oda binadan çıkmayınca polisi aramış . Hırsız adamın saat koleksyonunu almış ama polisler gelince başka yerden çaldıklarınıda bırakıp arka taraftan borulardan inmiş . 3. kattayım buarada
1 hafta sonra alt katada girdi sehpanın üstünde yüzük küpe vs varken almamış pc fotoğraf makinesi falan almıştı

Kısaca evde tutma kapıya tuzaklı kilit alabilirsin onda kilit kırılıyo ama açamıyolar camdanda girebilir koy bankaya yada hepsini bozdur öyle koy bankaya engüvenli orası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…