- 4 Ocak 2017
- 173
- 93
- 98
Bunu bende düşünmüştüm ama aynen benimde saklayacağım bişey kalmadı.Ben tatile giderken bileziklerimi posetlere koyup klozetin su dolan haznesinin icine koymustum hey gidi günler hey
Simdi altınım falan kalmadı o yüzden kafam çok rahat
Oha vişneleri mi çalmışlarAnaaaaa
Bizim dondurucudaki etleri yemek için aldılar demek demiştim de vişnelere akıl sır erdirememiştim. Demek bu yüzden çalınmış donuk vişneler
[/QUOTE]Benim de düğüm takılarım sessiz sedasız evde tek bişeyin dahi yeri değiştirilmeden dağıtılmadan çalındı gitti yani anlayamadim nasil oldu keşke benim de çıksa bir yerlerden yaaa.
Bir tanıdığın kutudaki çocuğun oyuncak olan takılarını gerçek sanıp almışlar Çekmece'de duran gerçekleri kalmış
Taktıklerı buraya anlatıyorsunuz hırsızlara gün dogdu
Banka kasası net cozum
Sakladiginiz yerleri anlatin kizlar aferin
Benim degerli takilarim hep cantamdadir. Miktari fazla olmadigindan sorun olmuyor
Sirt cantam var malum bebeli oluncaAma ben kapkaççıdan da korkarım
Sirt cantam var malum bebeli oluncaama eskiden de tasirdim, sanirim korkmuyorum ya da farkinda degilim haha
Simdi sen anlatinca fark ettim herhalde alismisim benHem de bebeliiiiii uuuhhh
Hayatta sahip olamam o çantaya.
Bebekli iken bir tane küçük çapraz çanta (içinde para, telefon) ilaveten sırt çantası kullandım. Bebek çantasını her zaman taşımak mümkün değil. Pusete takıp kullanınca sahip olmak daha zor, hele bebek hareketlenince. Parkta, AVM'de filan zor yahu
Kesinlikle. Inanin bulmak isteyen heryerde buluyor. Cok degerliyse takilariniz boyle herkesin okuyabilecegi bi yerde sormaniz bi garip. Banka kasasini zorlayin ne gerekiyorsa arastirin ve yapin. Ne kadar zor olabilir ki kasa kiralamakKamu spotu
Arkadaşlar burası dışarıya açık bir platform
Bence saklama taktiklerinizi anlatmayın.
Komşumuz derin dondurucuda tavuğun içinde saklamış ve hırsız orada bile bulmuş,hırsızdan kaçış yok birde sen beni çok uğraştırdın diye kadının evini talan etmiş al birazda sen uğraş diye not bırakmış kadının ödünü patlatmıştıBenim annem derin dondurucuya atardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?