Degerlı takılar......Of sıkıldım...Lütfen yardım;(

Sert bir yastığın içine koymalısın.
O da yatak odası dışında yatak olan bir oda da süs yastığı gibi bişey olmalı.Yatak örtüsü takımlarının yastıkları var ya.Sert olması önemli biri üstünede yatsa anlamamalı yani içinde birşey olduğunu.

Hepsini aynı yere saklama ayrı ayrı yerlere sakla.
Biz çiçek saksılarının içine gömmüştük.

Ben bir defa öyle bır saklamıştım kı Kendimin sakladıgınıda unutmuştum okadar aradım taradım talan ettım yok yok yok. Kayboldu dıye acayıp ıcıme oturmuştu sonunda pes ettım canım sagolsun dedim. 1 sene sonra sacma sapan bıyerde tesadüfen buldum ve o anki sevincim

bir tanıdık yün yorganların içine saklardı. mitili söküp içine dağıtıp dikermiş :)

Dün kuaför kızın evine hırsız girmiş. Yüklükteki yorganı bile bıçakla yırtıp deşmişler. Ben alarm taktırdım. Bakkala çıksam kuruyorum valla.

Herkes takılarını yerini yazmış tek kalan nerde oturduklarini öğrenmek tehlikeli konu kendinizden örnek vermeyin

Annem ben liseye giderken ic camasirinin icine saklamisti. Onceden bide demir divanlar oluyordu. Altina camsir sepeti suruyorlardi. Camasirlari koyup bir hafta aramisti . Ben gittim hepsini tektek actim baktim ondan sonra bulmustum.

Ozel kasa kiralayin. Yokmu oralarda banka kasalari

Evin fayanslrndn birini kaldrp paranızı oraya saklayabilirsiniz laptop falan varsa kanepenin kol dayama kısmı çıkarılabilir tarzdaysa iç kısmındaki ince döşeme gibi olan yeri söküp orda saklayın yne bulurlarsa helal olsun ne diyim

Bir arkadaşımın 30a yakın çeyrek altını vardı. Boş ilaç kutusunun icind buzdolabına koymuş. Bomba ! Annesi günü geçen ilaçları çöpe atıyor ve altınlara bye bye Unutmamak kaydıyla deneyebilirsiniz.

Benim de düğüm takılarım sessiz sedasız evde tek bişeyin dahi yeri değiştirilmeden dağıtılmadan çalındı gitti yani anlayamadim nasil oldu keşke benim de çıksa bir yerlerden yaaa.[/QUOTE]

Bankada hesabiniz varsa rahatlikla kasa kiralayabilirsiniz. Evde pahali takilari bulundurmaniz tehlikeli.

Ben tatile giderken bileziklerimi posetlere koyup klozetin su dolan haznesinin icine koymustum hey gidi günler hey
Simdi altınım falan kalmadı o yüzden kafam çok rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…