• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değer vermeyen eş...

Canım esin seni,hislerini bayağı kullanmış,seni sömürmüş gibi geldi..daha fazla kullandırma kendini...kendi parası olunca "sana ne hesap mi verecem" sana gelince"onu satalım,sunu alalim".. bence güvenme eşine pek..birikim yapacaksan da gizli sekilde yap..olmuyorsa da zorlama.

Ben durumunuza gercekten üzüldüm.Asil onemli olan size deger ve guven vermesi.Ama sanirim yanlis kisiye denk gelmissiniz.Bosan demek kolay ama evli bir erkegin her kosulda eviné bakmasi gerekir.cok iyi niyetli birine benziyorsunuz.Ben olsam karsima alir guzel bir dille anlatirim.Eger değişmeye niyeti yoksa son care evi ve arabayi garanti altina aldiktan sonra bosanma yolunu seçerdim.Daha cok gencsiniz.Bu sartlarda bebek düşünmeyin derim bana sorarsaniz.Sorunlariniz katlanarak büyür.Baba olmak cok buyuk sorumlukuk ister.size bunlari yasatan,bebeginiz oldugunda daha beter bunanimları yasatir ikinize de.şans sizinle olsun..
Normal dille anlatıyorum tabiki. Parayok durum kötü diyor. Ama para olmayan işe büyük bir aşkla nasıl gider insan.
Yada sen merak etme ben yapıyorum birikim denilir mi karısına? Biz aileyiz eşiz. Annenle mi yuvamızın birikimini yapıyorsun diyemiyorsun tabiki.

cok uzun yazdığım için gözünüzden kaçmış olabilir. Haklısınız.
Evde yabancı hisetmesn diye tv izlemeyi de seviyor, burada rahat edersn dedim. Hep bizim bizim dedim benim demedim. Ama baktım ki o benimle devam ediyor. Zaten ilgilenmediğini de yazmışım, ama sizin ilginizi sadece maddi tarafı çekmiş yorumu sadece ona yapmışsınız sanırım ...
Biz de nisanliyken ev aldı eşim. Ben zaten yeni mezundum, bi birikimim yoktu, krediyle ve ailesinin desteğiyle aldı. Ama hic bi zaman eşimin evi diye düşünmedim. Bizim evimizdi, onun ne kadar söz hakki varsa benim de o kadar vardı. Kendimi yabancı ya da misafir gibi neden hissedeyim ki, eşim o benim, hayat arkadaşım. O koltuk senin olsun rahat et diye misafire denir sadece. Insan kendi evinde istediği yere oturur çünkü. Bence hic bi zaman biz olamamissiniz. Ev benim, araba benim diyerek "sen ne işe yararsin ki" hissi vermişsiniz. Ben pek hoşlanmadım bu tavrinizdan

Canım esin seni,hislerini bayağı kullanmış,seni sömürmüş gibi geldi..daha fazla kullandırma kendini...kendi parası olunca "sana ne hesap mi verecem" sana gelince"onu satalım,sunu alalim".. bence güvenme eşine pek..birikim yapacaksan da gizli sekilde yap..olmuyorsa da zorlama.
Gizli şekilde sadece kendime yetecek birikim yapmaya çalışıyorum. Ama aile olarak birikim 2 senede sadece 1000 usd. O da dunyanın lafını yedim gırın gırın verırken...

Biz de nisanliyken ev aldı eşim. Ben zaten yeni mezundum, bi birikimim yoktu, krediyle ve ailesinin desteğiyle aldı. Ama hic bi zaman eşimin evi diye düşünmedim. Bizim evimizdi, onun ne kadar söz hakki varsa benim de o kadar vardı. Kendimi yabancı ya da misafir gibi neden hissedeyim ki, eşim o benim, hayat arkadaşım. O koltuk senin olsun rahat et diye misafire denir sadece. Insan kendi evinde istediği yere oturur çünkü. Bence hic bi zaman biz olamamissiniz. Ev benim, araba benim diyerek "sen ne işe yararsin ki" hissi vermişsiniz. Ben pek hoşlanmadım bu tavrinizdan
Ben karsı tarafa ev benim araba benim asla demedim. Burda derdimi anlatırkrn bu şekilde yazıyorum. Her halde kadınsınız, eşiniz ev almış değil mi, siz beni anlayamazsınızki. Eger siz bir kadınsanız ve erkeğin aldığı eve gittim kendimi rahat hisettim diyorsanız zaten beni anlayamazsınız. Çünkü tüm genellemeler böyledir.
Benim evime tasındıgında, ki ben dört senedir kendi evimde yasıyordum, evlenince benim evim evimiz olsun dedim, kurulu düzenim var, kira ödemeyelim, masraf olmasın dedim. , eve tsşındığında,burası tv köşesi çok rahat olursun anlamında söyledim zaten. Evin her köşesini gezdirip tanıştırdım. Misafire bunu yapmazsın ama.Seninle hayat yaşayacak adama yaptım. Aynı çatıyı paylaşacak adama yaparsın bunu. Evde bornozların yerini gösterirsin, kıyafetletini garderobun bu tarafına yerleştirdim ve s. dersin. Ama evine evlenip gittiğiniz adam size garderop köşesi,bornoz yeri de göstermez, tabak çanak yeri de göstermez değil mi? Emin olun, sizin durumunuzla kıyaslanacak durum değil benimki.

Merhaba, yazınızda sürekli tekrarladığınız bir şey dikkatimi çekti. Evimi açtım, arabamı verdim vs. konuşmanız sizi maddi yönden güçlü olduğunuz için fazla beklentiye sokmuş. İstemişsiniz ki bu kadar şeyi yaptım o da bana kul köle olsun. Ama hayaller ayrı hayatlar ayrı işte. Bir tane kız arkadaşım vardı, ben kendimi eşime sakladım bakire evlendim ama beni aldattı bakire olmayanlar daha değerli oluyor diye söylenirdi biraz buna benzemiş olay. evlilik değil ortaklık gibi. belki de fark etmeden bu yönden çok baskı yaptınız bunu çok hissettirdiniz eşinize, o da böyle yağlı kapı bulmuş kullanabildiği kadar kullanmış. ben ortada bir evlilik görmüyorum bence sevgi bu değil.

Merhaba, yazınızda sürekli tekrarladığınız bir şey dikkatimi çekti. Evimi açtım, arabamı verdim vs. konuşmanız sizi maddi yönden güçlü olduğunuz için fazla beklentiye sokmuş. İstemişsiniz ki bu kadar şeyi yaptım o da bana kul köle olsun. Ama hayaller ayrı hayatlar ayrı işte. Bir tane kız arkadaşım vardı, ben kendimi eşime sakladım bakire evlendim ama beni aldattı bakire olmayanlar daha değerli oluyor diye söylenirdi biraz buna benzemiş olay. evlilik değil ortaklık gibi. belki de fark etmeden bu yönden çok baskı yaptınız bunu çok hissettirdiniz eşinize, o da böyle yağlı kapı bulmuş kullanabildiği kadar kullanmış. ben ortada bir evlilik görmüyorum bence sevgi bu değil.
Kul köle olsun demedim, yanlış anlamışsınız sanırım.En azından maasının %10 nu ailemiz adına birikim yapmamıza izin versin istedim. Evlenmeden önce söylediklerini, verdiği sözleri tutsun istemiştim. O sözler evini arabanı satalım sözleri değildi. Tek istediğim ailemiz adına gelecek. Çünkü yarın ne olacağı belli değil.

Kul köle olsun demedim, yanlış anlamışsınız sanırım.En azından maasının %10 nu ailemiz adına birikim yapmamıza izin versin istedim. Evlenmeden önce söylediklerini, verdiği sözleri tutsun istemiştim. O sözler evini arabanı satalım sözleri değildi. Tek istediğim ailemiz adına gelecek. Çünkü yarın ne olacağı belli değil.

para biriktirme olayına neden bu kadar takıldınız ki? bazen birikir bazen birikmez. hem bankada milyonlar olsa kaç yazar bir gün bir bakmışsınız ölmüşsünüz - Allah gecinden versin- ne işe yarayacak o para?

para biriktirme olayına neden bu kadar takıldınız ki? bazen birikir bazen birikmez. hem bankada milyonlar olsa kaç yazar bir gün bir bakmışsınız ölmüşsünüz - Allah gecinden versin- ne işe yarayacak o para?
Sanırım sizde de yok biriktirme olayı. O yüzden garip geliyor. Hastalık durumu olur, işsiz kalınırsa geçindirir birikilen para.Eşimin ssk sı da yok. Böyle olunca insan kendi iyi kötü günleri için birşeyler köşeye atar. Aldığın paranın hepsi 1 ayda bummmmm yok oluyorsa ben bunu doğru bulmuyorum. Her ay bir köşeye atacagın 100 tl ile 1 sene sonra hiç zorlanmadan tatil yapabilirsin. Zorlu hamilelik geçirirsin veya doğum geçirirsin. Ve s ve s. Ama tabiki siz bugün var yerim yarın yok ac kalırım diyorsanız beni anlamanız zor olabilir...

Sanırım sizde de yok biriktirme olayı. O yüzden garip geliyor. Hastalık durumu olur, işsiz kalınırsa geçindirir birikilen para.Eşimin ssk sı da yok. Böyle olunca insan kendi iyi kötü günleri için birşeyler köşeye atar. Aldığın paranın hepsi 1 ayda bummmmm yok oluyorsa ben bunu doğru bulmuyorum. Her ay bir köşeye atacagın 100 tl ile 1 sene sonra hiç zorlanmadan tatil yapabilirsin. Zorlu hamilelik geçirirsin veya doğum geçirirsin. Ve s ve s. Ama tabiki siz bugün var yerim yarın yok ac kalırım diyorsanız beni anlamanız zor olabilir...
Para biriktirmek istemek elbette yanlış değil. Ama siz para biriktirelim demiyorsunuz. "Ben ev verdim, araba verdim, tv karşısındaki en sevdiğim koltuğu verdim, tabak çanak masrafı bile yapmadı, buna rağmen birikim yapma isteğimi geri çeviriyor" diyorsunuz. Yani aslında siz karşılık bekliyorsunuz. Evlilik bir alışveriş veya bir hesaplaşma değil. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum. Huzur varsa, bugün birikir, yarın harcanır. Ama siz biriktirilmedigi gün huzursuzluk çıkarırsanız birikenin de kıymeti kalmaz ki

Para biriktirmek istemek elbette yanlış değil. Ama siz para biriktirelim demiyorsunuz. "Ben ev verdim, araba verdim, tv karşısındaki en sevdiğim koltuğu verdim, tabak çanak masrafı bile yapmadı, buna rağmen birikim yapma isteğimi geri çeviriyor" diyorsunuz. Yani aslında siz karşılık bekliyorsunuz. Evlilik bir alışveriş veya bir hesaplaşma değil. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum. Huzur varsa, bugün birikir, yarın harcanır. Ama siz biriktirilmedigi gün huzursuzluk çıkarırsanız birikenin de kıymeti kalmaz ki
bence yanlış düşünüyorsunuz karşınızda asalak gibi sizden beslenen bir insan var burda mevzu tabak çanak değil, asıl mevzu benim parama karışamazsın ama ben senin paranı çatır çatır yerim mevzusu!!

insana kendini salak gibi hissettiriyorlar

konu sahibi yurt dışında evlendiğiniz adam Türkiye'de başka biriyle evli olabilir mi ?
Sizi sırf vatandaşlık için kullanıyor olabilir mi?

Ben eşime demiyorum sana bunları verdim. Ben sadece bu konuda herşeyi açık şekilde yazdım. Eşime sadece düzgün yollarla bunu anlatmaya çalışıyorum. Ona demiyorum ki benim evim var, sana tv köşesi verdim )))))) allah askına aklı çalışmayan insan bile karsısındakına böyle tepki vermez zaten. Ben sadece bazen sessizce bekledim, bazen ihtiyacımı neden anlamıyorsun diye isyan ettim, bazen oluruna bıraktım, bazen aldım konuştum anlattım.Aile olarak o da bizi düşünsün bekledim bekledim bekledim. Ama yok bir şey. Ve bunu konu açarak siz kadınlarla paylaşmak istedim...

Back