38 yasındayım her kadın gibi ben de annelik duymak istiyorum...Neden çocuk?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
38 yasındayım her kadın gibi ben de annelik duymak istiyorum...Neden çocuk?
bence evi ne zaman aldığınızı ispat edebilirsiniz banka dekont falan her şekildeEvi 2011 de aldım. Tapusu bu sene verilecek. Yeni siteler tam teslim edilmeden tapu vermiyorlar bizde. Bu sene de ben evli gözüktüğüm için tapu evlilik sonrası verileceği için... mal ortak gözükür
Zaten bana zorla kimse hiçbirşey sattıramaz. Ama düşünmesi bile zoruma gidiyor...
Benim yengem Rus. Ordan biraz aşinayız bu duruma . Yaşadığı yerle eşi bağdaşmıyor. Hayat müşterek kavramı bizde Yok aslında. Dayım tam bir ayı olduğu için kadın hergün ağlıyor işin kötüsü dayımın davranışları bize doğal gelirken yengeme garip geliyor.
Evet evraklar var.bence evi ne zaman aldığınızı ispat edebilirsiniz banka dekont falan her şekilde
Cok asık değilim.bunun için katlanıyorum da demiyorum.Altını çizerek söylüyorum.sizin yaptığınız akıl işi değil adam sizi sömürüyor.kendi parasınıda ne yaptığı belli değil hiçmi bu zamana kadar merak etmediniz... insan bi arastırır ya ailesiyledemi görüsmüyorsunuz.bazen ne kadınları ne erkekleri anlayamıyorum.ac değilsiniz acıkta değilsiniz dünyada başka erkekmi yok,adamda onur,gurur diye bişey yok sizde katlanıyorsunuz.esinize cok aşıksınız belliki bu kadar seyi gözden cıkarmıssınız.elin garibi acım diye ağlar kimse dönüp bakmaz.böyle insanlarıda doyur doyurabildiğin kadar.
Şimdi bu hak mı adaletmi soruyorummmm.
Bende aynı şeyi yazacaktım.Kurtulmaz. Niye?
Adam seni güvence olarak görüyor...
Kendi rahat ve paranin tümünü ya gizli bıktırıyor veya da ailesine gönderiyor.
Bak canim ben avrupada yaşıyorum ve nişanlım yabancı. Yurt dışında yaşayan çoğu türk erkeği yabanci kadınlari kullanıyor.
Senin altınlarına el koymuş. Evinde bedavaya oturuyor. Birikim yapmıyor. Yaşın 38 ve cocuk için çabalamıyor.
İnan bana... paralari ailesine gönderiyor. Yakında türkiye de beş katli bina dikerlerse şaşırma
Ben istanbul da okudum. Azerbaycan memleketim.Bende aynı şeyi yazacaktım.
Buralarda "Bu apartmanıda benim alamancı oğlum yaptırdı bize " diye hava atan teyzeler olur,
Senin kaynana ve eş tam olarak bu cinsten konu sahibi.
Ve Türkçe'ne hayran kalmamak elde değil. Nerelisiniz?
Nerde harcıyor peki yani kazancı ne oluyor lüks mü yaşıyorEvet , kültür farkı etkiliyor tabiki.
Ama hep bizim için, ailemiz için birikim istedim. Hep bizim için diyorum. Paragöz de denildi, hayatın para olmuş da denildi, yeter ne para para da dedi :) tek istediğim ailemiz için birikim. 3000 usd bırak hepsini, %10 nu verseydi keşke, ams bir anlamı olurdu .ama yok. Para yok öldür beni yok para diyor. Peki para olmayan insan her sabah koştur koştur ile gider mi, işkolik olur mu? Aksam 8 e kadar deli gibi çalışır mı? Para yoksa motivasyon düşer ama... o yüzden para yok demelere artık inanmıyorum. Sadece artık salağa yatıyorum. Peki diyorum...
Benim annem babam öğretmen. Ben hep görrüdüm evin parası diye bir köşesi olurdu. Ben de öyle gördüm. Karsılıklı paylasma gördüm. Brnim hiçbirşeyim olmasa bile eş olarak ailenin geleceğini düşünmelisin. Ama ben bukadar şey paylaştıysam bari değer ver değil mi?
Evin kocası, bana bir şey olursa ailem muhtaç yasamasın demeli. Muhtaç durumlara birikim yapmalı...
Madem isteyince veriyo,sizde gidin altın falan alın onların borcu var desin ödesin birikimi altınla yapın.Ben istanbul da okudum. Azerbaycan memleketim.
Bu arada ben onlara giderken sanki bana duyurarark ; kendi evini sıkılınca değiştiremezsin, ohh kira evimizi her sıkılınca değiştiriyorum der )))
Evet tam gaz öyle hava atarlar, aynen. Ne düzgün altın aldılar, ne bişey yaptılar. Ve ilk zaman yeni tanıdıgımda cok sıcaktım ailesine. Ama zamanla onlardan da sogudum. Arayıp hal hatır bile ayda bir arar oldum. Eskide 3-5 günde arardım...
Hayır, harcanan para yok. Kıyafet almak için bile ben diyorum gel sana ayakabı alalım bilmem gömlek alalım.Nerde harcıyor peki yani kazancı ne oluyor lüks mü yaşıyor
50-100 tl veriyor diyelim. Mutfak masrafı da bunun içinde.Madem isteyince veriyo,sizde gidin altın falan alın onların borcu var desin ödesin birikimi altınla yapın.
Birde mesafeli olmak herzaman iyidir,böyle devam edin.
Evi satacak arabayi satacak. Yeni aldiklarinida kendi ustune yapacak tabi. Bu adam kurnaza benziyor dikkat edin.Merhabalar arkadaşlar, zaman bulup okursanız, beni yönlendirirseniz sevinirim...
Ben yurtdışında yaşıyorum. Yabancı uyrukluyum. Eşim Türkiyeli.
Biz 2 sene önce ilk düğünü asıl düğünü nikahla birlikte burada yaptık. Ve buradaki düğünümüze eşimin ailesi de geldi. Annesi ve kardeşi var sadece. Hatta 2 ay kaldılar.
6 ay sonra bizimki türkiyede eşe dosta da düğün yapacağını söyledi. Ben çok söyledim, bak ailen de geldi, boşuna masraf etmeyelim. Ama beni dinlemedi yaptı. Altın,para, bana taktıklarını da hiç sormadan aldı ertesi gün satmaya götürdü.
Ben burda eşime, kendi evimi açtım. Dayalı döşeli, tabağı çanağı, bulaşık makinesinde kadar herşeyini yaptırdığım kendi evim var. Senelerce ev almak için yırtınıp,çalışıp didinip ev aldım çünkü. Evlenince benim evimde yaşamayı teklif ettim. Bizimki önce naz etse de, verme de, sağ cebime koy gibi davrandı zaten. Ev, canan tabak, masrafı da olmadı anlayacağınız. Bu durumda da, 6 ay sonra düğün masrafı düşünmüş oldu...
Kendini rahat hissetsin diye,hep bizim evimiz diye vurguladım. Kanepenin tv köşesini ona verdim. En sevdiğim köşeyi yani. Ama farklı şeyler bekledim.
Eşinin ihtiyaçlarını düşünen eşlik bekledim ondan. Normal bir şey yani... Ama olmadı.
Bırak sevgiyle evlenmişsin, sana bir arkadaşın ev açınca bile daha dikkatli davranırsın, değer verirsin ya. Bizimki asla öyle yapmadı. Son 2 senedir çalışmıyorum. İşlerim iyi gitmedi, bu da evlendiğim döneme denk geldi. Ama senelerce calısıp ev ve araba aldım. Suanda eşimle paylaşıyorum. Kira derdimiz yok. Bu benim eve katkım değil mi? Her fırsattabana para kazanmak için birşeyler ayarlamaya başladı. Borsa mı oynasan? Bilmem şunu mu yapsan diye... Ki, köyden alınan cahil biri değildim, senelerce calısmısım ve kazancımı senin gibi çar çur etmeden yatırım yapmışım... Ama hep değersiz modu. 6 ay kavgalarımız bitmedi.
Evlenmeden önce benim maaşımı sans vercem sen biriktirirsin diyen insan, evlenince 1 kuruş birikim için veremez oldu...
Evet, soğudum, ben de ailesinden de soğudum, onlara mı veriyor maaşını diyedüşündüm.
İlk aylarda tatlı dille soru sordum, askım, hani maaşını verecektin biriktirecektim. Öyle bir kabaladı ki beni... Sana ne, sen bana hesap mı soruyorsun dedi.... Bana, eşine, ailemiz için evimi, varımı herşeyimi paylaşan kadınına söyledi. İnsan bunu iyilik yapan arkadaşına bile söylemezken, aynı çatıyı paylaştığı kişiye böyle tepki verdi.
İlk günden bu yana, her sabah erkenden kalkıp kahvaltı yaptım, işe öyle gönderdim. Akşam gülen yüzle karşıladım. Özellikle insanların içinde daha dikkatli davrandım. Senelerce övdüm gaz verdim. Bunları yapabilmeyi de piskolok konuşmalarından öğrendim...
Sonuç... Hala birikim yok, 2 senedir, bak hayatım kira vermiyoruz, onun parasını bir köşeye atalım dedim. Yok. Para yok, durum kötü dedi... Ve 2 senedir sadece 1000 usd biriktirebildim. Adıma hesap açtım, hemen vekalet de istedi, o da zoruma gitti. Eşimsin, sen zaten bensin demedi, vekalet istedi. Verdim tabiki. Ben ailemiz için birikim yapalım demiştim zaten. Ve 2 senede sadece 1000 usd. Yine para yok, durum yok demeye başladı...
Çocuk yok, 2 defa aşılama yaptık olmadı, kendisinde sperm sayısı az ve haraketsiz cıkınca ilaç tedaviye başladı. Onu da zar zor gitti doktora. Gidince de problemi anladık...
Çok uzun yazdım, yanınızda sizi anlayan dediğiniz mantıklı kararları baş tacı eden eşiniz varsa, 2 elli yapışın...
Beni sorarsanız, soğukkanlı biri oldum. Para istemeye çekinirdim, eşimdir o verir derdim. Baktım olmuyor. Ne kıyafet soruyor, ne ihtiyac soruyor, kadınım özel ihtiyaçlarım var... Yok, ben de para istemeye başladım. İsteyince verdi tabiki.
Libidosu da düşük... Çocuğu da leylekverecek sanıyor..
O kadar rahat ve emin ki. Sağda 1000 usd dışında bişeyimiz yok, ama çok rahat.
Bir ara evimi satıp dahs büyük ev almak istedi. Krediyle borçla yani... Kabul etmedim. Tartıştı, kavga etti. Şimdi de arabamı satıp daha iyi araba alayım diyor. Adı benim, tadı kendinin olacak ya... Kabul etmedim. Ben arabamdan memnunum dedim.alacaksan kendine en güzelini al dedim.
İlk baştan onunla herşeyimi paylaştığımapişmanım. Kendim gibi sandım ve açık oldum. Evim var demeyecektim. Kira ev bulur kira öderdi zaten... Ama iş işten geçti tabiki.
Şimdi sorarsanız eşinin peki neyi var?
Eşimin bankaya bir sürü borç dışında hiçbirşeyi yok
Belli ki bildiğin sıcak kurulu düzen, sıcak yemek , halihazırda bir kadın-evlilik ve belki birde vatandaşlık için yanınızda.50-100 tl veriyor diyelim. Mutfak masrafı da bunun içinde.
Kadınsal bakım ihtiyac kıyafetim peki? Bırak altını )))
Gecen sene evlilik yüzüyüğümü kaybettim. Bir yerde unuttum. Benim hatam ama olan olmuş. Aylarca alyanssız gezdim. Sana yüzük alalım demedi. Türkiyeye geldik yazın. Küpemi verdim yerine yüzük aldım. Kendisinden istemedim. Çünkü para yok durum yok masraf cok ucak biletleri tr de araba kirası tatıl yaptık gelsn diyen bir insana eşinse nasıl sıkıştırmak istersniz ki, destek amaclı sessiz kalıp kendi imkanlarınla hallediyorsun.
Belli ki bildiğin sıcak kurulu düzen, sıcak yemek , halihazırda bir kadın-evlilik ve belki birde vatandaşlık için yanınızda.
Ben size tek bir hayrını göremiyorum.[/QUO
Vatandaşlık değil ama oturum için evet. Evli olduğu için oturum olmuş oluyor.
İlk 1 seneyi kavga ettim. Çünkü şaşkına dönmüştüm. Şimdi 2. Seneyi daha sakin davranarak anlatarak... ama yok bişey...
Sabrediyorum. İncelecek zaten. İncelecek ve kopacak biliyorum. Maddiyi bir tarafa bıraktım, laflarıyla sana değer verse benim eşim böyle şöyle dese seni savunsa sahiplense haydi boşver diyeceksin. Yok ki hiçbişey))
Belli ki bildiğin sıcak kurulu düzen, sıcak yemek , halihazırda bir kadın-evlilik ve belki birde vatandaşlık için yanınızda.
Ben size tek bir hayrını göremiyorum.[/QUO
Vatandaşlık değil ama oturum için evet. Evli olduğu için oturum olmuş oluyor.
İlk 1 seneyi kavga ettim. Çünkü şaşkına dönmüştüm. Şimdi 2. Seneyi daha sakin davranarak anlatarak... ama yok bişey...
Sabrediyorum. İncelecek zaten. İncelecek ve kopacak biliyorum. Maddiyi bir tarafa bıraktım, laflarıyla sana değer verse benim eşim böyle şöyle dese seni savunsa sahiplense haydi boşver diyeceksin. Yok ki hiçbişey))
cok uzun yazdığım için gözünüzden kaçmış olabilir. Haklısınız.Cok cok cok fazla maddiyattan bahsetmissiniz. Evlilikten tek beklentiniz bu muydu? Ne bileyim, benimle ilgilenmiyor, eve geç geliyor vs yazmamissiniz hic. Varsa yoksa, evimi arabami paylaştım yazmissiniz. Adamın da bu sekilde başına kaktıysanız bence hoş değil. Ne demek en sevdigim koltuğun kosesini ona verdim? Bence kendini misafir gibi hissettirmissiniz Ev araba yine sizin, tapusunu adama vermediniz ki.