- 26 Ekim 2015
- 8.397
- 20.246
- 348
Yaşım 38 . Boşanmak kolay bir şey. Kurtaramaz mıyım? Kültür farkıdır, aile , yaşam farkıdır , anladım. Ailelerinde annesi de umursamaz birikim yapmaz. Ben de ailemde böyle büyümedim. İyi günden ihtiyac gününe birikim yapılır diye gördüm. Değiştiremez miyim? Cok pişmanım kartlarımı acık oynadıgım için. Evimi bildirmesem ev tutar eşya alırdı. Heray kira öderdik. En azından bilirdi bunları. Beni çok kandırdı. İş yerinden kira ödüyorlar kaldığım ev için dedi. Benim evimde yaşarsak o parayı da biriktiririz dedim. Maasım 3000 usd , ben biriktirrmiyorum sen yap sen tutumlusun belli ki dedi. Ama evlendikten sonra bırak 3000, 1000 usd bile bunu da bir köşeye koy demedi. Kavga gürültü 2 sene içinde 1000 biriktirdik. Bazı ay vermedi.bazı ay 100 verdi, bazı ay 50 verdi derken 2 seneye 1000 usd. ...
Kurtulmaz. Niye?
Adam seni güvence olarak görüyor...
Kendi rahat ve paranin tümünü ya gizli bıktırıyor veya da ailesine gönderiyor.
Bak canim ben avrupada yaşıyorum ve nişanlım yabancı. Yurt dışında yaşayan çoğu türk erkeği yabanci kadınlari kullanıyor.
Senin altınlarına el koymuş. Evinde bedavaya oturuyor. Birikim yapmıyor. Yaşın 38 ve cocuk için çabalamıyor.
İnan bana... paralari ailesine gönderiyor. Yakında türkiye de beş katli bina dikerlerse şaşırma