Defettim

Babam hasta deyip Eskişehir e gidecekken araba bozulmuş geri dönmüştü değil mi? Belliydi yanına şort almasından nankör pisliğin.
Ellerine sağlık çok güzel yapmışsın. Darısı yapamayanların başına inşalllaahhhh

İnsan hiç görmediği adamdan tiksinir mi ben tiksindim yahu. Hayır bide bu halde seni aldatacak ikinci kızı nasıl bulabiliyor ona şaşırıyorum

Bunun yerine bi tane köpek sahiplen yemin ediyorum maksimum 2 haftada eğitirsin kız ben ponçiğime 2 haftada tuvaleti öğrettim, 1 ayda da benim ne dediğimi anlamaya başladı valla.
En azından sadıklar, temizler ve verilen eğitimi hemen alıyorlar. O sığırdan iyidir valla.

Ay o küçücük beyinlerine güvenerek biz kadınları aptal yerine koyup arkadan iş çevirip bide üstüne anında yakalanıp aciz ve basit olmak neyinize??Helal olsun sanaa şimdi sürünsün..

Igrenc bir insan!mış. Geç olmus ama neyse ki kurtulmuşsun. Böylesi bir pislikle olmak yaşının gecmesinden bin beter canim. Sakın üzüleyim deme göbek atman lazım. Kafanin karıştığı olursa ac konunu oku. Yeter zaten.

Öncelikle geçmiş olsun kutulmuşsunuz. Hep başımıza gelen bir olay değil midir 3 kuruşluk insanlara ederinden fazla değer verince bi yerleri kalkar, ben neymişim derler. Bu konudan ,başka insanların da evlenmiş olmak için evlenmemesi gerektiğini anlarlar umarım.

Ohh yazın kızlar yazın evet bunu sevdim bu andavala kadar Nasıl düştüm bilmiyorum..yazın rahatlıyorum.Ağzınıza geleni söyleyin sövün:))
Pislik şimdi de beni bırakmayacağını söylüyor .O arkadaşım dediği kıza yazdıklarını yazsam buraya oha dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…