- 4 Ekim 2012
- 16.374
- 31.996
- 798
- Konu Sahibi Kelebek1995
Aramadın mı, mesaj mı gönderdin hep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aradim iki kere cikmadi Ama . Geride Aramadi yaniAramadın mı, mesaj mı gönderdin hep
Yani yazar mi daha sence ? Ben Ümiti kestimAynısı başıma geldi iki hafta sonra tekrar mesaj attı bi sürü zırvaladı ilişki istemiyomuş saçma geliyormuş beyefendiye verdim yolu sende öyle yapmalısın
Anlamiyorum gercekten. Yani istemiyorsa bunu acik acik diyebilir . Ama Hic Birsey yazmamasi daha kötüCanım böylesine vereceğin en güzel cevap yokmuş gibi hiç hayatında olmamış gibi davranmak çünkü davranışları buna değer olduğunu gösteriyor
Evet yazmicam. Anlamiyorum gercekten böyle birden bire iletisimi Kesmeler felanNoluyo bu adamlara ya?
Yazmayın siz...
Hic birsey yazmamasi ve aramaması çok tuhaf. Hadi istemiyorum diyelim ozmn acikca söyle yani Bunda ne var. Silsin ozmn numarami ve Ya ne bilim. Halen whatsappda ekliyim ondaHiiiic mesaj atma bu dengesize. Döner sana bence ama kabul etme
Aynen canim Ama cok üzücü bi durum. Tamam Bu sefer olcak dedim. Ama yanilmisim...Sen birşey yapmadın güzel kızım, sadece şerefsizin birisini daha tanımış oldun.
Başkasını bulmuş bırak bu malın peşini. Kurtulduğuna şükret...
Evet silcem simdi ...Bazen sessizlik de bir cevaptır.
Ve erkekler her daim köşede bir yedek kız tutarlar.
Ondan numaranı silmiyor.
Kimsenin ikinci tercihi olmamalısın.
Sen sil numarasını mesajı alsın.
Ve sana bir nacizane büyük nasihati bir erkek en son sen iletişim kurduğun halde geri iletişim kurma yapmazsa tekrar arama sorma yazma.Evet silcem simdi ...
Yok atmicam. Numarasini sildimMesaj atma bence bırak gitsin.
Evet bende pismanim aradigim icin.Ve sana bir nacizane büyük nasihati bir erkek en son sen iletişim kurduğun halde geri iletişim kurma yapmazsa tekrar arama sorma yazma.
Çantada keklik görünürsün.
O iki aramayı da yapmamalıydın ama geçmiş artık.
Artık hiç arama.
Cevap vermemek = Sana cevap verecek değeri bile vermiyorum demektir.Evet bende pismanim aradigim icin.
Bide son yazdigim mesaj Gayet normal bi soruydu.
Nasil oldugunu sordum. Yani ben hastanede olsam ve biri beni Merak etse Ben her türlü cevap verirdim sonucta o kisi beni Merak etmis .. neyse Ya fazla simarttim Ben Onu sanirim
Evet haklisin... tsk ederimCevap vermemek = Sana cevap verecek değeri bile vermiyorum demektir.
Çok acıdır ama maalesef durum bu.
Bu sana ders oldu.
Öyle düşün.
Daha iyileri karşına çıksın..
Rica ederim..Evet haklisin... tsk ederim ❤❤
Sonradan yazabilir evet ama sen soğumuş oluyorsun zaman ver kendine üzülecek bir durum yok inanYani yazar mi daha sence ? Ben Ümiti kestim