H
haseki sultan
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ozlemoztepe
-
Kızlar yazdıklarınızı okudum, çok teşekkürler tam benim aradığım bilgiler bunlar. Meyve nasıl atıyorsunuz kızlar? Hangi meyveleri ve yıkıyor musunuz? Bütün mü dilimli ya da püre mi? Şimdiden herkese teşekkürler.
ocağın üzerinde yapmak istersen kirlenmesin diye aliminyum kağıt kaplayabilirsin birde elektrikli ızgaran varsa onda da közleyebilirsin ocakta közlemekten daha rahat olur.
peki arkadaşlar gülmeyin ama bi soruda benden.. bu közlenmiş yada karnıyarıklık kızartıp konulmuş patlıcanları çıkarınca nasıl kullanıyoruz.eritipmi eritmedenmi.bide salatası donmuş patlıcandan nasıl oluyor lezzet olarak.teşekkürler ..
canım tabiki tamamen çözülmesini bekliyoruz,buz halinde olmazki.ben salatasını pek yapmıyorum canım yemeğini yapıyorum,buzluktan çıkarıpta hiç salatasını yapmadım,o haldeyken tadı nasıl bilemiycem.....:jeyyar:
ya arkadaşlar domatesi kaynatıp kavanoza koyan varsa, kapaklarını kaynat falan diyorlarda neden ve kapak sıcakkenmi kapanacak.birde dograyıp dolaba atarken suyuyla beraber poşetliyoruz dimi..
çok cahil gördüm kendimi
canım ben domates sosunu tencerede iyice kaynatıyorum. yani çok güzel pişiriyorum.içinede yağ koyuyorum sonra kavonozlarara sıcak sıcak döküyorum.kapaklarınıda sıkı kapatıp kapaktarafı aşağı gelecek şekilde koyuyorum .üzerinede kalınca bez örtüyorum.1 gün öyle bekletiyorum..kavonozların kapağını hiç kaynatmam..hiçte tutmamama durumu olmuyor.kolay gelsin:1hug:
domatesleri doğradıktan sonra tabiki susuyla beraber poşetle canım.ben öyle yapıyorum
Kızlar kavun karpuz koyanınız var mı hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?