- Konu Sahibi ozlemoztepe
-
dolaptaki sebzelerimi ayıkladım.ama fazla olanları derindondurucuya atmak istiyorum .bazıları şoklayıp(kaynar suya atıp çıkarma) veya domatesle az kavurup soğuduktan sonra dolaba atıyorlar.deneyen veya hangisinin daha iyi sonuç verdiğini bilen varmı arkadaşlar...şimdiden sağolun şekerler...
taze fasulyelerımı 2 dk haslıyorum soguk suya alıyorum soguuktan sonra posetlere koyup dıpfrıze atıyorum
maydonozo sırkelı suda bekletıp yıkayıp syunu suzdukten sonra posetlere koyuyorum onuda atıyorum donduktan sonra elımle ufalıyorum ve azar azar kullanıyorum hem bozulmuyo hemde ılk gunku gıbı taze oluyo
sıvrı bıberlerım 2 dk haslıyorum yıne soguk suda bekledıp posetlere koyuyorum dıpfrıze atıyorum
domateslerı rendelıyorum azar azar posetlere koyup onuda atıyorum soslarda kullanmak ıcın cok ısıme yarıyo
Hiç kabak ya da bamya atan var mı diprize??
Onları da önceden biraz haşlamak mı gerekiyor acaba?
dolma bıberlerı bende doldurup atacagım cok saol arkadasım Şeniz
dün sigara böregı sardım bıde peynırlı pogaca yaptım dıpfrıze attım
gecenlerde makarna mantısı doldurup attım mukemmel oldu
acaba dere otu nane bıde boreklerın ıcıne ıspanak hazırlayıp atsam olurmu bı bılgınız varmı kızlar
bamyanın en güzel dondurucuya atma yöntemini vereyim.kesinlikle bunu uygulamanızı tavsiye ederim.bamyaları temizledikten sonra sirkeli suda biraz haşlayın sonra kevgirle alıp zedelemeden kağıt havlu üzerine yayın.suyunu çektikten sonra poşetleyip atın dolaba.nefis oluo.taze <fasulyeyi falan ben dometesle biraz öldürüp öyle atıom.dolma biberi temizleyip olduğu gibi atabilirsiniz.
süper ya bu derindondurucu işlerimizi acayıp kolaylıyor.2 dk 2 dk dır biz çalışan hanımlar için.kızartmada atılıomuş bak yeni öğrendim deneyeceğim mutlaka arkadaslar.
bence dondurucuya atılmayacak tek şey maydanoz....
tadı ve kokusu değişiyor............
ben dondurucuya börek koyarken maydanoz koymuyorum..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?