Dedem'e anlam veremiyorum. .

Şimdi aklima geldi yaziyim istedim yillar once yasli bi komsumuz vardi sizin dede gibi yaşlı adam milletin ortasinda alt tarafini cikariyordu wc ihtiyacini yapmaya calisiyodu yer farketmiyordu akli basinda degildi bide yaptiklarini hatirlamiyordu alzaymir hastasiydi aile cok utaniyodu bu durumdan ama yapacaklari bişey yoktu rahmetli oldu Allah rahmet eylesin

Hayir alzaymir değil ama dedigim gibi felç gecirdi ve kalp krizide geçirdi. .
Yani akli dengesi yerinde değil. .
Bilinçsizce yapiyordur

midem bulandı pis dedenizden.

Burada daha da iyi anladim ki dedem akli dengesi yerinde olmadigi icin istem dışı yapiyor bunlari arti ilaclar..
Allah kimseyi bu duruma düsürmesin.. lakin dedeme pis derken siz bile ilerde onun durumuna düşebilirsiniz, garantiniz yok.. o yüzden kelimelerinizi özenle seçerseniz sevinirim..

kuzen,üst komşu,iğne vurmaya gelen kız neden hepsi sana anlattı acaba,siz kimden duydunuz?

Tacizin savunması olur mu?
Üstelik gündemde bunca haber varken. yazık. hic bir savunması olamaz tacizin.
bakalım kuzeninize yaptıgını size yapsaydı ''aman dedecim istem dısı yapıyor '' deyip ne yapacaktınız acaba.
böyle zihniyetler oldukca erkekler yüz bulacak ister 20 yasında olsun ister 90 yasında taciz tacizdir. 1!'!!!!

bir insan 7'sinde ne ise 70'şinde yine aynıdır derler. Acaba çok hasta değilde rol mu yapıyor?

gitmem valla yanına bile oyle dedenin.. basıma kalsa huzurevine yollarım bilmiyorumda boyle seyler o insana acıma duygumu da yok eder

Ben tacizi savunmuyorum.
Aman da demiyorum ..
Ama saglikli bilerek yapan biriyle sagliksiz bilmeyerek yapanın arasinda fark var

istem dısı popo meme falan ellenmez ya bu baska birsey bence doktora sorun bu durumu acıkca bakalım onlar ne diyecek

Bir üye daha yazmış ilaçların dozundan olmuş diye ve o kisi hatirlamiyormus yaptklarini.. demek ki olabiliyor..
Sorcaz en kisa sürede..
benim rahmetli dedemde felc gecirmişti cok agırdı onun durumda hatta dogru duzgun konusamıyor yuruyemiyordu ama boyle seyler yasamadık ancak birseyleri dokerdi cabuk sinirlenirdi falan siz dedenizi savunmaya geciyorsunuz anlarımda karsıdn bakıldıgında cok tuhaf gorunuyor

Elbette yaptigi igrenc bisey.. asla kabul edilemez..
Ama burdakilerin de dedigi gibi bilerek yapmiyosa kötü bi insan olarak da göremiyorum cok garip bir şey

Yok bana anlatmadilar kuzenim Türkiye de ordaki Yengeme anlatmış, komsuda o Yengemizin kiz kardesi..

Burdaki olay igneci kiz olayinida burdaki amcaoglunun esinden duydum
acaba yenge de mi sorun var,herkese kafadan dedeyle ilgili yalandan birşey sallıyor olmasın,amcaoğlunun eşi kimden duymuş diye sorsam altından yine yenge çıkabilir,böyle durumlarda duyduğuna pek inanmamak lazım,birinci ağızdan duysan bile birde dedeyle yüzleştirmek lazım.yani ben olaya şüpheci bakıyorum,belki gerçekten de hepsi doğrudur ama ben yengeden de şüphelendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…