Dedem'e anlam veremiyorum. .

Cok teşekkür ederim..
Icimi rahatlattiniz.. ben de öyle düsünmeye calisiyorum zaten aklima getirmemeye calisiyorum..
Fiziksel olarak da yaklaşmiyorum ..
Babaannem olunca zaten bisey yapmiyormus.. sadece uzaktan elini öpüyorum okadar ..

yaşlılar niye böyle sapıtıyor anlamıyorum ki ben
kuzenimde dayımla minibuste giderken yer yokmuş
dedenin biri demiş ver kızı otursun kucağıma
oda tamam demiş
cocuk inince demiş dede bana dokundu mu ne sapık demiş
Valla çıldırıyorum böyle seylere cocuk ya

Dedem sağlıklı olsaydi böyle bi' sapıklıkta bulunmazdi zannimca..
Ama evet baska sağlıklı dedelerinde öyle tuhaf hareketlerde bulunduklarini da duymuştum ..
Onlarin yaptığı tabii ki şerefsiz lik..

Her an hepimizin basina gelebilecek bir sey bu aslinda, beyin kanamasi ya da felc geciren insanlarin beyin fonksiyonlarinsa bozulmalar olabiliyor, bi de yaslilik eklenince... tuvaletini bile yapamayan bir insandan sozediyoruz...
Babaanne icin cok zor, dilerim kolay gecirir bugunleri

Stephen Hawking in iki eşini de aldattığı için boşandığını düşünürsek dedenize anlam verebiliriz.
Zihinsel olarak bazı yetilerini kaybettiği için de böyle davranıyor olabilir ki iş kuzeninize kadar vardığına göre çok büyük ihtimalle böyle.

akli dengesinin bozulduğu kanaatindeyim. benim tanıdığım zihinsel engelli bi tanıdığımızda her oraya gittiğimizde birilerine dokunurdu .ben annemin yanından kıpırdamaktan korkardım. nedenini pek bilmesem de akli melekelerini yitirmiş insanların yapabileceği şeyler bence kötü düşünmeyin..aksi halde korkunç bi olay bu

hastalık başına vurmuş herhalde ama yapılacak pekte bir şey yok. babaannenizle paylaşmalısınız bu durumu diye düşünüyorum yada dedenizi karşı cinsle baş başa bırakmamaya özen gösterin.

Kaç yaşında deden, ne yaptığının farkında değildir belkide. Tanıyor mu herkesi?

Kondurma bence de çünkü belli bilinçli yapmıyor. Beyin olarak saglıklı degil demişsiniz demek ki kasıtlı oan bir şey degil. Sonuçta kendi torunu öyle degil mi . Aklı başında olsa zannımca kendini böyle rezil bir duruma dşürmezdi.Herkes ögrenirdi çünkü. O yzden yaşlılığına verin. Sizde mümkün oldugunca tek gitmemeye çalışın. Allah şifa versin.

Evet kesinlikle öyle
Herkesin basina gelebilecek bisey bu durumda suçlayamam ki .. bilerek yapmiyor sonuçta :/ ..
Babaanneme gecen sordum "Dedem vefaat etse üzülürmüsün?" Diye.. Haliyle "Tabii ki üzülürüm.. bu şekilde daha 10 yıl yaşasın razıyım" dedi :/ ..
Cok zor bir durum.. Babaannemle sohbet edemese yoldaslik edemese bile Babaanneme varligi yetiyor onunla mesgul oluyor.. o olmasa hic geleni gideni yok iste dört duvar arasinda kalcak yalnız ..
Of of

Bu kadar kişi ayrıntılı bir biçimde biliyorken babanenin bilmemesi imkansız gibi

böylesini teneşir paklar pis sapık moruk

Bu yaşlılar neden böyle azgın oluyor ki acaba

haber okudum bugün üvey dedesi 6 yaşındaki kızı taciz etmiş

torun,çoluk çocuk demeden bunu yapanlar insan olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…