- 15 Ocak 2014
- 132
- 61
- Konu Sahibi mrsperfection
soruldumu onceden bimiyorumda babaneye karsı varmı acaba boyle hareketleri
Onu bilmiyorum. .
Ama hep kedi köpek gibiler.. Babaannem dedemi sık sık azarliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
soruldumu onceden bimiyorumda babaneye karsı varmı acaba boyle hareketleri
suan icin yapılacak en dogru sey doktora danısmak gibi gorunuyor umarım ilaclar yuzunden boyledirOnu bilmiyorum. .
Ama hep kedi köpek gibiler.. Babaannem dedemi sık sık azarliyor
acaba yenge de mi sorun var,herkese kafadan dedeyle ilgili yalandan birşey sallıyor olmasın,amcaoğlunun eşi kimden duymuş diye sorsam altından yine yenge çıkabilir,böyle durumlarda duyduğuna pek inanmamak lazım,birinci ağızdan duysan bile birde dedeyle yüzleştirmek lazım.yani ben olaya şüpheci bakıyorum,belki gerçekten de hepsi doğrudur ama ben yengeden de şüphelendim.
Deden bunları bilinçli yapmıyordur ki.
Allah Allah dede acaba numaramı yapıyor hepinize yada gerçekten ilaçların etkisi var diyeceğim ama ilaç öyle yapar mı bilemiyorum ama o zaman da babaanneye de sarkıntılık yapması lazımama dede anlattığınız gibi hastaysa o zaman o şeyi yapacak hali olmaması lazım valla bilemedimYok burdaki amcaoglunun esi bizzat igneci kizdan duymus..
Dedem gille ayni apartmanda oturuyorlar.. igneci kiz geldiginde yukari cikmis adeta yalvarmis nolur sende benle gel bana böyle böyle yaptı diye..
eğer beyinde pıhtı varsa felç muhtemelen pıhtı kaynaklıdır, o pıhtı çözülmüyor ve giderek yayılıyor. eğer merkesi sinir sistemi etkilerse kişilk ve duygularında değişiklik yapabilir. çok uysal biri acaip sinirli yada utangaç biri sokakta çıplak koşacak kadar utanma duygusunu kaybedebilir. dedenizin şu an libidosu düşüktür yaşından ötürü. bu konuyu araştırabilirsiniz böyle çok makale var beyne pıhtı attıktan sonr (CVO) almanca konuşmaya başlayan veya konuşma duyusunu kaybeden çok örnek var. eğer bir nöroloji profuna gösterebilirseniz ayrıntılı bilgide verir.
acele yazdım çok yazım yanlışı olmuş kusura bakmayın svo olavak cvo yazmışım o şekilde araştırabilirsiniz. rica ederim. birde felçli hastalara çok iyi bakan özel kurumlar var. durumunuz varsa tavsiye ederim 24 saat doktor gözetiminde tutuluyorlar hemşiler ilgileniyor evdekinden daha iyi bakılır. sizde bu sıkıntıları yaşamazsınız.