Dedem'e anlam veremiyorum. .

Cok tesekkur ederim hepinize ..
Birileriyle paylaşmam lazim di..

Cogunuzun da dediği gibi akli dengesi yerinde olmadigi icin böyle davrandığını düsünecegim .. ve dedemi kötü biri olarak görmeyecegim..
Sizlerinde yorumlariyla iyice anladım bunu

80 civari..
Herkesi tanimiyor..
Benide tanidigindan emin degilim..
Taniyor gibi..
Ama akli gidip geliyor bazen hastalaninca dahada unutuyor herkesi herşeyi. .

Mutlaka ondan yapıyordur aklı gidip geliyor demek ki. yazık ya Allah elden ayaktan düşürmesin kimseyi. Bu kadar ciddi olduğunu blmiyordum kusura bakma.. alzheimer falan mı diye düşündüm de ondan sordum.

Aldığı ilaçlardan birinin etkisi olabilir. Buna benzer babamda yaşadık. O dönemlerde bir ilacının dozu artırılmıştı. Durumu doktora anlatınca eski doza dönüldü ve babam normale döndü. Babama anlatsak o zamanki halini, inanın insan içine bile çıkmaz utancından.

Mutlaka ondan yapıyordur aklı gidip geliyor demek ki. yazık ya Allah elden ayaktan düşürmesin kimseyi. Bu kadar ciddi olduğunu blmiyordum kusura bakma.. alzheimer falan mı diye düşündüm de ondan sordum.

Amin amin.. cok zor
Allah kimseyi düsürmesin böyle duruma hayirli ölümler versin :|

İcgudusel yapiyor olabilir bilemedim ki herkes icin zor bir durum
Yada aldigi ilaclarlada alakali olabilir bazi ilaclarin seyrekte olsa halisunasyon vb..gibi ciddi sikayetlere sebep verdigini okumustum prospektuslerde,doktoruna danisabilirsiniz veya ilaclarin yan etkilerine bakabilirsiniz
Torununa bu sekilde davranicak kadar ahlaksiz bir dede olabilicegni sanmiyorum ki surekli yuzyuze adamin ahi gitmis vahi kalmis
Allah yardim etsin

Dogru aslinda gittigi doktora söylemek lazim bir ilaçtan dozundan ileri gelebilir tabii ki..

Amin sağolun..
Söylediklerinizi dikkate aldim.

vay dede vay..tacizci ha..
aman sakın yalnız kalma bu dededen torun falan dinlemez..

ayıplamışsınız ama bunun akıl sağlığı ile ilgili olduğunu umarım biliyorsunuzdur.
mutlaka doktora söyleyin ilaçlarının dozu ile ile alakalı bir durum kesinlikle. hastalık neticede.

Dedenin saglık gitmiş ama hormonlar hala tavan

Canim benim, ne yazikki yaslaninca bazi yaslilarin hani beyni sulanmis derler ya, demekki dedende öyle. Bu gibi durumlarda hemen kizin ve yaptiginin dogru olmadigini belirtin. Bazi yaslilar resmen huy degistiriyor yaslandikca. Babaanneyede söyleyinki haberi olsun, daha cok gözü kulagi onda olsun.
Sizlerde yanliz görüsmeyinki bu firsatlar eline gecmesin.

Cok acimasiz yorumlar yapiliyor ne yazik
Burda saglikli(!)bir insandan bahsedilmiyor bunu atliyorsunuz saniyorum.
1-2sayfa geride bir arkadas yorum yapmis benzer bir durum babalari tarafindan baslarina gelmis ve doktor ilac dozuyla alakali bulup dozu azaltmis..
Boyle birsey basima gelmedi ancak biraz empati yapin anlamak icin basa gelmesi gerekmiyor kelimelerinizi duzgun secin lutfen

Acımasız yorumlara fazla kızamıyorum ama üzüldüm. Bazı şeyleri yaşayarak öğrenebiliyoruz. Biz babamdaki değişikliği annemi bizim yanımızda dahi yatağa çağırmasıyla anladık ( Bu yaşına kadar gençliğinde bile hiç bir şekilde babamı cilveli görmemiştik) Doktora danıştıktıktan sonra öğrendik ki yengemi ve halamı taciz etmiş ama onlar bize söylemek yerine orda burda konuşmayı tercih etmişler. O dönemde babamın hafızasında da sorunlar çıkmıştı. Bazı ilaçların böyle yan etkisi olabiliyormuş. Araştırdığımızda da emin olduk. İlacın dozu düşünce adam normale döndü hafıza sorunu da gitti. Anneme o şekilde davranmayıp tacizlere devam etseydi ve bize hala haber verilmesiydi babam ve yakınlarım için çok üzülürdüm. Neyseki çabuk farkettik.

okudugum anladigim kadari ile Alzaymir hastalığı var sanki dedenizde böyle ise eğer pek yapacak biseyiniz yok durumu kabullenip idare edeceksiniz.bekli yaptiklari kabullenir bisey degil ama yaptiklarini unutuyorsa ne yapabilirsiniz.yok oyle bir hastalığı bilerek akli basinda yapiyor diyorsaniz Bisey diyemem dedeniz sonucta.bizimde yaslaninca nasil olcagimizi bilemeyiz Allah yardimciniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…