• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Decavit in Zararı Var mı Lütfen Cevap Yazın

Bende hamile olduğumu öğrendiğimde dr folik asit ve decavit yazdı 14 .haftadan sonra folik asidi bırakıp kan ilacına başladım ama decavite devam ediyorum doğuma kadar da edecekmişim kan ilacıyla birlikte

Doktor banada decavit kullan dedi ama 15. Haftadayım ve decavit içerisinde folik asit var,. Ben folik asşt kullanımı 12. Haftaya kadar gerekli diye biliyorum, ve 12. Hafta folik asit almayı bıraktım. Şimdi doktor gebeliğin sonuna kadar decavit kullan dşyor. Gebelik sonuna kadar decavit sayesinde folik asit alacam. Kafam karıştı ????

Doktor banada decavit kullan dedi ama 15. Haftadayım ve decavit içerisinde folik asit var,. Ben folik asşt kullanımı 12. Haftaya kadar gerekli diye biliyorum, ve 12. Hafta folik asit almayı bıraktım. Şimdi doktor gebeliğin sonuna kadar decavit kullan dşyor. Gebelik sonuna kadar decavit sayesinde folik asit alacam. Kafam karıştı ????

Decavit degil ama baska bir vitamini hamileligimin sonuna kadar kullandim icinde folik asitte vardi

Ben 6. Haftamdan beri decavit kullanyorum.. Decavitte vücudun alması gereken folik asit miktarı da var... Şuan 30. Haftam ve hala kullanıyorum ve benm d ve b vitaminim düşüktü hepsi de dengelendi çok şükür hiç sorun yaşamadım.. Sağlık ocağında da doğumdan sonra da kullanmamın iyi olacağını söylediler.. Eğer kötü birşey olsa doktorlar neden önersn ki ?

Arkadaşlar be 9 haftalık hamileyim.7 haftalık hamileyken uzman dr bana decavit yazdı ve ben günde 1 tane olmak üzere 3-4 gün kullandım.Daha sonra başka bir dr içmene gerek yok dedi,bende bıraktım.biraz önce arkadaşımın biriyle konuştum ve o bana ilk üç ay vitamin kullanmak bebeğe zarar verebilir vb dedi. içim burkuldu,çok korktum ya bebeğe zarar verirse. Allah rızası için cvp yazın bana .
Decavit i butun hamileler kullaniyor diye biliyorum

Bende ilk üç ay folik asit kullandım üç aydan sonra decavit balık hapı ve osteocare kullanıyorum kendimiz ve bebeğimizin gelişimi için kullanmalıyız ve doktorlarımıza güvenmeliyiz.

Bende ilk üç ay folik asit kullandım üç aydan sonra decavit balık hapı ve osteocare kullanıyorum kendimiz ve bebeğimizin gelişimi için kullanmalıyız ve doktorlarımıza güvenmeliyiz.

teşekkür ederim, sende benimle aynı durumdasın., doktora güveniyorum ama bir yandanda kafamı kurcalamıyor degil, hem folik asit alımını 12 haftadan sonra kesin diyorlar, hem doguma kadar folik asit içeren vitamin veriyorlar

decavit kullananlar

Back