• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Decavit in Zararı Var mı Lütfen Cevap Yazın

doktor banada 6. hafdan itibaren verdi 3 haftadır kulanıyorum ama şimdi yorumları okuyunca biraz korktum

doktor banada 6. hafdan itibaren verdi 3 haftadır kulanıyorum ama şimdi yorumları okuyunca biraz korktum
korkma bence.bnm arkadaşımda yakın zamanda doğum yaptı.oda ılk 3 aya kadar baska vıtamın 3 aydan sonrada decevit kullandı.bnm dr um ılk 3 ay hiç vermedi,çunku mığde bulantım vardı zaten,vitamin dahada bulandırıyor.arkadaşımın bebeğide topaç gbi maşallah,gayet de sağlıklı:KK66:
sana bişey soracağım birde,eczane bana demır ılacıyla vıtamını sabah aç iç dedi.1 gun içtim,afedersın kusturdu dırek.arkadaşlar falanda duyduğuma göre tok da kullanılıyormuş,siz nasıl kullanıyorsunuz?

korkma bence.bnm arkadaşımda yakın zamanda doğum yaptı.oda ılk 3 aya kadar baska vıtamın 3 aydan sonrada decevit kullandı.bnm dr um ılk 3 ay hiç vermedi,çunku mığde bulantım vardı zaten,vitamin dahada bulandırıyor.arkadaşımın bebeğide topaç gbi maşallah,gayet de sağlıklı:KK66:
sana bişey soracağım birde,eczane bana demır ılacıyla vıtamını sabah aç iç dedi.1 gun içtim,afedersın kusturdu dırek.arkadaşlar falanda duyduğuma göre tok da kullanılıyormuş,siz nasıl kullanıyorsunuz?

doktor bana demir ilacı vermedi ama vitamini tok karnına yutuyordum şimdi kesdim korkudan bence ilaçların prospektüsünü oku derim kullanım şekline bak ona göre kullan.. şükürler olsun bende bulantı yok çok azıcık oldu 6.ve7. haftalarda cevap verdiğin içinde ayrıca teşekkürler

kızlar bende 12+5 haftalık hamileiym dün ikili testimi yaptırdım kontrolümde doktorum folik asiti bırakıp decavite edeceğimi söyledi kullanan arkadaşlar yorumlarınızı rica edebilir miyim

gebeligimi 7.haftada ogrendim. 12.haftaya kadar folicasid iceren folicode diye bir ilac kullandim.
12. haftadan beride decavite kullaniyorum. folicode u biraktirdi drm. decavite nin icinde folicasid var zaten.
ayrica 20.haftadan itibaren demir hapi kullaniyorum ayrica.
icini ferah tut. drna guven. bir sikinti olacagini sanmiyorum

elevitte domuz jelatini oldugu icin ben decavit kullandim. ama ara ara kullanmalta fauda var.çünkü beni cabuk kabiz ediyordu. gerci bunyeden bunyeye degisir

Ben 23 haftalik hamileyim iki gun oldu Decavit e baslayali bi zarari olur mu arkadaslar ? Bu siteyede sonunda uye olabildim :) bayadir ugrasiyordum uye olmak icin:KK54:

Bende decavit kullanıyorum ama 3.aydan sonra basladm. Vitamin yani niye zararı olsun ki

Bende zararinin olacagini dusnmuyorum ama kendim istedim saglik ocagindan gerci hemsire bi zarari olmaz demisti

kızlar ben de decavit kulllanıyordum amaaaa
2 hafta önce gyno ferro sanol kan hapı da verildi ve ben decaviti akşam tok kan hapını sabah aç karnına birkaç gün kullabdım ve sadece kollarımda pötür pötür bir şeyler çıkmaya başladı ben de kan hapını kesitim ama halen var. dr da gitti alerji gibi dedi.başka bir kan hapı verdi...ama ben yeni kan hapını almadım eskisini de kullanmıyroum sadece kan hapını kullanıyroum ???
KAN HAPI KULLANMAMAK sorun oluşturur mu

bende bugün doktora gittim decavit için doktor dedi ki hem bebeğe hemde anneye çok kilo aldırıyor normal doğum için risk oluşturuyor sezaryen doğum oluyor dedi bilginiz olsun.

Benim rahim anomalisinden dolayı erken doğum riskim olduğu için o kadar çok ilaç kullanıyorum ki. Decavit, progestan, demir hapı, magnezyum. İstersem 100 kilo olayım bebeğim sağlıklı ve zamanında doğsun yeter ki.

Benim doktorumda bana 13. yada 12. haftaya kadar sadece folikasit kullandırdı. Folik asiti bıraktıktan sonra decavit ve ferruma başladım. Benimde doktorum ilk haftalar önermedi ama kan tahlilimde eksikliğim yoktu bu yüzden vermediğini söylemişti. Ama 12. haftamdan sonra verdi genelde böyle oluyor zaten.

Decavitin solgarda karsılıgı var mı acaba? Ben folik asıt ve omega 3ü solgardan kullandım cok memnun kaldım

Ben şuan 22.haftadayım 2,5 ay folik asit kullandım 3.ay decavite başladım aile hekimim ferro sanol da başla dedi son aylara kadar vücut depolasın sonlara doğru ihtiyaç duyacaksın dedi kadın doğumcu başlama dedi bitane içtim bıraktım

Back