- 30 Ağustos 2015
- 7
- 2
- 1
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
korkma bence.bnm arkadaşımda yakın zamanda doğum yaptı.oda ılk 3 aya kadar baska vıtamın 3 aydan sonrada decevit kullandı.bnm dr um ılk 3 ay hiç vermedi,çunku mığde bulantım vardı zaten,vitamin dahada bulandırıyor.arkadaşımın bebeğide topaç gbi maşallah,gayet de sağlıklıdoktor banada 6. hafdan itibaren verdi 3 haftadır kulanıyorum ama şimdi yorumları okuyunca biraz korktum
korkma bence.bnm arkadaşımda yakın zamanda doğum yaptı.oda ılk 3 aya kadar baska vıtamın 3 aydan sonrada decevit kullandı.bnm dr um ılk 3 ay hiç vermedi,çunku mığde bulantım vardı zaten,vitamin dahada bulandırıyor.arkadaşımın bebeğide topaç gbi maşallah,gayet de sağlıklı
sana bişey soracağım birde,eczane bana demır ılacıyla vıtamını sabah aç iç dedi.1 gun içtim,afedersın kusturdu dırek.arkadaşlar falanda duyduğuma göre tok da kullanılıyormuş,siz nasıl kullanıyorsunuz?
teşekkür ederim12 den itibaren kullanıyorum. Tok karna.
bana dr 3.aydan itibaren vermişti,bi zararını görmedim.Ben 23 haftalik hamileyim iki gun oldu Decavit e baslayali bi zarari olur mu arkadaslar ? Bu siteyede sonunda uye olabildim :) bayadir ugrasiyordum uye olmak icin