Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim cevabın için :) haklısın baya geniş kapsamlı bi hap ihtiyacı var vücudumuzun ve bebeğimizin :) :) sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşl.Canim incelesek öyle şeyler var ki...
Ben 3 bucuk aylikken decavite basladim. folik asiti biraktim Benim aklima da icindeki a bitamini takildi yeni yeni.
Ama beni rahatlatan sey bu vitamnler hamileler icin oellikle uretiliyor ve bircok insan kullaniyor.
Allah a emanet bebislerimiz. :))))
benim doğumum mayıs 13 gıbı gozukuyordu ama dr doğumumun yaklaştığını soyledı,sancılarım sık çıktı nst de:)Bakalim insAllah bende gormem bi zararini.
aa maşallah çok sevindim benim miniğim daha 18. haftada :) bize daha çookk var.. kolaylıkla doğumunu yaparsın inşallah :) şimdiden gözünaydın :)benim doğumum mayıs 13 gıbı gozukuyordu ama dr doğumumun yaklaştığını soyledı,sancılarım sık çıktı nst de:)
sıze bişey dedimi dr,çantanızı hazırlayın arabanız falan varsa yerleştırın bence
Allah hepimize kolaylık versin..
ben decavit vekan ilacı kullanıyorum.saglık ocagı verıyor zaten.Arkadaslar ben de decavit kullaniyorum ama sblam getirdi bir kutuya yakin imom vitamin. Bunun icinde omegada var ama calcium magnesium yok. Acaba bir gun decavit bir gun imom içsem olur mu dersiniz?
Ben 25. Haftadan gidiyorum...
ben decavit vekan ilacı kullanıyorum.saglık ocagı verıyor zaten.
ılaveten balık yagı ve osteocare dıye bı kalsıyum magnezyum hapı var onu kullandım.
osteocare yı ben kendım soyledım dr a,dr bana devletın karsıladıgı ayrı ayrı kullanılan magnezyum ve kalsıyum vermıştı.tadı çok ıgrenctı,erıtıp içiosun her gun..kac ay dayanamazdım yanı.nette baktım mıllet bundan kullanıo dr tmm dedı.aldım rahat ettım valla.25 tl cıvarında.
dr una danış sende,en ıyısını o bılır yıne
Arkadaşlar be 9 haftalık hamileyim.7 haftalık hamileyken uzman dr bana decavit yazdı ve ben günde 1 tane olmak üzere 3-4 gün kullandım.Daha sonra başka bir dr içmene gerek yok dedi,bende bıraktım.biraz önce arkadaşımın biriyle konuştum ve o bana ilk üç ay vitamin kullanmak bebeğe zarar verebilir vb dedi. içim burkuldu,çok korktum ya bebeğe zarar verirse. Allah rızası için cvp yazın bana .
bayanlar acil cevap lütfen ..... ilk 3 ay dekavit verdi dr bende içtim bir kutu şimdi 18 haftalık hamileyim 4 buçuk aylık yani dr bugünde devakit verdi gebelik boyunce içicekmişim .. yani şimdi bunun içeriğinde folik asitte var gebeliğin ilk 3 ayından sonra folik asit almak iyi değil diyolar bunu dr larda demiyormu gebe kalmadan önce ilk 3 ay ve gebeyken ilk 3 ay içilcek diye .. şimdi ben bunu içmekle iyimi yaparım kötümü napcağımı şaşırdım yaa ..dr a dicem şimdi bunun içeriğinde folik asit var 3 aydan sonra zararlı olmazmı diye şimdi çok bilmişlikmi taslıyor olcam sizce ?
Bi bilgi duymustum viyaminin fa Z lasida zararliymis.yani senin ihtiyacin olmayan vitaminleri alman vucuda zarar tabi. Belkide yumurta cok yemissindir.ama ben dr a bi git derim.gecmisolsunMerhaba 11+5 günlük hamileyim ve gözümün çevresinde bu kızarıklık çıktı kaşıntı yok fakat gözümde bazen batma var decavit ve gyno ferro kullanıyorumsizce bu nedir bilgisi olan var mı acabaEki Görüntüle 1928336
tam içmen gereken aylar bence bırakma 2 ye böl her bir parcasını ufacık ekmeğin arasına sarım hafifce ciğne ve yut öyle içmesi kolay oluyor 5. aya kadar içmen gerekBen 12 haftalik hamileym cok mide bulantisi yasiyrm decavitte iri buyuk bi hap yutmakta zorlanyrm midemi bulandirp kusturuyr arkdslarm bu ilac vitamin rahtsz ediosa birak dedi cogu birakms ben gbyken biside olmasi diolar acaba diyrm biraksammi bnde