• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Days in Colours Nevresimler

Ocean

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2007
8.281
1.849
723
39
Days in colours nevresim takımı kullanan var mı arkadaşlar?
memnun musunuz, kumaş kalitesi nasıl?

bir kaç model beğendim ve almak istiyorum.
fikirlerinize ihtiyacım var.
bir de istanbulda nerden alabilirm acaba?

ben kullanıyorum canım
bir tane örgü pike takımı almıştım bir de normal pike takımı
örgü pike takımımı daha hiç kullanmadım daha doğrusu kullanmaya kıyamadım :)
diğer pike takımı kullanıyorrum ne solma var ne bişey
rengi de turkuaz böyle canlı canlı çok memnunum

ben kullanıyorum...istanbulda çok görüyorum....yıkandıktan sonra biraz çekme oluyor...onuda katlarken anladım...renginin canlılığında pek bir değişiklik olmuyor....

bu arada örgü battaniyeli nevresimi var ve gerçekten çok şık duruyor...4 yastıklı ve herkese tavsiye ederim...yatağın üzerine serince süper.. kayınvalidemde çok beğenmişti..

evefdicnev0006372.jpg

echnbabpiknevki.jpg

5304_buyuk.jpg

echndaymaxguafu.jpg

echnpitpiknevpe.jpg

echndayrainlick.jpg

bu arada örgü battaniyeli nevresimi var ve gerçekten çok şık duruyor...4 yastıklı ve herkese tavsiye ederim...yatağın üzerine serince süper.. kayınvalidemde çok beğenmişti..

canım örgü battaniye tüylenme yapıyor mu
bir de temizliğini nasıl yapıyorsun
yaa bozulacak diye kullanmaya kıyamıyorum çok severek almıştım çünkü

ben kullanıyorum canım
bir tane örgü pike takımı almıştım bir de normal pike takımı
örgü pike takımımı daha hiç kullanmadım daha doğrusu kullanmaya kıyamadım :)
diğer pike takımı kullanıyorrum ne solma var ne bişey
rengi de turkuaz böyle canlı canlı çok memnunum

o zaman hem nevresim hem de pike takımlarına bakmalıyım.
istanbula yeni geldim ve nerden bulabilirim bilemiyorum.
çok teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan

ben kullanıyorum...istanbulda çok görüyorum....yıkandıktan sonra biraz çekme oluyor...onuda katlarken anladım...renginin canlılığında pek bir değişiklik olmuyor....

renklerinde bi sıkıntı olmasın da çekme hemen hemen hepsinde oluyor biraz.
o da sorun değil.
öenmli olan şimdi ben nerden bulucam da bakıcam bu ürünlere?CADIARZU

herkese selam :)

kandiliniz mübarek olsun..

bende dün days in colourstan bir nevresim takımı aldım..

Eki Görüntüle 37193

sitede bir arkadaşda renklerin solmasından şikayet etmiş..

kafam karıştı bilmiyorumkismile

not..ben neden büyük resim ekleyemiyorum?siz nasıl resim ekliyorsunuz acaba ?

O grili pembeliden kayınvalideme hediye almıstım,çok severek kullanıyor.
Ben de 1.5 yıllık evliyim,özdilek de taç da pamuklu saten nevresim takımlarım var ama hiçbiri days in colorstan aldığım nevresim takımının yerini tutmuyo.Nevresim değiştireceğim zaman elim ilk hep ona gidiyo.Hem yumuşak,hem de rengi ilk günkü gibi.Ben çoook memnunum,tavsiye ederim.(Days in colors satış temsilcisi gibi oldum:) )

Modellerini bende çok beğeniyorum. Bu arada sıvı çamaşır deterjanları nevresimlerin rengini solmasını engelliyor, reng isolan nevresim takımı hiçbir şeye benzemiyo

benim öğrencilik nevresim takımlarım days in colours'dı.. çok memnun kaldım hiçbir şekilde çekme yada solma yapmadı, okul bitti ama hala kullanıyorum, 5yıldır benimleler akannehir

yaza düğünüm var inşallah, bugün 3 tane nevresim takımı aldım, 1 takımım yine days in colours'dan, örgü battaniyesi olanlardan, gerçekten çok şık duruyoropuyorumnanaktan

O grili pembeliden kayınvalideme hediye almıstım,çok severek kullanıyor.
Ben de 1.5 yıllık evliyim,özdilek de taç da pamuklu saten nevresim takımlarım var ama hiçbiri days in colorstan aldığım nevresim takımının yerini tutmuyo.Nevresim değiştireceğim zaman elim ilk hep ona gidiyo.Hem yumuşak,hem de rengi ilk günkü gibi.Ben çoook memnunum,tavsiye ederim.(Days in colors satış temsilcisi gibi oldum:) )

:) sen deneyimlerini paylaşıyorsun canım niye satıcı olasın..
esas satıcı yukarda baksana:kızgın:

Modellerini bende çok beğeniyorum. Bu arada sıvı çamaşır deterjanları nevresimlerin rengini solmasını engelliyor, reng isolan nevresim takımı hiçbir şeye benzemiyo

teşekkürler canım bilmiyordum..
ama her zaman da sıvı deterjan olmayabilir..
en iyisi kaliteli nevresim almak ve her türlü yıkayıp yıkayıp kullanmak

Back