- 10 Mayıs 2007
- 8.281
- 1.849
- 723
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada örgü battaniyeli nevresimi var ve gerçekten çok şık duruyor...4 yastıklı ve herkese tavsiye ederim...yatağın üzerine serince süper.. kayınvalidemde çok beğenmişti..
ben kullanıyorum canım
bir tane örgü pike takımı almıştım bir de normal pike takımı
örgü pike takımımı daha hiç kullanmadım daha doğrusu kullanmaya kıyamadım :)
diğer pike takımı kullanıyorrum ne solma var ne bişey
rengi de turkuaz böyle canlı canlı çok memnunum
ben kullanıyorum...istanbulda çok görüyorum....yıkandıktan sonra biraz çekme oluyor...onuda katlarken anladım...renginin canlılığında pek bir değişiklik olmuyor....
bu arada örgü battaniyeli nevresimi var ve gerçekten çok şık duruyor...4 yastıklı ve herkese tavsiye ederim...yatağın üzerine serince süper.. kayınvalidemde çok beğenmişti..
canım örgü battaniye tüylenme yapıyor mu
bir de temizliğini nasıl yapıyorsun
yaa bozulacak diye kullanmaya kıyamıyorum çok severek almıştım çünkü
O grili pembeliden kayınvalideme hediye almıstım,çok severek kullanıyor.
Ben de 1.5 yıllık evliyim,özdilek de taç da pamuklu saten nevresim takımlarım var ama hiçbiri days in colorstan aldığım nevresim takımının yerini tutmuyo.Nevresim değiştireceğim zaman elim ilk hep ona gidiyo.Hem yumuşak,hem de rengi ilk günkü gibi.Ben çoook memnunum,tavsiye ederim.(Days in colors satış temsilcisi gibi oldum:) )
Modellerini bende çok beğeniyorum. Bu arada sıvı çamaşır deterjanları nevresimlerin rengini solmasını engelliyor, reng isolan nevresim takımı hiçbir şeye benzemiyo