Dayımın gelini intihar etmiş

allah size en basta o bebege ve esine sabir versin:(
allah günahlarini affetsin

çok üzgünüm
dayımın gelini on gün önce doğum yapmış depresyona girmiş bu sabah ken dini 7. kattan atmış intihar etmiş çok mutlu olduğunu duyuyordum gencecik çok üzücü dayımın oğlu çok seviyordu severek evlenmişlerdi çok mutluydu erken doğum olunca çocuk küvezdeymiş çok üzücü allah rahmet etsin nasıl kıydı canına yazık

:a015:

erken doğum yapması ,, bebeğinin küvezde olması ve lohusalığı hepsi üst üste gelmişş ,, gerçekten çok zor dönemler ,, gerçii intihar için bunlar sebep asla olamaz ama işte bir anlık ,, Allah Rahmet eylesinn ..

ben en cok bebeğe üzüldum acıkcasıbenneyaptımki
buyuyunce belkıde kendını hep suclu hıssedecek ne kadar olmasada..
allah rahmet eylesın.:1no2:

bi anlık gaflet
aklı perdelenmiş ne diceksin ki
psikolojiyi bilemeyiz tabi
Allah günahlarını afetsin kızcağızın
ailesine de bol sabır versin
olan doğar domaz anasız kalan bebeğe oldu

yazık olmuş ama. hem kendine, hem geride bıraktığı yavruya. başınız sağolsun. Rabbim affetsin. kalanlara da sabır versin. keşke yapmasaydı; ama olan olmuş. dua etmekten başka yapabileceğimiz yok. kimse canına kıymasın.

çok üzüüüllddüüüm ağlaamaktan helak oldum ALLAH RAHMET EYLESııNN..BEBEĞEDE ANNEYE DE ÇOK ÜZÜLDÜM...

Ayyy içim kötü oldu hadi kendine acımadı bebeğine nasıl kıydı o bebek ne olucak şimdi? Annesiz kaldı allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin bebeğin yazgısı annesine benzemesin. Çok üzüldüm.:sinifsinif:mafoldumben:gitme::a015:

Back