Yıllardır kocası ablamla uyumuyor,çok sorunlar da var.acil yardım kızlar.bu evlilik kurtulurmu?

Ablan statü olarak daha üst düzeyde olduğu için enişte hazmedememiş görünüyor, halbuki ablan ayrılsa çok daha Düzgün biriyle, güzel bi evlilik yapabilirdi, bu eziyeti niye çekiyor ki yazık

Keşke yeniden evlenmeyi düşünüp ikinci eşinden yapsaydı oğluna kardesi. Bu adam hiç haketmiyor ablanızı.
Bizim bi tanıdığımız abla vardı, çokta donanımlı doktordu kendisi. Eşinden bi halt olmayacağı baştan belliydi aslında, o da böyle çocuk yapmıştı, adamdan ayrıldı çocuk sahibi olmam benim için kar düşüncesindeydi, halbuki ben çok şaşırmıştım böyle bir adamdan nasıl çocuk yaptı diye. Herkesin farklı düşüncesi oluyor demekki.

Onu da düşünmüştür kesin ama yaşı 40 a yaklaştı, artık çok geç demiştir heralde..yeniden birini bul, tanı, sev, ilişkiyi ilerlet derken yıllar geçerdi heralde..ama keşke öyle olsaydı

Ablam zaten çocuğun yanında tokat olayı oldu diye kahrından ölecekti..Günlerce uyuyamadı..O ablamın değil, dingil kocasının hatası bir kere..ayrıca haftada bir gün anne ve oğulun birlikte yatmasında ben bir anormallik göremiyorum..belki ergenlikten sonra çocuk kendisi yatmak istemeyecektir yada evet ozaman uygun olmayacaktır belki ama şuanda daha 7 yaşında, ne sakıncası olabilir ki..ben pedagogların her söylediklerini birebir uygulamak zorunda olduğumuzu düşünmüyorum..herkesin kendi dünyasına göre uyarlaması gereken doğrular var bence..çocuk konusundayım..

ileride o çocuk eşi ya da sevgilileriyle sorun yaşadığında hatasını anlarsınız ama geç olur
evliliğinde mutsuz olanların kadınların yaptığı en büyük hata büyük erkek çocuklarının sevgisini eşlerinin sevgisinin yerine koymak

ohooo zaten hayatları böyle şuan..

böyle değil ki

ablanın beklentisi var ve muhtemelen evin temel ihtiyaçlarını karşılıyor

adamın temel ihtiyaçlarını kesip ondan beklentisi olmayan modda yaşayacak

gel bu akşam burada yat vs gibi şeyler demeyecek, birlikte vs olmayacak

örneğin doktora giderken adamı yahut anasını haberdar etmeyecek

ne yaparsa yapsın onlara söylemeyecek vs vs

Onu da düşünmüştür kesin ama yaşı 40 a yaklaştı, artık çok geç demiştir heralde..yeniden birini bul, tanı, sev, ilişkiyi ilerlet derken yıllar geçerdi heralde..ama keşke öyle olsaydı
Bence gec değil ya. İnsanlar artık gec evleniyor, burda da okuyorum arkadaşlarım da var , ikinci evliliğinde çok mutlu olan , iyiki ayrılmışım diyen.
Yani her halükarda bu adamdan iyi olurdu. Yaşı da gec değil halbuki, bu adamı nereye kadar çekecek. Hiç evlenmese bile bu adamla yaşlanmaktan iyidir

ileride o çocuk eşi ya da sevgilileriyle sorun yaşadığında hatasını anlarsınız ama geç olur
evliliğinde mutsuz olanların kadınların yaptığı en büyük hata büyük erkek çocuklarının sevgisini eşlerinin sevgisinin yerine koymak

Yok öyle bir durum diyorum ama anlatamıyorum size de neyse..herkesin fikrine saygı duyuyorum..

Tokat falan oraları beni aşar.Affedip affetmemek ablanızda bitiyor ben olsam affedemem.Benim takıldığım konu sevişmek için odaya gelip sevişince gidip salona yatınca kayınvalide anlamıyor mu .Bu iğrenç bir durum değil mi..Geçici bir süreliğine annem bizimle biz de eşimle ayrı yatıyoruz ben oğlumla yatıyorum ama kardeş gibi olduk çünkü ben eşimle odaya kapansam çok garip olur.

Tokat falan oraları beni aşar.Affedip affetmemek ablanızda bitiyor ben olsam affedemem.Benim takıldığım konu sevişmek için odaya gelip sevişince gidip salona yatınca kayınvalide anlamıyor mu .Bu iğrenç bir durum değil mi..Geçici bir süreliğine annem bizimle biz de eşimle ayrı yatıyoruz ben oğlumla yatıyorum ama kardeş gibi olduk çünkü ben eşimle odaya kapansam çok garip olur.

Kayınvalidesi uyuyunca oluyordur o durum..Kadın zaten epey yaşlı, akşam 9,30 oldumu yatağını yapıyor, Salon revire dönüyor diyordu ablam..
Ama zaten 3 aydır özel hayat diye bişey de kalmamış..Hamileliğinin başından beri ilişkileri sıfır..

Kayınvalidesi uyuyunca oluyordur o durum..Kadın zaten epey yaşlı, akşam 9,30 oldumu yatağını yapıyor, Salon revire dönüyor diyordu ablam..
Ama zaten 3 aydır özel hayat diye bişey de kalmamış..Hamileliğinin başından beri ilişkileri sıfır..
Çok fena ..O evliliği kurtarmak biraz zor.Bazı şeyler bitince eskisi gibi olmuyor

bence de evlilik zaten başından bitik yani..ama ablamı bi kurtarabilsem şu kısırdöngüden..

Evlilik bu mu? Cocugum olsun kocam benden ayri yatsin. Sonra yine çocuk yapayim. Koca ihtiyaclarimizi karşılasın yeter. Arada bir seks yaparız can çekerse. Herkes birbirinden bağımsız. Koca dan görülmeyen ilgiyi çocuklarım da arayayim. Onlara bağımlı onlar bana bağımlı yetişsin. Bu mudur yani?

Evlilik bu mu? Cocugum olsun kocam benden ayri yatsin. Sonra yine çocuk yapayim. Koca ihtiyaclarimizi karşılasın yeter. Arada bir seks yaparız can çekerse. Herkes birbirinden bağımsız. Koca dan görülmeyen ilgiyi çocuklarım da arayayim. Onlara bağımlı onlar bana bağımlı yetişsin. Bu mudur yani?

Bunun normal bi durum olduğunu düşünsem burda konu açmazdım zaten..

Ablaniz böyle düşünüyor ne yazık ki. Sizin buna bir etkiniz olacağını sanmıyorum. Sizi dinlemeyecektir.
çırpınıyorum işte kendimce..o da çok acı çekiyor ama yaşamayan bilemez diyor..
elim kolum bağlı diyor..offff dışardan fetva vermek çok kolay ama yaşarken farklı oluyor demekki ya..

Back