Dayımın gelini intihar etmiş

ay sunacığım başın sağ olsun
ya minnacık bebek ne olacakk
bu doğum yani lohsalığın getirdiği bunalımmm
kendi dunyasınıda karatııı yazık üzüldüm bu güzel gecede dua edeceğimmm:Saruboceq:

canım ya başınız sag olsun benım komşumdu tanımıyorum ama aynı sıtede oturuyoruz sabah olayı görünce şok oldum cok kötü allah rahmet eylesın

Kurban olduğum rabbim günahlarını affetsin
mekanı cennet olsun inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
bebekte inşallah hastaneden en kısa sürede sağ salim çıkar
kalanlara da allah sabır versin boshayallersmile

ayy bebeği bırakıp nasıl gitti..inanamıyoruumm, Allah rahmet eylesin.. yavrum benim, doğuştan şanssız desene..

Allah sabırlar versin:Saruboceq:
Gencecik körpecik kadın nasıl kıydı canına,loğusalık depresyonunu ağır geçiriyordu demekki,yavrusunun kuvezde oluşunu da kafasına taktıysa:çok üzgünüm:
Başınız sağolsun.

ay yazık ya bende bır premature annesı olarak gelını anlıyorum kımbılır neler söylenıp canını sıktılar strese gırmış olabılır ınsanların agzı cuval gıbı masalla genelde premature annelerını duşunmeden boş konuşup üzebılıyorlar depresyona gırmıştır basınız sagolsun

Katılıyorum.

Çok acı olmalı.Allah sabır versin. Kimbilir neler düşündü,neler yaşadı kendi içinde.Lohusalık psikolojisi de apayrı tabi:çok üzgünüm:

Şu mübarek gece de onun edilecek tek dua;Rabbim günahlarını affet,rahmetini esirgeme.O güzel yavruya da hayırlı ömürler versin annesiz nasıl olacaksa...

suna ablacım cok uzuldum ya..:1no2:
ıcımden bısı kopdu okurken..
allah aılesıne sabır versın..basınız sag olsun..

başınız sağolsun canım,allah rahmet eylesin.gazetede okumuştum çok üzüldüm

Allah rahmet eylesin Allah Günahlarının affeder inş. bebeğini annesi bıraktı yazık

allah rahmet eylesin yavrusuna da oncelikle acil sifalar ve guzel mutlu olacagi bir omur diliyorum

bende premature annesiyim o piskolojik ap ayri bisey allah kimseye yasatmasin cok ama cok zoor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…