• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayim Basima Bela Oldu !

İyide neden dayınız sizle ilgileniyor diye ilk başta yengeniz rahatsız oldu, kardeşinizin eşi neden sizden rahatsız oldu... Normal biri gibi davransanız demekki rahatsız olıcak bir tarafınız olmayacak. Dayımın eşi ilk tanıştığımızda benden hiç rahatsız olmadı ve beni kıskanmadı uzak dur bizden demedi hatta nikah şahidi olmamı istedi.. Demekki neymişş sizde bir gariplik varmış herkes sizden rahatsız olduğuna göre annenizde babanızı sizden kıskandımı acaba ?

:)) Sizide tebrik ediyorum :)

sizin bence kıskanılmak hoşunuza var. daha önceki erkek kardeş konusundan da sürekli kıskanıldığınızdan bahsetmişsiniz burada da böyle. ailedeki herkes sizi deli gibi kıskanıyor. bu dayı olayının da gerçek olduğuna inanmıyorum.

konu sahibi burda görünüyor ama... hadi diyelim karşıt görüşleri beğenmedi, gerçek olamaz diyenlere sinir oldu..Bari yardımcı olanlara cvp verde herkes öğrensin düşüncelerini.

feriştahın fantazileri gibi maşallah
konu sahibi başka fikriniz-zikriniz var mı merak ettim?

konu sahibi isterse kızsın ama düşündüğümü söylemeden edemicem
bence konu fake..
nedense hep enseste meyilli konular açıp duruyor..düşündürücü!!!!

Aile içinde de herkes kıskanıyor sizi maşallah:23:
Ben olsam dayım beni öpse (ıyyy ensestlik resmen) Mektup falan düşünmezdim ortalığı ayağa kaldırırdım..
Siz niden sessizsiniz yafff:52:
hayret:32:

düşündükçe aklıma saçma sapan şeyler geliyo
az evvelde yazdım öz dayınmı diye
sonra diğer konu başlıklarına bakınca şu ihtimalde var
bence sen öz çocuk değilsin
çok rahat bi insan olduğun için de yengeler seni kıskanıyo
kurgu işinde yol almaya çalışıyorum yüksek müsadenizle

Son düzenleme:
konu sahibesinin ne gadar geniş ve hasta bir hayal gücü var ya :55:

[ı]
mrb kizlar .. Nerden basliyacagimi bilmiyorum , ama biraz uzun olabilir , okuyup yorum yaparsaniz mutlu olurum ..
Ben ailemle hollandada yasiyorum , burda dogdum buyudum , ama anneannem dayilarim falan akrabalar tr dedir ..
ılk defa 18 yasimda tr ye gittim tatil amacli , o zamanlar dayim yeni evlenmisti , hergun gezip egleniyorduk , dayim cok ustume dusuyordu , seni buraya gotureyim , suraya gotureyim , hergun geziyorduk . Karisi bu durumdan memnun degildi , cunku dayim gercekten bana cok yakin davraniyordu , kiskaniyordu dayimi , hep kavga ediyorlardi benim yuzumden , bende artik anneminde uyarisiyla dayimla gezmedim , bir gun dayim geldi bana dedi , ben senin icin herseye raziyim , bosanirim , benimle evlen , benide gotur hollandaya ,, aslinda tek derdi buydu bence , hollandaya gelmek , onun icin yakinlik gosterdigini anladim o gün ..
Sacmalama dedim , evlisin , cocugunuz olacak , ben boyle bir sey yapmam , yapamam ..
Dayimin karisi , gitmemize bir hafta kala büyk bir kavga cikardi , sen benim kocami elimden alamazsin falan dedi , butun aile gordu kavgayi ,
senin cantanda dogum kontrol haplari buldum , bu yasta ne b*k oldugun belli dedi ..
Dayim tokat atti karisina , hic bir sey bilmiyorsun , konusma dedi ..
Hakliydi karisi , bende olsam kiskanirdim , kavga cikarirdim .. Ertesi sabah yola ciktik , daha fazla kalamazdim orda ..
O tatilden sonra ilk defa 2 sene once kardesimin dugunu ıcin gittim tr ye ..
Dayimdan uzak duruyordum , dügün günü bana seninle konusmamiz lazim dedi , gel ondan sonra rahatsiz etmicem dedi ,
gelin odasina gittik , evet dedim ne konusucaz , tuttu kolumdan duvara yapistirdi , opmeye kalkti , ustumdekini cikarmaya calisiyodu , niyeti kotuydu , ittim butun gucumle ciktim .. 2 gun sonrada geri dondum ..
Olay kapandi derken , dün mektup gelmis dayimdan ,
o geceyi unutamadim , cok guzel dakikalardi , seni seviyorum askim .. Falan yazmis , sanki beraber olmusuz gibi yansitmis ..
Mektubu okurken kapi caldi , korktum bi an heycanlandim , koltugun arasina sikistirdim , gelen kardesim ve karisiydi ,
onlar gittikden sonra mektuba baktim yoktu , kardesim alsa hemen orda okur , goturmezdi .. Kesin karisi aldi ,
zaten beni sevmiyor , simdi cok kotu oldu bu durum , ne yapacagimi bilmiyorum
kardesime soyluyecek , esim ogrenecek , herkez duyucak yani .. Herseyi yazip rahatlamak istedim , olumlu olumsuz yorumlariniz icin tesekkurler ...
[/ı]

adam sana gel evlenelim dediğinde sen dayımsın olur mu diyeceğine evlisin olur mu dediysen

ve mektup varsa ki ortaya çıkacağı gün gibi ortada sen kocandan anne babandan vsden kaçacak delik aramak yerine olumlu olumsuz fikir istiyorsan canını sıkacak bişey yok merak etme bunu da atlatırsın :53:

düşündükçe aklıma saçma sapan şeyler geliyo
az evvelde yazdım öz dayınmı diye
sonra diğer konu başlıklarına bakınca şu ihtimalde var
bence sen öz çocuk değilsin
çok rahat bi insan olduğun için de yengeler seni kıskanıyo
kurgu işinde yol almaya çalışıyorum yüksek müsadenizle

ahahahahhaah kopardın beni arkadaşım ahahahahhahahah

Back