[ı]mrb kizlar .. Nerden basliyacagimi bilmiyorum , ama biraz uzun olabilir , okuyup yorum yaparsaniz mutlu olurum ..
Ben ailemle hollandada yasiyorum , burda dogdum buyudum , ama anneannem dayilarim falan akrabalar tr dedir ..
ılk defa 18 yasimda tr ye gittim tatil amacli , o zamanlar dayim yeni evlenmisti , hergun gezip egleniyorduk , dayim cok ustume dusuyordu , seni buraya gotureyim , suraya gotureyim , hergun geziyorduk . Karisi bu durumdan memnun degildi , cunku dayim gercekten bana cok yakin davraniyordu , kiskaniyordu dayimi , hep kavga ediyorlardi benim yuzumden , bende artik anneminde uyarisiyla dayimla gezmedim , bir gun dayim geldi bana dedi , ben senin icin herseye raziyim , bosanirim , benimle evlen , benide gotur hollandaya ,, aslinda tek derdi buydu bence , hollandaya gelmek , onun icin yakinlik gosterdigini anladim o gün ..
Sacmalama dedim , evlisin , cocugunuz olacak , ben boyle bir sey yapmam , yapamam ..
Dayimin karisi , gitmemize bir hafta kala büyk bir kavga cikardi , sen benim kocami elimden alamazsin falan dedi , butun aile gordu kavgayi ,
senin cantanda dogum kontrol haplari buldum , bu yasta ne b*k oldugun belli dedi ..
Dayim tokat atti karisina , hic bir sey bilmiyorsun , konusma dedi ..
Hakliydi karisi , bende olsam kiskanirdim , kavga cikarirdim .. Ertesi sabah yola ciktik , daha fazla kalamazdim orda ..
O tatilden sonra ilk defa 2 sene once kardesimin dugunu ıcin gittim tr ye ..
Dayimdan uzak duruyordum , dügün günü bana seninle konusmamiz lazim dedi , gel ondan sonra rahatsiz etmicem dedi ,
gelin odasina gittik , evet dedim ne konusucaz , tuttu kolumdan duvara yapistirdi , opmeye kalkti , ustumdekini cikarmaya calisiyodu , niyeti kotuydu , ittim butun gucumle ciktim .. 2 gun sonrada geri dondum ..
Olay kapandi derken , dün mektup gelmis dayimdan ,
o geceyi unutamadim , cok guzel dakikalardi , seni seviyorum askim .. Falan yazmis , sanki beraber olmusuz gibi yansitmis ..
Mektubu okurken kapi caldi , korktum bi an heycanlandim , koltugun arasina sikistirdim , gelen kardesim ve karisiydi ,
onlar gittikden sonra mektuba baktim yoktu , kardesim alsa hemen orda okur , goturmezdi .. Kesin karisi aldi ,
zaten beni sevmiyor , simdi cok kotu oldu bu durum , ne yapacagimi bilmiyorum
kardesime soyluyecek , esim ogrenecek , herkez duyucak yani .. Herseyi yazip rahatlamak istedim , olumlu olumsuz yorumlariniz icin tesekkurler ...
[/ı]