• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayim Basima Bela Oldu !

Mrb Kizlar .. Nerden Basliyacagimi bilmiyorum , ama biraz uzun olabilir , okuyup yorum yaparsaniz mutlu olurum ..
Ben ailemle Hollandada yasiyorum , burda dogdum buyudum , ama anneannem dayilarim falan akrabalar TR dedir ..
Ilk defa 18 yasimda TR ye gittim Tatil amacli , O zamanlar dayim yeni evlenmisti , hergun gezip egleniyorduk , dayim cok ustume dusuyordu , seni buraya gotureyim , suraya gotureyim , hergun geziyorduk . karisi bu durumdan memnun degildi , cunku dayim gercekten bana cok yakin davraniyordu , kiskaniyordu dayimi , hep kavga ediyorlardi benim yuzumden , Bende artik anneminde uyarisiyla dayimla gezmedim , bir gun dayim geldi bana dedi , ben senin icin herseye raziyim , bosanirim , benimle evlen , benide gotur Hollandaya ,, aslinda tek derdi buydu bence , Hollandaya gelmek , onun icin yakinlik gosterdigini Anladim O gün ..
sacmalama dedim , evlisin , cocugunuz olacak , ben boyle bir sey yapmam , yapamam ..
dayimin Karisi , Gitmemize Bir Hafta Kala Büyk Bir kavga Cikardi , sen benim kocami elimden alamazsin falan dedi , butun aile gordu kavgayi ,
senin cantanda dogum kontrol haplari buldum , bu yasta ne B*K oldugun belli dedi ..
dayim tokat atti karisina , hic bir sey bilmiyorsun , konusma dedi ..
hakliydi karisi , bende olsam kiskanirdim , kavga cikarirdim .. ertesi sabah yola ciktik , daha fazla kalamazdim orda ..
o tatilden sonra ilk defa 2 sene once kardesimin Dugunu Icin Gittim TR ye ..
Dayimdan uzak duruyordum , dügün günü bana seninle konusmamiz lazim dedi , gel ondan sonra rahatsiz etmicem dedi ,
gelin odasina gittik , evet dedim ne konusucaz , tuttu kolumdan duvara yapistirdi , opmeye kalkti , ustumdekini cikarmaya calisiyodu , niyeti kotuydu , ittim butun gucumle ciktim .. 2 gun sonrada geri dondum ..
olay kapandi derken , dün mektup gelmis dayimdan ,
o geceyi unutamadim , cok guzel dakikalardi , seni seviyorum askim .. falan yazmis , sanki beraber olmusuz gibi yansitmis ..
mektubu okurken kapi caldi , korktum bi an heycanlandim , koltugun arasina sikistirdim , gelen kardesim ve karisiydi ,
onlar gittikden sonra mektuba baktim yoktu , kardesim alsa hemen orda okur , goturmezdi .. kesin karisi aldi ,
zaten beni sevmiyor , simdi cok kotu oldu bu durum , ne yapacagimi bilmiyorum
kardesime soyluyecek , esim ogrenecek , herkez duyucak yani .. herseyi yazip rahatlamak istedim , olumlu olumsuz yorumlariniz icin tesekkurler ...

açtığınız diğer konuları da okumuştum...

açıkçası yazdıklarınıza _diğer konularda da _ inanmıyorum.....

Vayyyyy beeee dayıya bak sen:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53: Aman allahım nolucak bu hallerımız ınsanlık nereye gıdıyo bole:43:

ben böyle birşeyin gerçek olduğuna inanmak istemiyorum:19:
dayı asla yeğeniyle evlenemez böyle sapıkça bi düşünce mide bulandırıcı
sizede inanamıyorum dayınız eşimden boşanıp evlenmek istiyorum seninle diyo
sende olmaz sen evlisin çocuğunuz olacak diyosun sadece buna takılıyosun :53:
galiba farkında değisin seninle evlenmek isteyen dayın yabancı biri değil
sizde bi gariplik var bence
eyer niyeti yurt dışına gitmekse yurt dışında yaşayan o kadar çok bayan var ki tanışıp evlenebilirdi...

sende olmaz sen evlisin çocuğunuz olacak diyosun sadece buna takılıyosun :53:

eyer niyeti yurt dışına gitmekse yurt dışında yaşayan o kadar çok bayan var ki tanışıp evlenebilirdi...

Bu cümleyi yazmayı unutmuşum. Dayı, anne kardeşi.... Bu cümlenin karşılığı sapık mısın sen dayıdır! 18 yaşında bir cocuk anne dayım bana böyle böyle dedi der. "Aaa sen evlisin yuvanı yıkma benim icin" değildir bunun cevabı!

sende olmaz sen evlisin çocuğunuz olacak diyosun sadece buna takılıyosun :
53:

duygularımın tercümanı ilan ediyorum seni..şovalyem benim:7:

allahh allahh....daha neler....arkadaşım bire bir doğruysa hemen herkese anlat. sessiz kalmak kabullenmek olur bu durumda.Olayı örtbas etmek olur.

dallas , cesur ve güzel , yalan rüzgarı gibi entirika üzerine kurulu diziler buradaki konular karşısında teletabiler gibi kalır.

yurdum insanının hayal gücü hep böyle konular üzerine çalışıyor.

:46: :46: :46:

viracocha yorumların beni benden alıyo :1: :1: :1:

amaci esinden ayrilmani saglamak kesinlikle firsat verme.ve hemen esinle konus,oldugu gibi anlat.sucsuzken suclu konuma dusme.

Nasıl evlenecekmiş ? hem dinen hem de yasal olarak geçersiz bir istek bu :27: akşam akşam fenalaştım :52::52:

Bacı ailenizde bir sorun mu var ? Vallahi aşk-ı memnu sizin yanınızda masum kalır o derece yani.. en azından behlül'cüüüüm amcasının karısına aşık oluyordu..Amcasına değil :37::37: hoş amcasına aşık olması da bir garip olurdu ahaha

Çantanızda doğum kontrol hapı var mıydı???

ebru kızın dayısı kıza aşık sen çantada ki doğum kontrol hapını niye sorguluyon bacı :) belkim kızın adet düzensizliği neyim varıdı :6:

işim şişti sanki, 53 kullanıcı konuya fena halde kilitlenmiş durumda ve eminim ki hepsi ''Oha'' lıyor

Son düzenleme:
18 yaşınızda dayınız sizi gördü ve size hasta oldu, şu an 33 yaşındasınız ve hâlâ dayınızın büyük aşkısınız öyle mi... 15 (yazıyla on beş) sene..

Bir de bu arada gelininiz kardeşinizi sizden kıskanıyor...

"Ne biçim aileler, ne sapık zihniyetler var" diye mi kendi hâlime şükredeyim, yoksa "bu ne ilgi manyaklığıdır, bu ne biçim yanlış yönlendirilmiş bir hayal gücüdür" diye kendi akıl sağlığıma mı şükredeyim bilemedim.

Back