• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayim Basima Bela Oldu !

Son düzenleme:
evet , dayim bana bunlari yapti , ben bu konuda sucluyum , belki degilim ,
konum sacma gelebilir , o zaman hakaret etmek yerine yorum yapmadan cikin , olumsuz yorum derken hakaretleri kast etmedim ,
ben burda nasil davranacagimi , ne yapacagimi sordum , soylediklerinizide yapmayi dusunuyorum , ben soylucem , benden duyucaklar , baskasindan degil ..

18 yaşınızda dayınız sizi gördü ve size hasta oldu, şu an 33 yaşındasınız ve hâlâ dayınızın büyük aşkısınız öyle mi... 15 (yazıyla on beş) sene..

Bir de bu arada gelininiz kardeşinizi sizden kıskanıyor...

"Ne biçim aileler, ne sapık zihniyetler var" diye mi kendi hâlime şükredeyim, yoksa "bu ne ilgi manyaklığıdır, bu ne biçim yanlış yönlendirilmiş bir hayal gücüdür" diye kendi akıl sağlığıma mı şükredeyim bilemedim.

tebrik ediyorum :))

ebru kızın dayısı kıza aşık sen çantada ki doğum kontrol hapını niye sorguluyon bacı :) belkim kızın adet düzensizliği neyim varıdı :6:

işim şişti sanki, 53 kullanıcı konuya fena halde kilitlenmiş durumda ve eminim ki hepsi ''Oha'' lıyor

Bir tek ona inandım da onun için sordum.
En sinirlendiğim şey enayi yerine konmak çünkü

çoğu dizi,film senaryosu kk daki konuların yanında halt etmiş...kaç yıldır üyeyim o kadar absürt konu okudum yok artık dedim,
ama bunu da okuyacağım aklıma gelmezdi...ama burası kk...

hani konu hayal ürünü mü? gerçek mi? orası muamma da ben şuraya takıldım,
dayın evlen benimle diyor sen evlisin olamaz diyorsun :53: bu mu garip...her şey normal bu mu garip?
diyecek söz bulamıyorum.

yuh artık diyorum ne sapıkca teklif bu..holdada öğrense yetkililer orada da bu tür olaylar yasaktır..hapisi boylarsınız....yurt dışındaki hiristiyanlar dahi bırakın dayıyı felan kuzene dahi sıcak bakılmıyor...senin suçun yok ama bundan sonra öyle dayıyı sil....dayı değilmiş resmen sapık....

bu konuda zaten cok eksik yerler var...ben pek inanamiyorum..gelin,kendi kocasindan kiskanir ,dayi size asik olur?
yani bunlar gercekten var mi yoksa sizin fantaziniz mi?
simdi eksikliklere gelelim yurt disinda büyümüssün ilk defa 18 yasinda türkiyeye gitmisniz ya ailenizde 18 yil hic mi gitmedi
nerden baksaniz onalr gitti desenizde sizim cocukluk caginizda birakmazlar..bende yurt disinda yasiyorum yani bu cok sacma geldi..
sonra dayinizi ilk defa görmüs oluyorsunuz haliyle ne kdar dayi,teyze ve anneannede olsa insan hic ayni ortam bulunamdigi kisiye yakin davranamz ki..ilk defa gör hemen asik oldum hadi hollandaya gelmek icin diyorsanizda hollandada aile ici evlilikler oluyor mu,sizden baska kiz mi yok esiyle evlenmeden abla beni oraya götürmek icin neler yapilabilir falan fistik ya cidden bunlar gercek olmasina ihtimal vermiyorum.
dayinizda heralde 20li yasalrda degil

Son düzenleme:
dünyanin civisi cikmis gercekten.. tek anlamadigim yer

1.dogum kontrol hapi ne isi vardi cantanizda
2.tatile gidiyorsunda dayinla niye öyle sIkI fIkI oluyorsun, öz dayin olsa bile insan okadar samimi olurmu hic.. daima mesafesini koyar ister kuzen ister amca ister dayi, sunu unutmayin ki "o aileden" diyipte inanmayin zaman kötü hic belli olmuyor o isler iste..

dikkatimi cekende hep böyle konulari siz aciyorsunuz ne bilim ..

Maşallah ne kadar çok kişi okuyor bunu :) Bide beğenmiyoruz konuyu :)

"Sen benim dayımsın, nasıl böyle bir sapıklığa düşersin" demedin de yani "evlisin sen" diyerek itiraz ettin öyle mi..
Sizde ensest fantazisi olduğunu düşünüyorum, evet evet bizzat sizde..
Ya da dikkat çekmeye çalışıyorsunuz ki bu en iyi ihtimal..
Ve umarım sizin yüzünüzden ceza almam..

"Sen benim dayımsın, nasıl böyle bir sapıklığa düşersin" demedin de yani "evlisin sen" diyerek itiraz ettin öyle mi..

Valla ben de aynen böyle düşünüyorum da cümleleri toparlayıp yazamamıştım şaşkınlıktan.
Umarım ikinci alternatif doğrudur, umarım konu uydurmadır.

Bence de İpeğim. Sağlıksız bi ruh hali görüyorum konu sahibinde. Gelinde dayıda değil fakat bu kızcağızda bu tarz bir fantezi hakim

18 yaşınızda dayınız sizi gördü ve size hasta oldu, şu an 33 yaşındasınız ve hâlâ dayınızın büyük aşkısınız öyle mi... 15 (yazıyla on beş) sene..

Bir de bu arada gelininiz kardeşinizi sizden kıskanıyor...

"Ne biçim aileler, ne sapık zihniyetler var" diye mi kendi hâlime şükredeyim, yoksa "bu ne ilgi manyaklığıdır, bu ne biçim yanlış yönlendirilmiş bir hayal gücüdür" diye kendi akıl sağlığıma mı şükredeyim bilemedim.

HARIKA BIR YORUM TEBRIKLERRR :23:
##########################

belkide konu sahibimizde göründügü gibi pekte mahsum degildir..

Abisinin karisi kiskaniyor sIkIstiriyor, simdide bu? enteressan gercekten.. ayricada akil var mantik var

insan ne diye gelin odasina KONUSMAYA gider.. sizde cok mahsum degilsiniz bence, aile üyelerinizde tehlikeli..

mesafeyi koymamissiniz.. simdi ayiklayin pirincin tasini !!

ayricada dayin sana evlen benimle dediginde "sen evlisin "demissin

insan kiyamet koparir carpar suratina tükürür gerekirse bu nasil bir sapikliktir diye..

sanirim sende var bir tuaflik..

Son düzenleme:
Bence sen yalan söylüyorsun 1.si sende madem hata yok neden adamla gelin odasına görüşmeye gidiyorsun kiiiii 2 sene önce olay çıkmışşşş, ve sen öle bişe yaşamasan sana öle bi mektup gelmezzzzz... Ben senin bu kadar saf olduğuna inanmıyorum..

Back