- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrıca;
Eşin seni kıskanmıyormuş ya:
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-er...iskandirmayi-seviyormusunuz.html#post21600679
Öyle demişsin bir de bunu söyle istersen...
Ya git kitap oku örgü ör çok zamanın varsa...
Kalpsizin biri yerine rumuzun dengesizinbiri olmalı bence
18 yaşınızda dayınız sizi gördü ve size hasta oldu, şu an 33 yaşındasınız ve hâlâ dayınızın büyük aşkısınız öyle mi... 15 (yazıyla on beş) sene..
Bir de bu arada gelininiz kardeşinizi sizden kıskanıyor...
"Ne biçim aileler, ne sapık zihniyetler var" diye mi kendi hâlime şükredeyim, yoksa "bu ne ilgi manyaklığıdır, bu ne biçim yanlış yönlendirilmiş bir hayal gücüdür" diye kendi akıl sağlığıma mı şükredeyim bilemedim.
ebru kızın dayısı kıza aşık sen çantada ki doğum kontrol hapını niye sorguluyon bacı :) belkim kızın adet düzensizliği neyim varıdı![]()
işim şişti sanki, 53 kullanıcı konuya fena halde kilitlenmiş durumda ve eminim ki hepsi ''Oha'' lıyor
Ne çok ilgimizi çekiyor böyle konular. Herkes burada![]()
ebru 72 mantıklısın bacım benim, haklısın..
"Sen benim dayımsın, nasıl böyle bir sapıklığa düşersin" demedin de yani "evlisin sen" diyerek itiraz ettin öyle mi..
Sizde ensest fantazisi olduğunu düşünüyorum, evet evet bizzat sizde..
Ya da dikkat çekmeye çalışıyorsunuz ki bu en iyi ihtimal..
Ve umarım sizin yüzünüzden ceza almam..
"Sen benim dayımsın, nasıl böyle bir sapıklığa düşersin" demedin de yani "evlisin sen" diyerek itiraz ettin öyle mi..
Sizde ensest fantazisi olduğunu düşünüyorum, evet evet bizzat sizde..
Ya da dikkat çekmeye çalışıyorsunuz ki bu en iyi ihtimal..
Ve umarım sizin yüzünüzden ceza almam..
18 yaşınızda dayınız sizi gördü ve size hasta oldu, şu an 33 yaşındasınız ve hâlâ dayınızın büyük aşkısınız öyle mi... 15 (yazıyla on beş) sene..
Bir de bu arada gelininiz kardeşinizi sizden kıskanıyor...
"Ne biçim aileler, ne sapık zihniyetler var" diye mi kendi hâlime şükredeyim, yoksa "bu ne ilgi manyaklığıdır, bu ne biçim yanlış yönlendirilmiş bir hayal gücüdür" diye kendi akıl sağlığıma mı şükredeyim bilemedim.