• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayim Basima Bela Oldu !

affınıza sığınarak,ateş olmayan yerden duman çıkmaz.. eski konularınızı da okudum,etrafınızdaki herkes suçlu kötü niyetli siz melek misiniz acaba?:51:

"Sen benim dayımsın, nasıl böyle bir sapıklığa düşersin" demedin de yani "evlisin sen" diyerek itiraz ettin öyle mi..
Sizde ensest fantazisi olduğunu düşünüyorum, evet evet bizzat sizde..
Ya da dikkat çekmeye çalışıyorsunuz ki bu en iyi ihtimal..
Ve umarım sizin yüzünüzden ceza almam..

Ve işte İpektuncer farkı.
Arkadaşım hoşgeldinn.
Yine başka açıdan harika bir yorum yaptın

"Sen benim dayımsın, nasıl böyle bir sapıklığa düşersin" demedin de yani "evlisin sen" diyerek itiraz ettin öyle mi..

bunun bir fantazi oldugunu düsünüyorum..olabilir yok mu böyle sapkin kisiler ama herkesin gözüne gözüne sokularak
olacak anne ve aile birsey yapmayacak...

Dayınız bekar olsaydı cevabınız ne olacaktı merak ettim doğrusu:26:
ipekçiğim merhabaa :42::3:

kendi karisindan bosanip benimle evlenmek istedigini soyledi , ben evli degildim o zamanlarda , 18 yasindaydim ..

yani evli olmasa sorun olmazdı dimi? girecektin dayının koynuna

......
öğğğğğğğğğğğğğğğ
öğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
öğğğğğ...

bunun bir fantazi oldugunu düsünüyorum..olabilir yok mu böyle sapkin kisiler ama herkesin gözüne gözüne sokularak
olacak anne ve aile birsey yapmayacak...

Duyuyoruz ensest ilişkileri, tecavüzleri vs. Olmuyor mu oluyor ama bu kadar soğukkanlı karşılamak absürt :S

ya ne diyeceğimi bilemiyorum. diğer konularınıza da baktım. ailede böyle bir durum mu var anlayamadım. dayı yeğen. dayı dediğiniz öz dayınız mı yoksa dayı dediğiniz biri mi?
allah korusun bu ne cesaret. böyle bir durum oldu da niye gelin odasına bilmemnereye gittiniz ki?
yorum yapmak istiyorum ama büyük konuşmaktan korkuyorum. allah ıslah etsin...

Dayım benım canım canımdan da öte sevdiğim dayım
Olabilir mi böyle bir şey inanamadım.
Sizin tavrinizi da anlayamadım bazı cümleleriniz!! olayı çok olağanmış gibi aksettirdiniz.
Yani ne denek dayımın karısının yerinde olsam bende kıskanırdım yeğen o ya kıskanılır mı?
Evliliğine takılmanız buda absürd
Ama gelgelelim çareye bu olağanmış gibi tavrınızı bir kenara atıp ailenizle konuşun

dikkatinizi cektimi bilmiyorum aama su an baya kalabalıgız bencede cok sacma bi durum canı sıkıldı galiba gercekten dogruysa herkese anlatki zor durumda kalma bide şu gercek var öz baba kızına tecavuz ederken bu durumda olma ihtimali var ama ailene anlatki sonradan olaylar buyumesin derim.

İyide neden dayınız sizle ilgileniyor diye ilk başta yengeniz rahatsız oldu, kardeşinizin eşi neden sizden rahatsız oldu... Normal biri gibi davransanız demekki rahatsız olıcak bir tarafınız olmayacak. Dayımın eşi ilk tanıştığımızda benden hiç rahatsız olmadı ve beni kıskanmadı uzak dur bizden demedi hatta nikah şahidi olmamı istedi.. Demekki neymişş sizde bir gariplik varmış herkes sizden rahatsız olduğuna göre annenizde babanızı sizden kıskandımı acaba ?

Son düzenleme:

bende buraya takılmıştım
siz benden önce yazmışsınız beğen butonunu geri istiyorum:(((
dayım bana asılacak tek derdim evli olması olacak inanamıyorum şaka gibi
evli olmasa neolacaktı düşündüm doğrusu
büyük ihtimal öz dayınız değil heralde öyle düşünmek istiyorum
vede adamdaki ne aşkmış 15 yıllık ferhat gibi dağları delecek nerdeyse:44:

dikkatinizi cektimi bilmiyorum aama su an baya kalabalıgız bencede cok sacma bi durum canı sıkıldı galiba gercekten dogruysa herkese anlatki zor durumda kalma bide şu gercek var öz baba kızına tecavuz ederken bu durumda olma ihtimali var ama ailene anlatki sonradan olaylar buyumesin derim.

konu enteresan olunca dayanamadık :)))))))))

kardeşi kıskanan yenge,
yeğenini sıkıştıran ilişki yaşamak isteyen dayı,

hep sizimi buluyor?

nasıl bir hayal dünyası, duygu dünyasıdır bu!!

konu gerçek veya yalan olabılır bu kısmı değil ama

böyle konuları okuyan yaşca küçük kızlara bunları zamanla normalleştirecek tarzda bi konu olmasından çok vahim...

Back