Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
"Sen benim dayımsın, nasıl böyle bir sapıklığa düşersin" demedin de yani "evlisin sen" diyerek itiraz ettin öyle mi..
Sizde ensest fantazisi olduğunu düşünüyorum, evet evet bizzat sizde..
Ya da dikkat çekmeye çalışıyorsunuz ki bu en iyi ihtimal..
Ve umarım sizin yüzünüzden ceza almam..
"Sen benim dayımsın, nasıl böyle bir sapıklığa düşersin" demedin de yani "evlisin sen" diyerek itiraz ettin öyle mi..
kendi karisindan bosanip benimle evlenmek istedigini soyledi , ben evli degildim o zamanlarda , 18 yasindaydim ..
bunun bir fantazi oldugunu düsünüyorum..olabilir yok mu böyle sapkin kisiler ama herkesin gözüne gözüne sokularak
olacak anne ve aile birsey yapmayacak...
yani evli olmasa sorun olmazdı dimi? girecektin dayının koynuna
......
öğğğğğğğğğğğğğğğ
öğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
öğğğğğ...
Duyuyoruz ensest ilişkileri, tecavüzleri vs. Olmuyor mu oluyor ama bu kadar soğukkanlı karşılamak absürt :S
Ayrıca;
Eşin seni kıskanmıyormuş ya:
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-er...iskandirmayi-seviyormusunuz.html#post21600679
Öyle demişsin bir de bunu söyle istersen...
Ya git kitap oku örgü ör çok zamanın varsa...
Kalpsizin biri yerine rumuzun dengesizinbiri olmalı bence
dikkatinizi cektimi bilmiyorum aama su an baya kalabalıgız bencede cok sacma bi durum canı sıkıldı galiba gercekten dogruysa herkese anlatki zor durumda kalma bide şu gercek var öz baba kızına tecavuz ederken bu durumda olma ihtimali var ama ailene anlatki sonradan olaylar buyumesin derim.