- 26 Aralık 2019
- 20
- -2
- 1
- Konu Sahibi lastminute
yazışmalar normal değil. böyle bir yazışma akraba olmayan, başkaları ile evli kadın erkek arasında olsa, buna anormal derim. dayı-yeğen.. anormalden bile anormal bir durum.
hatırlarsınız geçmişte ünlü bir adam da yeğeni ile yakalandı, amca-yeğendi onlar..
hepimizin zaman zaman psikolojisi bozuluyor, hepimizin desteğe çok ihtiyaç duyduğu günler oluyor. dayı olmak böyle bir yardımı mı gerektiriyor ?
üzgünüm ama ortada sapıkça bir ilişki olma ihtimali yüksek.. keza eşinizin kız kardeşleri de tuhaflık olduğunu söylemiş..
Ablasi esimi bu yönde yönlendirmis iste bende yeni duydum. Bana görümcem bizzat sen bizim ailemizi dagitmazsin. Dayi yegen sevgisinden ne anlarsin diye bagirdi.
Yani görümce bu olaya herkezden cok takintili. Esim bana onun icin ben ve cocuklarimizin hayatinda en önemli oldugunu söyledi. Yani onlari ikinci plana attigini.
Ama ablasi tarafindan esime baskiyi hissettim. Acik gösterdi. Esim yazmayacak ama onlar muhabbeti devam ettirmek istiyorlar. Ben esine anlatirim dedigim icin geri duruyorlar ama saplantili bir sekilde panik ataklar geciriyormus kizimiz güya ona iftira atiyormusum. Halbuki tek böyle siirleri esine gönder dedigim icin..