dayi & yegen samimiyetin siniri

yazışmalar normal değil. böyle bir yazışma akraba olmayan, başkaları ile evli kadın erkek arasında olsa, buna anormal derim. dayı-yeğen.. anormalden bile anormal bir durum.

hatırlarsınız geçmişte ünlü bir adam da yeğeni ile yakalandı, amca-yeğendi onlar..

hepimizin zaman zaman psikolojisi bozuluyor, hepimizin desteğe çok ihtiyaç duyduğu günler oluyor. dayı olmak böyle bir yardımı mı gerektiriyor ?

üzgünüm ama ortada sapıkça bir ilişki olma ihtimali yüksek.. keza eşinizin kız kardeşleri de tuhaflık olduğunu söylemiş..

Ablasi esimi bu yönde yönlendirmis iste bende yeni duydum. Bana görümcem bizzat sen bizim ailemizi dagitmazsin. Dayi yegen sevgisinden ne anlarsin diye bagirdi.
Yani görümce bu olaya herkezden cok takintili. Esim bana onun icin ben ve cocuklarimizin hayatinda en önemli oldugunu söyledi. Yani onlari ikinci plana attigini.
Ama ablasi tarafindan esime baskiyi hissettim. Acik gösterdi. Esim yazmayacak ama onlar muhabbeti devam ettirmek istiyorlar. Ben esine anlatirim dedigim icin geri duruyorlar ama saplantili bir sekilde panik ataklar geciriyormus kizimiz güya ona iftira atiyormusum. Halbuki tek böyle siirleri esine gönder dedigim icin..

Gercekten böyle gereksiz samimiyeti bastan engellemek gerek fakat cok zor birsey. Sonucta yegeni oldugu icin sanki akrabalari ile arasini aciyormus gibi oluyor. Ama 16 yas hicte kücük degil bencede. Panik yapmadan takip edin.
Evet şu an ikisi de online ve eşim yazdığım mesajlara anında cevap veriyor ama atınca hemen mavi tik olmuyor sordum kimle konuşuyorsun diye yeğenimle dedi ben de bana yazmayıp yiğenin3 mi yazıyon dedim ama ciddi bi cevap vermedi🙄 ve kendisi şuan şehir dışında çalışıyor

Kusura bakmayın ama bu yazışmalar hiçbir “normal” dayı yeğen ilişkisine sığmaz. Her şeyin bir sınırı ve ölçüsü vardır. Çok iğrenç bir durum bana göre.

ben de 28 yaşındayım, biri 40 yaşlarında biri 50lerinde iki dayım var. hayatımda böyle bir muhabbetimiz olduğunu hatırlamıyorum.

ben dayıma seni yerim diyeceğim de, " istersen ye. hayat bulurum. ben de seni yerim." diyecek. yok artık.
Aynen benimde. 3 tane dayım var. Böyle bir tavır davranış söz ne duydum ne gördüm. Allah şaşırtmasın insanları🙏

Evet şu an ikisi de online ve eşim yazdığım mesajlara anında cevap veriyor ama atınca hemen mavi tik olmuyor sordum kimle konuşuyorsun diye yeğenimle dedi ben de bana yazmayıp yiğenin3 mi yazıyon dedim ama ciddi bi cevap vermedi🙄 ve kendisi şuan şehir dışında çalışıyor
Tuhaf. Dayı yeğen arasinda yakınlık olabilir ama sürekli yazışmak, bu kız bana aşık demek direkt rahatsız edici. Yeğenin yaşı tehlikeli bir yaş, kimi nereye koyacağını şaşırma yoluna gidebilir, burada iş esinize düşüyor. Onun tavrıda lakayt geldi bana.

Ciddi konuşun bu konuyu, hatta mesajları okuyun bir şekilde bir araya geldiğinizde.

Benimkisi saflik degil. Sürekli takipteyim zaten evlendim evleneli. Ilk kez böyle bir konusma var ve hemen gördüm. Bu konusmaya göre sapik ilan etmek hakksizlik. Ortada nahos bir siir var evet. Gereksiz bir samimiyet var evet. Zaten öyle dediginiz bir durum olsa durmaz acik verir. Gözlerim kapali degil. Esim fark etmedim dedi ise ve tekrar olmayacak dedi ise durup beklemek gerek. Ben cok sakinim. Zaten yalanin ortaya cikma gibi bir özelligi vardir. Sabirli bir sekilde beklemek en güzeli. Ortada yalan varsa cikar meydana.. Telasa gerek yok.

Şuan için en doğrusunu yapıyorsunuz zaten
Ben sadece yazdıklarınıza şaşırdığımdan öyle yazdım tabiki kimsenin günahını almak değil maksadım. Şaşılacak bi konuşma tarzı ama bilmeden emin olmadanda bi sonuca varılmaz

Dayimi cok cok severim. Dayi yegen iliskisi cok ayridir bizim icin. Bana özel degil hepimize aynidir. Ama sizin anlattiginiz sekilde degildir. Yegeninize rahatsizliginizi dile getirmissiniz oda dayima ilgim yok dedigini okudum anda nasil bunu der. Ben olsam size sen nasil böyle düsünebilirsin diye dünyalari ayaga kaldirirdim. Normal sohbetler olmamis.

Yok saklamıyor ama çok sık mesajlaşıyorlar açıkçası telefonunda şifre var ben açıp bakamıyorum şifresini de bilmiyorum ama birkaç kez bizzat eşimden "dayısına bukadar düşkün olurmu bi yeğen, resmen aşık" dediğini duydum ve şu an içim içimi yiyor bi yandan da günahlarını almak istemiyorum Allah'ım yardım et bana :KK43:
Tabiki gunahlarini da almayin kendinizi de bunaltmayin durduk yere. Sadece tetikte olmak lazim.

Kiz hadsiz ne konustugunu bilmeyen biriymis. Dün eltimden ögrendim. Kiz kendi dügününde diger dayisina senin oglun büyük olsa onunla evlenirdim, yabanciya gitmezdim demis. Durup duruken neden birini suclayayim?
Kizin annesi kizim istedigi gibi yazar dayisina sen kiskaniyorsun onu kocan seni sevmiyor diyor. Kafayi yemislerse ben tabiki suclarim. Kiz ve annesi normal buluyor ve israrcilar. Yine yazariz diye. Esim okumadan gönderdim diyor hatada israrci degil. Bu durumda elbette kizi suclarim kimse kusuruma bakmazin.
Eşin zaten çok düzgün biri olsa yerim seni demez di ne demek bu ya kanim dondu resmen. Bizim oralarda bir laf var kadını asa da eden kocadır paşa da diye. Senin kocan öyle cümleler kurarsa seni ayak altı ederse tabiki seni sevmiyor kocan der..hala yok saf bilmem ne.. bu durumu burda eşim çok saf diyip normalleştirmenizi de kınıyorum ayrıca..türk toplumunun bir örf adet gelenek görenegi var madem eşiniz saf güveniniz tam neden insanlara normal mi diye soruyorsunuz duymak istediğiniz cevap kızı suçlamak ama kusura bakmayın eşinizde en az kız kadar suçlu.yerim seni ne demek ya bunu anlamamak bu cümleyi kurarken saf deil neyse herkesin kendi hayatı. Allah yardımcınız olsun

Dayimi cok cok severim. Dayi yegen iliskisi cok ayridir bizim icin. Bana özel degil hepimize aynidir. Ama sizin anlattiginiz sekilde degildir. Yegeninize rahatsizliginizi dile getirmissiniz oda dayima ilgim yok dedigini okudum anda nasil bunu der. Ben olsam size sen nasil böyle düsünebilirsin diye dünyalari ayaga kaldirirdim. Normal sohbetler olmamis.
Siz dayinizla nasil konusuyorsunuz? Mesela yerim seni dermisiniz birbirinize. Ben bunun sirinlik olsun diye söylenmis olabilecegini düsünüyorum. Fakat tamda bilemiyorum. Beb hayatta söylemem ama zaten yapi olarak cok farkliyimdir. Bende zaten dayima ilgimi duydugumu söylemezi bunu diline getirmezi beni cok sinirlendirdi. Yani ben gönderdigi siirin utanmazlik oldugunu söylemistim ve kiznistim okadar. Birde bukadar diretmezini anlamiyorum. Gönderirimde sen karisamazsin vs.. Ne geregi var?

Siz dayinizla nasil konusuyorsunuz? Mesela yerim seni dermisiniz birbirinize. Ben bunun sirinlik olsun diye söylenmis olabilecegini düsünüyorum. Fakat tamda bilemiyorum. Beb hayatta söylemem ama zaten yapi olarak cok farkliyimdir. Bende zaten dayima ilgimi duydugumu söylemezi bunu diline getirmezi beni cok sinirlendirdi. Yani ben gönderdigi siirin utanmazlik oldugunu söylemistim ve kiznistim okadar. Birde bukadar diretmezini anlamiyorum. Gönderirimde sen karisamazsin vs.. Ne geregi var?
Ya bu kız tamamen terbiyesiz eşinizden engelleyin kesinlikle konuşmasın arkadaşım olabilir mi ya sen tabiki karışırsın bu adamın hayat arkadaşı çocuklarının annesinin belkide .inan bakın 11 dayım var asla ve asla böyle bir şey olabilir mi .bu şiir buram buram ask kokuyor. Ben eşime böyle bir şiir atmadım şiiri bırak yerim diyor hayat bulurum bu bir ahlaksızlık. Bastan önleminizi alin derim .gerekirse numara değiştirsin eşiniz. Ya evlilikte herşey olabilir ama allah kimseye bu durumu yaşatmasin .tepkinizini koyun eşinize karşı.. erkekleri bilirsin aklı kayar bilmem.ne engelle numaranı değiştir de .o yeğeni ise sen onun karısının. Haddini bilsin

Ya bu kız tamamen terbiyesiz eşinizden engelleyin kesinlikle konuşmasın arkadaşım olabilir mi ya sen tabiki karışırsın bu adamın hayat arkadaşı çocuklarının annesinin belkide .inan bakın 11 dayım var asla ve asla böyle bir şey olabilir mi .bu şiir buram buram ask kokuyor. Ben eşime böyle bir şiir atmadım şiiri bırak yerim diyor hayat bulurum bu bir ahlaksızlık. Bastan önleminizi alin derim .gerekirse numara değiştirsin eşiniz. Ya evlilikte herşey olabilir ama allah kimseye bu durumu yaşatmasin .tepkinizini koyun eşinize karşı.. erkekleri bilirsin aklı kayar bilmem.ne engelle numaranı değiştir de .o yeğeni ise sen onun karısının. Haddini bilsin

Esim bana tahammül ediyormus. O ise sevgisi icin caba vermis ve ben o sevgiye göz koyamazsmisim. Kendine gel o benim dayim diye araya yaziyor birde. Tam bir paradoks. Birde esi duyar diye korkuyor. Esim cok rahat. Konusmam dedi bitti. Kizimiz dayimla aramiza giremezsin diyor. Zaten engelledim. Hayir kendisinden 10 yas büyük yengesine saygi duyup bir rahat birakmazi gerekirdi ama isi farkli yerlere getirdi. Ne demek istiyorsun dayima ilgimi duyuyorum diyor. Yoo sadece ask kokan siirler gönderme diyorum. Hala dayisina bir piskologun yazisini gönderiyor dayi ile yegen arasinda cinsel ilgi olmazmis. Benimde artik tepem atti sen ne diyorsun dayina kendine gel. Sen demekki normal degilsin vs diye.

Esim bana tahammül ediyormus. O ise sevgisi icin caba vermis ve ben o sevgiye göz koyamazsmisim. Kendine gel o benim dayim diye araya yaziyor birde. Tam bir paradoks. Birde esi duyar diye korkuyor. Esim cok rahat. Konusmam dedi bitti. Kizimiz dayimla aramiza giremezsin diyor. Zaten engelledim. Hayir kendisinden 10 yas büyük yengesine saygi duyup bir rahat birakmazi gerekirdi ama isi farkli yerlere getirdi. Ne demek istiyorsun dayima ilgimi duyuyorum diyor. Yoo sadece ask kokan siirler gönderme diyorum. Hala dayisina bir piskologun yazisini gönderiyor dayi ile yegen arasinda cinsel ilgi olmazmis. Benimde artik tepem atti sen ne diyorsun dayina kendine gel. Sen demekki normal degilsin vs diye.
Çok iyi yapmışsın yani .olur şey deil. Aslında sen daha hafif bir tepki vermişsin ..Başkası olsa döverdi o kızı birde arsiz allah yardimcin olsun

Tüm bunlara aile nasıl göz yumuyor?
Kızın ilgisi belli de maalesef eşin de karşılıksız bırakmamış,hooop dememiş.
Gidişat iyi görünmüyor bence.

Biz eşimle birbirimize seni yerim,beni ye ,hayat bulurum bilmem ne diyoruz yani.bu normal dimi? Ama birinci derece yakin akraba dayı yeğen böyle yazamaz birbirine :işsiz: ne demek yerim hayat bulurum falan ne münasebet yani hadsizler😒
Kıyamet alameti falan heralde artık bu tip şeyler ya çok kötü bı durum Allah korusun.

Bence uzatmaya devam ederse karşı taraf,direk yeğenin eşini arayıp olayı anlatın.
kocaniza da keşke gereğini yapsaniz ama orası sizin bileceginiz is

Kanım dondu yapmayın allah aşkına hele de büyüdükçe dayına sarılmaya utanırsın ben evlenecektim utancımdan davetiye götüremedim ki çok severdim küçükken kucağından inmezdim annem geliyo dayın dedi mi balkonda beklerdim onu bu başka ahlaksızlık bu kızın eşi görse sizin gibi kemalim yapmaz demez rezil olurlar

Hic normal degil yazdiklari dedikleri size Allah kolaylik versin. Esiniz bu durumu degistirmesi gereken kisi.

Back