- 31 Mart 2012
- 1.012
- 2.079
- 333
- Konu Sahibi lastminute
Durum söyle. Bu siirin hepsi degil ilk misrasini kiz kitaptan foto cekip kiz dayisina göndermis. Dayisi ona geri göndermis.edebiyat paylasiyorlarmis. Ay ne güzel siir falan diye. Ama ilk misrasini. Hepsini degil. Ortada kiz tarafindan dayinin ablasina olan sevgisi dolayindan kizi mutlu etme istegi var. Gercekten fark etmemistir. Biliyorum ben. Kizin normal olmadiginin farkindayim.
Ikisinede haddini bildirdim. Kiz su anda ona sen ne bicim seyler yaziyorsun dedigim icin panik atak geciriyormus. Esimede dedim. Esim onunla görüsmeyi asgariye indirme sözü verdi. Kizin annesi bana hakaret etti sen ne diyorsun kizim dayisini sadece cok seviyor, sende dayi yegen sevgisini anlamazsin kizimi kiskaniyorsun diye bagirdi. Sen ne diyorsun bir koynuna girmedigin kaldi demisim. Halbuki sadece koynuna giremedigim diye siir gönderemezsin, zavallisin ve normal degilsin dedim. Tabi kiz oyuncagi elinden alinmis cocuk gibi panik ataklar geciriyormus bana ne diyor bana iftira atiyor diye.biliyor artik dayisina birdaha yazamaz. Hayir bana hala yazarim, kötü niyetim yok biz sakalasiyorduk diye israr etmeze ve tamam yenge sen beni yanlis anladin ama birdaha yazmam dese bu noktaya gelmeyecektik. Saplanti haline getirmism Durum bu. Esimden eminim. Tanimadiginiz icin anlayamazsiniz. Kizimizin sagliksizligi. Kiz hasta. Sadece bir defa yazilmis birsey, diger konusmalar normal yani süphelenecek bisey yok. Daha yeni kiz düsük yapmis. Kafasi iyi degil. Dayisina böyle seyler göndermis. Ilgi alaka ariyor yanlis sekilde.
eşin seni ne de güzel kandırmış canım ya, gerçekten üzüldüm.. yersen hayat bulurum, ben de seni yerim demiş Kıza eşin, bunu da onu memnun etmek için mi söylemiş? Yoksa harfler yanlışlıkla yan yana mi gelmiş? Memnun etmek için yatağa girmemiş neyse ki..
Ben bu erkekler bu kadınları nasıl kandırabiliyorlar ablamıyorum..