• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayi & yegen samimiyetin siniri

Durum söyle. Bu siirin hepsi degil ilk misrasini kiz kitaptan foto cekip kiz dayisina göndermis. Dayisi ona geri göndermis.edebiyat paylasiyorlarmis. Ay ne güzel siir falan diye. Ama ilk misrasini. Hepsini degil. Ortada kiz tarafindan dayinin ablasina olan sevgisi dolayindan kizi mutlu etme istegi var. Gercekten fark etmemistir. Biliyorum ben. Kizin normal olmadiginin farkindayim.

Ikisinede haddini bildirdim. Kiz su anda ona sen ne bicim seyler yaziyorsun dedigim icin panik atak geciriyormus. Esimede dedim. Esim onunla görüsmeyi asgariye indirme sözü verdi. Kizin annesi bana hakaret etti sen ne diyorsun kizim dayisini sadece cok seviyor, sende dayi yegen sevgisini anlamazsin kizimi kiskaniyorsun diye bagirdi. Sen ne diyorsun bir koynuna girmedigin kaldi demisim. Halbuki sadece koynuna giremedigim diye siir gönderemezsin, zavallisin ve normal degilsin dedim. Tabi kiz oyuncagi elinden alinmis cocuk gibi panik ataklar geciriyormus bana ne diyor bana iftira atiyor diye.biliyor artik dayisina birdaha yazamaz. Hayir bana hala yazarim, kötü niyetim yok biz sakalasiyorduk diye israr etmeze ve tamam yenge sen beni yanlis anladin ama birdaha yazmam dese bu noktaya gelmeyecektik. Saplanti haline getirmism Durum bu. Esimden eminim. Tanimadiginiz icin anlayamazsiniz. Kizimizin sagliksizligi. Kiz hasta. Sadece bir defa yazilmis birsey, diger konusmalar normal yani süphelenecek bisey yok. Daha yeni kiz düsük yapmis. Kafasi iyi degil. Dayisina böyle seyler göndermis. Ilgi alaka ariyor yanlis sekilde.

eşin seni ne de güzel kandırmış canım ya, gerçekten üzüldüm.. yersen hayat bulurum, ben de seni yerim demiş Kıza eşin, bunu da onu memnun etmek için mi söylemiş? Yoksa harfler yanlışlıkla yan yana mi gelmiş? Memnun etmek için yatağa girmemiş neyse ki..
Ben bu erkekler bu kadınları nasıl kandırabiliyorlar ablamıyorum..

Bende seni yerim diyen bir dayi ve onu masum goren bir kadin.. kemalim yapmaz gibi bir durum sizin ki her iki tarafta hatali ama en buyuk hata kocan olacak subyanci dayi bozuntusunda.. dayi ile samimi olmak boyle olmuyor bu resmen cilvelesme kiza degil kocam dedgnz sahsa gurleyin once.

Bu cocuklara yerim seni dedikleringibi kalmis. Yapismis onlarda. Evet yanlis ve vicikvicik. Esimede kizdim tabi karsindaki 30 yasinda kadin konusmazini bileceksin diye. Ama düsündügünüz gibi ensestlik bir durum yok. Olsa fark ederim ve geregini yaparim. Saflikla ilgili degil.

Bu cocuklara yerim seni dedikleringibi kalmis. Yapismis onlarda. Evet yanlis ve vicikvicik. Esimede kizdim tabi karsindaki 30 yasinda kadin konusmazini bileceksin diye. Ama düsündügünüz gibi ensestlik bir durum yok. Olsa fark ederim ve geregini yaparim. Saflikla ilgili degil.
Madem yok niye kıyameti kopardınız????

Madem yok niye kıyameti kopardınız????
Lüzumsuz ve ölcüsüz konusuyorlar diye. Herseyin bir ölcüsü vardir. Niyetleri iyi olmazi beni ilgilendirmedi. Esimde karsisindaki yaninda büyüdügü bebek degil artik kocaman bir kadin oldugunu görmeliydi. Uyanik olmaliydi.

Esimin annesi komadaydi bunu yazmis kiz.
Kizda esime kankasi gibi civik davraniyor. Esim o dönem iyi degildi annesini kaybedecegini biliyordu ve acisi büyüktü. Söyledigi gibi fark etmedigini anliyorum. Daha önce böyle seyler yazilmamis zaten. Tüm konusmalar duruyordu. Birgün sonrada annesini kaybetti. Daha cok taze hersey.

Fark etmissiniz ama konduramiyorsunuz. Ben dayimi babami erkek kardesimi ve esimi kiskanan biriyim dayim 40 yasinda ben 28 29 olucam. Ama dayimla msj tel gorusmesi cok nadir yaparim ki genelde yengemi ararim dayim yanindaysa konusurum ozellikle aramam. Veya dayimla bu tip muhabbete girmeyiz. Hayranlik ilk ask benmde ilk askim dayimdi hatta ins esim olucak adam.ona benzer derdim ki gercekten goruntu ve kafa yapisi esimle ayni.. ama bu demek degil ki dayim bana yerim seni dicek. Onlar resmen cilvelesiyor yine diyorum. Bu evlenecek.cagda bir kadin ve dayiyi gec babasi yerim seni dese onu da mi normal goruceksiniz. Tuhafsiniz ailecek

esim ailesini cok sever. cok saftir. benden baska herkezi mutlu etmek ister.

Bu kelimenizden anladığım tek şey ne eşiniz saf ne de siz çok olağansınız. Yani bir mesajlaşma ile böyle ayılıp-bayılıp, hastanelik olup ortalığı ayağa kaldırmaya gerek yok. Alırsınız adamı karşınıza kızı da alırsınız yan yana ikisi ile konuşursunuz gerekli uyarıları ve konuşmanızı yaparsınız konu kapanır tekrarlanırsa mevzu aile büyüklerine taşınır (kızın ailesine vs). Yani yaptığınız şey hiç normal değil ve bence siz hariç herkese değer veren biri ile de evli kalmamalısınız.

Bu kelimenizden anladığım tek şey ne eşiniz saf ne de siz çok olağansınız. Yani bir mesajlaşma ile böyle ayılıp-bayılıp, hastanelik olup ortalığı ayağa kaldırmaya gerek yok. Alırsınız adamı karşınıza kızı da alırsınız yan yana ikisi ile konuşursunuz gerekli uyarıları ve konuşmanızı yaparsınız konu kapanır tekrarlanırsa mevzu aile büyüklerine taşınır (kızın ailesine vs). Yani yaptığınız şey hiç normal değil ve bence siz hariç herkese değer veren biri ile de evli kalmamalısınız.
Ayilip bayilan ben degilim. Yegen.

Ah kadının en büyük düşmanı yine kadın malesef. Benim kocam yapmaz benim oğlum yapmaz diye diye bitirdiniz iyi niyetleri. Sizin kocalarınız yapmaz tabi. Hep kadınlar yapar ne yaparsa... Kusura bakmayın da elalemin kızını yerin dibine sokup kocanızı aklamaya hakkınız yok! Ortalıkla ortak bir eylem varsa suç da ortaktır! Bir hemcinsiniz olarak kınıyorum sizi. Yazık.

28 değilde 5 yaşında yeğen sevgisi gibi hastaysa annesi babası kocası iş birliği içinde olmali ne kadar sevgi olursa olsun arada bir saygı olmalı peki diğer dsyisinada göndermiş mi aynı mesajları
Lütfen uyanık olun gerçekten iğrenç bır durum .Allah sabır versin

28 değilde 5 yaşında yeğen sevgisi gibi hastaysa annesi babası kocası iş birliği içinde olmali ne kadar sevgi olursa olsun arada bir saygı olmalı peki diğer dsyisinada göndermiş mi aynı mesajları
Lütfen uyanık olun gerçekten iğrenç bır durum .Allah sabır versin

Kiz hadsiz ne konustugunu bilmeyen biriymis. Dün eltimden ögrendim. Kiz kendi dügününde diger dayisina senin oglun büyük olsa onunla evlenirdim, yabanciya gitmezdim demis. Durup duruken neden birini suclayayim?
Kizin annesi kizim istedigi gibi yazar dayisina sen kiskaniyorsun onu kocan seni sevmiyor diyor. Kafayi yemislerse ben tabiki suclarim. Kiz ve annesi normal buluyor ve israrcilar. Yine yazariz diye. Esim okumadan gönderdim diyor hatada israrci degil. Bu durumda elbette kizi suclarim kimse kusuruma bakmazin.

Kiz hadsiz ne konustugunu bilmeyen biriymis. Dün eltimden ögrendim. Kiz kendi dügününde diger dayisina senin oglun büyük olsa onunla evlenirdim, yabanciya gitmezdim demis. Durup duruken neden birini suclayayim?
Kizin annesi kizim istedigi gibi yazar dayisina sen kiskaniyorsun onu kocan seni sevmiyor diyor. Kafayi yemislerse ben tabiki suclarim. Kiz ve annesi normal buluyor ve israrcilar. Yine yazariz diye. Esim okumadan gönderdim diyor hatada israrci degil. Bu durumda elbette kizi suclarim kimse kusuruma bakmazin.
Gerçekten zor bir durum eşiniz mesafe koysun madem araya bu dayı yeğen ilişkisini geçmiş kocan seni sevmiyor nasıl bir itham aslında söylenecek çok siz var ama ahlak yoksunu insanlar görümceniz sizden özür dileyecegine maşallah yavuz hırsız misali muhatap olmayı kesin ve eşinizide net tavrinizi koyun yoksa sana yegeninle mutluluk dilerim diyin

Şiiri okumak bile yeterli oluyor durumun rezilligine hiç normal bir dayı yeğen ilişkisi değil bu şiiri okumadan ilettim demesi bile onun saflığı değil sizin safliginiz gözünüzü açın kesinlikle bu konunun üstü örtülmemeli banane onun psikolojisinden benim aile içi huzurumu kacirdiktan sonra... Çok haklısınız ortalığı yikmakta ben olsam ya evden kovmustum ya da kendim çekip gitmistim. Yegeninizin eşi bu duruma bir şey demiyor mu ? Böyle saflik olmaz ağzından burnundan getirin bunları iğrenç ya....

Back