• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayi & yegen samimiyetin siniri

amcalarımla dayımlarla aram çok çok iyidir.
ama asla böyle değil evlatları gibi görürler ama seni yerim sende hayat bulurum şiir gönderme olamaz olmamalı. şu konuda anlattığınız örneklerden birini yapmış olsalar amcamlar veya dayımlar ben mesafe koyarım hemen!
en basiti bekar amcam var prensesim diye hitap eder bana da kardeşimede ama o kadar ötesi yok kendi çocuklarınada öyle çünkü diğer kuzenlerimede.
şiiride okudum bildiğin aşk özlem şiiri. dayı yeğen ilişkisi bu olamaz olmamalı.
eşim yemin etti diyip kendinizi inandırmayın bu işin peşini bırakmayın.

Eskiden beri sırdaşıysa pekçok mesajlaşmaları olmuştur ve senin bugune dek bu samimiyeti farketmiş olman lazım...tek gördüğün şey bir şiir mi yani? Konu bana tuaf geldi... ayrıca okumadan geri göndermek te neyin nesi??
Şiirin adı kıyamadığım...en azından başlığı okumuştur...konunuzda tuaflık var

Bırak Allahaskina eşin de suçlu. Can bulurum nedir ya? Saf olma bu kadar. Hayatımın en zor günleri benim ve delirme üzereyim kardeşimi kaybettim psikolojik destek alıyorum. Dayima duygusal mesaj atmak aklımın ucuna gelme z. Dayi nasılsın der geçerim. Kendini kandırma normal değil mesajlar

Istersen ye hayat bulurum bende seni yerim diyen kocan ama psikolojik sorunu olan yegen. Vallahi hayat su adamlara guzel. Hele arkasinda her dedigine inanan karisi varsa.. mis gibi hayat valla.
Nasil da esini savunuyosun alttan alta. Yok sunu dedi inandim. Yok destek olmak istemis olabilir....
Hihi tamam kocan melake yegen seytan. Oldu mu?
kemalim yapmazzz

"Istersen ye hayat bulurum bende seni yerim" diyen saf kocada hiç görmedim önce bunu belirteyim
2 dayim var ikisiylede aram çok ama çok iyidir ikiside sagolsun her basim dara dustugunde kosanlardan sarilirim öperim onlarda beni severler 34 yasimdayim her karsilastigimizda tutar bagirlarina basarak sarilirlar goguslerinede kapanip agladigim cok ama cok zor zamanlarda atlattim ama dayimi yemek hic aklima gelmedi doğrusu
bir tuhaflik var

bu konusma hic normal degil..siz kocaniza fazla guveniyorsuniz bizimde dayilarimiz var ama ayda bir hal hatir sorarizz o kadar..boyle cumleler flotlesen iki kisiyi aklima getirjyor..bence siz aklinizi basiniza alin ve gozunuzu acin..

Başımıza taş yağacak...git o yeğeni tenhada kıstır gözdağı ver, benimde dayım var bayramlarda konuşuyorum anca

Back