dayi & yegen samimiyetin siniri

Arkadaşım sen ne kadar eşini savunursan savun esin suçlu. Kız ne yazarsa yazsın esin öyle cevap vermemliydi. Bende seni yerim hayat bulurum ne demek ya . Sen git eşine hesap sor önce fazla da güvenme. Hadi kadın yazmış biseyler ama eşinin yazdığı şeyler de pek masum sayılmaz

Hic normal bir konusma degil hangi yegen dayisiyla boyle konusabilir . Sizin esiniz dr cok guzel safa yatiyor pardon ama. Istersen ye can bulurum demek ne demek onun ustune verilecek cok crvap var bariz flortlesiyorlar.

Kiz hadsiz ne konustugunu bilmeyen biriymis. Dün eltimden ögrendim. Kiz kendi dügününde diger dayisina senin oglun büyük olsa onunla evlenirdim, yabanciya gitmezdim demis. Durup duruken neden birini suclayayim?
Kizin annesi kizim istedigi gibi yazar dayisina sen kiskaniyorsun onu kocan seni sevmiyor diyor. Kafayi yemislerse ben tabiki suclarim. Kiz ve annesi normal buluyor ve israrcilar. Yine yazariz diye. Esim okumadan gönderdim diyor hatada israrci degil. Bu durumda elbette kizi suclarim kimse kusuruma bakmazin.
sevginin icinde korkuda olmali diyor yegen dayisina.
sonra:
yegen: sen benden korkuyormusun?
dayi: biraz
yegen: korkma yemem seni
dayi: istersen ye. hayat bulurum. bende seni yerim.
yegen: hayat olur. can olur. (birde kalp isareti
Bu cevapların saflıkla ne ilgisi var Allah aşkına?
İstersen ye hayat bulurum bende seni yerim kısmını nasıl açıklıyor eşiniz?

anliyorum sizi ama esimi taniyorum. inanin benim erkek yegenime bile cevap verir bu sekilde sirf karsisindaki duymak istedigini duysun diye. bu derece iyi niyetli oldugunu biliyorum.
(Müge Anlı'nın sesiyle okuyun ve kendinize gelin)
Bu iyi niyet değil ki
Bu iyi niyet değil!
Beni çıldırtmak mı istiyorsun sen?

Yapmayın etmeyin ya herkese duymak istediği şeyleri söylüyor ama siz yıllardır romantik şiir bekliyorsunuz size söylemiyor. Bu mu iyi niyet? Siz de başka erkeklere duymak istedikleri şeyler söyleyin o zaman bakalım eşiniz iyi niyet mi diyecek? Hiç normal değil bu mesajlar hem de hiççç. Burda saf olan tek kişi sizsiniz maalesef.

Kızı yerin dibine sokup , kocanızı iyilik meleği yapmanız çok tuhaf. Ulan bu devirde babana güvenmeyeceksin diyorlar sen gelmiş kocam saftır diyorsun. Bence kocan saf falan değil gayet salak ayağına yatan bir uyanık. Seni de yıllarca güzel kandırmış. ilk konuşmanla son konuşmalarının arasında fark var demek ki kocan fikrini değiştirmiş. Söylediği cümle hiçte saf diye tabir ettiğiniz birinin kuracağı bir cümle değil. Ayrıca kocan bile olsa içini bilemezsin . aldatılan kadınlara göre de kocaları öyle birşey yapmaz ,kim ihtimal verir buna. çift terapisinden önce bence ilişkini bir gözden geçir. Kızın sağlık sorunları varsa zaten ona herhangi birşey söylemenin lüzumu yok .

Herşey olabilir... Dikkatli olun.
Benim de eşimle yeğeni (ablasının kızı) çok samimiler sürekli mesajlaşıp konuşurlar ama yani, tabi kız 16 eşim 28 yaşında ama ilerde ben de böyle başlık açmam inşallah:KK17: paronaya oldum şimdi:KK57:

bekar olsa yeğen neyse de eşi varmış. Eşi avutsun. Benim abim gibi gördüğüm ama arada mesafeye dikkat ettiğimiz eniştem var. Ben evlence direkt kesti muhabbeti. halamdan ararım o da varken konuşuruz. Evliliğimle ilgili sorunlarım oldu çok dert anlattım onlara arayıp. Asla zerre kadar yanlış anlaşılmaya ne o mahal verir ne ben. Bu okuduklarım hiç normal gelmedi. Birbirlerini görmelerine mani olun hangi ortamda olursa olsun. Kim ne niyette çözemeyiz ama ortada art niyet olduğu belli. Yakışıksız muhabbetler.

Herşey olabilir... Dikkatli olun.
Benim de eşimle yeğeni (ablasının kızı) çok samimiler sürekli mesajlaşıp konuşurlar ama yani, tabi kız 16 eşim 28 yaşında ama ilerde ben de böyle başlık açmam inşallah:KK17: paronaya oldum şimdi:KK57:
Niye şimdiden telaş yapmıyorsunuz? 16 gayet gelişkin bir yaş. Eşinizin tam kanı kaynadığı dönem. Konu sahibinden çok farklı görmem ben samimi muhabbetleri varsa.

Ay aklıma kurt düştü şimdi yani eşim çok sever yiğenini çok ilgili ama mesajlarına falan da bakmadım hiç :KK17:
Düşmez kalkmaz bir Allah. Kimseye sonsuz güvenmemeli. Sadece temkinli olun. Telaş yapmayın. Sizin yetişen bir erkek yeğeninizle samimi muhabbetiniz olsa eşiniz eminim istemez. Konu sahibinin eşi de istemez. Erkekler kendilerine geldi mi kılıf hazır. Sizin söylediğiniz de normal değil. 8-9 yaşlarında yeğeniyle samimi ileride ben de istemem deseniz neyse. O bile normal değil. pe. do. fili diye bir şey var. 16 yaş hamile kalınabilen bir dönem gayet kadınlık başlıyor. Siz hiç küçümsemeyin o yaşı ellerinde telefon ne işler beceriyolar o yaşta. Çaktırmadan sezdirmeden bakın mesajlara. Siliyo mu kalıyor mu ne yazmışlar? Size bahsediyor mu bugun mesajlaştık böyle böyle dedi diye yoksa saklıyor mu?

Düşmez kalkmaz bir Allah. Kimseye sonsuz güvenmemeli. Sadece temkinli olun. Telaş yapmayın. Sizin yetişen bir erkek yeğeninizle samimi muhabbetiniz olsa eşiniz eminim istemez. Konu sahibinin eşi de istemez. Erkekler kendilerine geldi mi kılıf hazır. Sizin söylediğiniz de normal değil. 8-9 yaşlarında yeğeniyle samimi ileride ben de istemem deseniz neyse. O bile normal değil. pe. do. fili diye bir şey var. 16 yaş hamile kalınabilen bir dönem gayet kadınlık başlıyor. Siz hiç küçümsemeyin o yaşı ellerinde telefon ne işler beceriyolar o yaşta. Çaktırmadan sezdirmeden bakın mesajlara. Siliyo mu kalıyor mu ne yazmışlar? Size bahsediyor mu bugun mesajlaştık böyle böyle dedi diye yoksa saklıyor mu?
Yok saklamıyor ama çok sık mesajlaşıyorlar açıkçası telefonunda şifre var ben açıp bakamıyorum şifresini de bilmiyorum ama birkaç kez bizzat eşimden "dayısına bukadar düşkün olurmu bi yeğen, resmen aşık" dediğini duydum ve şu an içim içimi yiyor bi yandan da günahlarını almak istemiyorum Allah'ım yardım et bana :KK43:

yazışmalar normal değil. böyle bir yazışma akraba olmayan, başkaları ile evli kadın erkek arasında olsa, buna anormal derim. dayı-yeğen.. anormalden bile anormal bir durum.

hatırlarsınız geçmişte ünlü bir adam da yeğeni ile yakalandı, amca-yeğendi onlar..

hepimizin zaman zaman psikolojisi bozuluyor, hepimizin desteğe çok ihtiyaç duyduğu günler oluyor. dayı olmak böyle bir yardımı mı gerektiriyor ?

üzgünüm ama ortada sapıkça bir ilişki olma ihtimali yüksek.. keza eşinizin kız kardeşleri de tuhaflık olduğunu söylemiş..

Benden 15 yaş büyük hem dayım hem amcam var ömürleri uzun olsun... onlarla diyaloglarımı düşünüyorum çok açık ve rahat konuşurduk ben küçükken bile, bir güne bir gün ters bi hareketlerini görmedim hissetmedim.. kendi aileme göre düşününce bile çok abes, ki artık öyle şeyler duyar görür oldum ki tek söyleyeceğim kesinlikle normal değil, bu saflik ilgi budalalığı falan hepsi maval... ortada dillendirilmeyen, havada uçuşan bir melodi var bilginize...

İnşallah bu gerçek değildir . Bunu hayal etmek bile korkunç☹😳 😱Allah yardımcınız olsun
Birbirlerinden uzak durmaları daha hayırlıdır

İnşallah bu gerçek değildir . Bunu hayal etmek bile korkunç☹😳 😱Allah yardımcınız olsun
Birbirlerinden uzak durmaları daha hayırlıdır

Benimkisi saflik degil. Sürekli takipteyim zaten evlendim evleneli. Ilk kez böyle bir konusma var ve hemen gördüm. Bu konusmaya göre sapik ilan etmek hakksizlik. Ortada nahos bir siir var evet. Gereksiz bir samimiyet var evet. Zaten öyle dediginiz bir durum olsa durmaz acik verir. Gözlerim kapali degil. Esim fark etmedim dedi ise ve tekrar olmayacak dedi ise durup beklemek gerek. Ben cok sakinim. Zaten yalanin ortaya cikma gibi bir özelligi vardir. Sabirli bir sekilde beklemek en güzeli. Ortada yalan varsa cikar meydana.. Telasa gerek yok.

Yok saklamıyor ama çok sık mesajlaşıyorlar açıkçası telefonunda şifre var ben açıp bakamıyorum şifresini de bilmiyorum ama birkaç kez bizzat eşimden "dayısına bukadar düşkün olurmu bi yeğen, resmen aşık" dediğini duydum ve şu an içim içimi yiyor bi yandan da günahlarını almak istemiyorum Allah'ım yardım et bana :KK43:

Gercekten böyle gereksiz samimiyeti bastan engellemek gerek fakat cok zor birsey. Sonucta yegeni oldugu icin sanki akrabalari ile arasini aciyormus gibi oluyor. Ama 16 yas hicte kücük degil bencede. Panik yapmadan takip edin.

Back