şüphelenmek istemiyorum ama bana da öyle geldi.değilse de tedavine devam etFake kokusu var..
doğru yolu bulmuşsun. .
İnanıp inanmamak sizin elinizde. Ancak gerçek olduğunu düşünseniz önerileriniz neler olurdu?şüphelenmek istemiyorum ama bana da öyle geldi.değilse de tedavine devam et
zaten tedaviyle farkına varmışsın yaptıklarının kendine göre yanlış olduğunu. hayatta herkesin başına kötü şeyler geliyor, bazıları seninki gibi daha ağır olabiliyor. bunu geçmişte bırak artı ve önüne bak, sapığın biri geçmişte ssana kötülük yapmış olabilir , ama gelecek hayatını da mahvetmesine izin vermemelisin. kitap oku, arkadaş edin, üniversteye gir, kursa git, yapmak istedikten sonra hayatına çok farklı devam edebilirsin.yeter ki iste, kendine üzülerek bir yere varamazsınİnanıp inanmamak sizin elinizde. Ancak gerçek olduğunu düşünseniz önerileriniz neler olurdu?
Ama kendimi suçlamaktan kendimi alamıyorum. Sen pis aşağılık bir kızsın diyorum sürekli. Geçmişe inanılmaz takığım.Geçmişte kendinden nefret etmeni gerektirecek herhangi birşey yapmamışsın, abartıyorsun biraz, biraz da dramatize var.
Yaptığın iğrençlikler arasına istemeye istemeye içki içtim, bi çocuğa beni öp dedim falan sıralamışsın. Daha başka, en fazla sevişmiş olabilirsin. Ya da en fazla birkaç kişiyle aynı anda sevişmiş olabilirsin. Ee?
Bkz: Ben de hızlı yaşadım genç öldüm. Ne var yani?
Çok abartmışsın, normal bi insansın.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Tek başıma dışarıya çıkamıyorum anksiyeteden dolayı. İstiyorum gerçekten çok istiyorum hayatım yenilensin istiyorum ama nasıl yapacağımı nerden başlayacağımı bilmiyorum.zaten tedaviyle farkına varmışsın yaptıklarının kendine göre yanlış olduğunu. hayatta herkesin başına kötü şeyler geliyor, bazıları seninki gibi daha ağır olabiliyor. bunu geçmişte bırak artı ve önüne bak, sapığın biri geçmişte ssana kötülük yapmış olabilir , ama gelecek hayatını da mahvetmesine izin vermemelisin. kitap oku, arkadaş edin, üniversteye gir, kursa git, yapmak istedikten sonra hayatına çok farklı devam edebilirsin.yeter ki iste, kendine üzülerek bir yere varamazsın
ailenden yardım istemelisin, annenle en basitinden bir parka gidebilirsin, ya da kardeşin varsa alışverişe vs. böyle böyle başlamalısın bir yerdenTeşekkür ederim yorumunuz için. Tek başıma dışarıya çıkamıyorum anksiyeteden dolayı. İstiyorum gerçekten çok istiyorum hayatım yenilensin istiyorum ama nasıl yapacağımı nerden başlayacağımı bilmiyorum.
Teşekkür ederim ciddiye alıp cevap verdiğiniz için. Haklısınız küçük küçük başlamalıyım hayataailenden yardım istemelisin, annenle en basitinden bir parka gidebilirsin, ya da kardeşin varsa alışverişe vs. böyle böyle başlamalısın bir yerden
Amin. Teşekkür ederim önerileriniz için. Bunları harfiyen yapacağımdan emin olun. Bu psikolojik rahatsızlıklar hayatımı yedi bitirdi ben de herkes gibi normal bir hayat sürdürmek istiyorum sadece. O yüzden buraya yazdım yardımcı olurlar diye.Güzel arkadaşlar edinin
Dini sohbetler dinleyin
Faydalı olacak şeyler yapmaya çalışın evde olduğunuz zamanlar annenize yardım edin.
Kuran okuyun bilmiyorsanız dini kitap okuyun (bilmediğimiz o kadar çok şey var ki )kendinizi gelistirin.
Kendinize bol bol ayetel kursi okuyup ufleyin ve dua edin...Rabbim cumlemizi tüm kötülüklerden korusun.
Ruhsal problemleri olan insanların yaşadıkları gerçekten mantıksız o yüzden size de inandırıcı gelmemiştir. Ben burada dert yakınmak değil aksine beni hayata bağlayacak bu hastalıklarımı dizginlememi sağlayacak şeyler duymak için yazdım. İnanmak tabi size kalmış, yorumunuz için teşekkür ederim yine de.Konu acmis olmak icin acilmis. Fake... Hic inandirici degil.
Psikolog ya da psikiyatriste git. Yanlis yerdesin.Ruhsal problemleri olan insanların yaşadıkları gerçekten mantıksız o yüzden size de inandırıcı gelmemiştir. Ben burada dert yakınmak değil aksine beni hayata bağlayacak bu hastalıklarımı dizginlememi sağlayacak şeyler duymak için yazdım. İnanmak tabi size kalmış, yorumunuz için teşekkür ederim yine de.
Okumadınız sanırım zaten ilaçlı terapi alıyorum ama buraya gerçek insanlardan tavsiye duymaya geldim. Arkadaşım yok ailem var sadece her türlü arkamda olan. Buradan yardım ummak suç mu sizce?Psikolog ya da psikiyatriste git. Yanlis yerdesin.
Ne duymak istiyordun ki... herkes tedaviye devam diyecek... konun fake kokuyor zaten.Okumadınız sanırım zaten ilaçlı terapi alıyorum ama buraya gerçek insanlardan tavsiye duymaya geldim. Arkadaşım yok ailem var sadece her türlü arkamda olan. Buradan yardım ummak suç mu sizce?