Dayanamıyorum...

Ne duymak istiyordun ki... herkes tedaviye devam diyecek... konun fake kokuyor zaten.
Belki 'bırak geçmişi yoluna bak lullaby' duymak bile belki beni yüreklendirecek. Arkadaşım yok anlatıp teselli bulacağım ben de buradan medet umdum. Allah aşkına fake konu açsam elime ne geçecek? Ki 'BEN RUH HASTASIYIM' diyorum.

inşalllah tedavini ol ve ailene sımsıkı sarıl dostu dışarda arama en iyi dost annedir unutma
Zaten ailemle çok iyidir maşallah ama sürekli onlara da sızlanmak istemiyorum çok üzülüyorlar, ben güldüğümde falan acayip mutlu oluyorlar. Ben de onları sıkmak istemediğim için artık buraya yazmak istiyorum içimdekileri. Belki bir iki yol gösteren olur diye

Ailen varken burdan mi medet umdun?
nasil bir gaz vermemizi istiyorsun sana mesela... kac yil yetsin sana bu?
Bir hafta boyunca okudun okudun burayi. Himmm ben de bir sey yaziyim dedin ve yazmis olmak icin yazdin. ...olay bu...

Yaşadıklarınız, geçmişiniz bizi hiç ilgilendimiyor.
Kaldı ki bir şey yapmışlığınız da yok.
Başkasına mı zarar verdiniz, katil mi oldunuz, tecavüz mü ettiniz de bu suçluluk duygusunu bedeninizde taşıyorsunuz?
Bir atın o yükü üzerinizden önce.
O yaşlardaki davranışlarınızı şuanki aklınızla ve ahlakınızla onaylamıyor olabilirsiniz, her insanın yaşadığı normal bir durum bu.
İnsanoğlu gün geçtikçe gelişiyor, üç gün önceki davranışını bile komik buluyorken, burada size yazılacak ve belki ileride çevreden duyacağınız 'etik' dışı cümlelere şimdiden bir kulak tıkayıp, önünüze bakın.
Bu ilk önerimdi.
İkincisi ise, kendinize yönelin.
Her alanda kendinizi deneyin, sınayın, başarılarınızı gördükçe gururlanacağınız şeyleriniz çoğalacaktır.
Müzik, sanat, spor, el becerileri gibi çeşitli hobiler edinin.
İyi bir film izleyicisi olmak bile insanı inanılmaz geliştiren, hayatında belkide hiçbir zaman karşılaşmayacağı bir bilgiyi zihnine işleten, ufku açan ve içsel dünyanızı geliştiren bir hobidir.
Bedeninize de iyi bakmayı unutmayın, günlük kısa bir programla spora başlayabilirsiniz.
Ruhen ve fiziken iyileştikçe, çok daha mutlu olduğunuzu ve bu pişmanlık duygunuzun yerini 'iyi ki' cümlesinin aldığını göreceksiniz.

yok burası için söylemedim reelde dostu dışarda arama dedim canım tabiki yaz rahatla buraya ailenede güçlü mutlu görün yazık onlarada

Zaman ayırıp böyle uzun yazdığınız için teşekkür ederim. Bazen öyle dayanılmaz geliyor ki o yük. Duymak istediklerim bunlardı sanırım 'bir at o yükü üstünden bir şey yapmadın'.
İkinci önerinize gelince öyle yıldım ki her şeyden ne yapsam beceremem, tabiri caizse bir halt yapamazsın sen lullaby diyorum ve bırakıyorum. Kurslara kaydımı yapıp kursa başlayacağım gün gitmedim mesela. Spor salonuna para verdiğim halde gitmedim. Depresif hallerimden kurtulamıyorum en sevdiğim şey eskiden bir kitabı o gün bitirmeden rahat edemeyen ben altı ayda bir kitap okuyor hale geldim. Liseden sonra kapandıkça kapandım hastalıklarım arttı. Yazınca fark ettim tek ilacım bir şeyler 'yapmak'. Çok teşekkür ederim

Ailen varken burdan mi medet umdun?
nasil bir gaz vermemizi istiyorsun sana mesela... kac yil yetsin sana bu?
Bir hafta boyunca okudun okudun burayi. Himmm ben de bir sey yaziyim dedin ve yazmis olmak icin yazdin. ...olay bu...
Önyargılısınız. Bazen ailenin de yetmediği zamanlar oluyor. İnsanların içindeki çığlığı duymayanlardansınız sanırım. Teşekkür ederim.

Kendini suclama cok ciddi psikolojik hastaliklarin var o zihinle normal hareketler yapamazdin. Simdi guzelce tedavine devam et. Becerebilirsen universite sinavlarina hazirlan okul oku. Beceremem diyosan belediyenin kurslari var onlara git gelistir kendini hem de sosyallesmis olursun

Fake radarcılara yakalandın.onların hayatları mükemmel insan ilşkileri cok iyi psikolojileri normal o yuzden anlayamazlar seni.
Bir düşen görürlerse bir darbede onlar vurur."fake sin sen!!!"
İşi gücü yok milletin gecenin bu saati yalandan dram yazıyor..
Ne gördünde fake dedin,cinsel tatminlik mi gördün,+18 şeyler mi yazmış ondan şüphelendin.
Sizin sandığınızdan daha dramatik hayatlar var sayın fakesavarlar!!
Keşke okuduğunuzla kalsaydı yaşananlar ,emin olun daha yazamadıkları var insanların,dile dökemeyeceği pişmanlıkları,sevgisizlikleri..

Güvenmiyorsanız,çıkınız efem yorum yazmayınız,mecburi değil..
Sizi paranoyaklar sizi!

23 yaşındayım ama seneye sınava hazırlanıp üniversiteye gitme hedefim. Tek başıma dışarı çıkmaya çalışıyorum sonra bir kursa kaydolacağım.
Çok teşekkür ederim beni suçluluk duygusundan bir nebze kurtardınız içimi rahatlattınız.

Sanırım onlar en ufak bir cinsel dokundurmada fake sanıyorlar. Oysa çıkarmaları gereken sonuç çok başkaydı. Herkesin bakış açısı tabii. Desteğiniz için çok teşekkür ederim :)

Konu acmis olmak icin acilmis. Fake... Hic inandirici degil.
Yorumlarinizi okuyorum da sakin yazmak elde değil
ya IFTIRA atyorsaniz ya bu hikaye gercekse bu kadar mı basit bi insanın hayati
nedir bu dusene bir de ben vurayim azmi

Çok teşekkür ederim.
Sevgili lullaby1 geçmişte tacize ugraman bunun küçük yasta olması sende derin izler bırakmış ama bunları kabullen bunlardan kaçma fakat elinde olmayan şeyler olduğunu biliyorsun o yüzden kendini suclama
tedaviye devam et sakin ama sakın Iyiyim diyerek yarıda bırakma
mutlaka mesguliyetlerin olsun ufak sorumluluklar al kendine boş durmamaya özen göster bir şeyler basardikca daha da mutlu olacaksin

Bir anksiyeteli olarak en azından bir kaç kelime de olsa destek olmak istedim

Allah razı olsun çok teşekkür ederim desteğiniz için. Ama kısa sürüyor meşguliyetlerim çabuk pes ediyorum. Sizin anksiyeteniz ne yönde? Atlattınız mı?

23 bi sey degil daha cok gencsin simdiden ders calismaya basla anca yetisirsin cok ara vermissin hem de yapacak isin olmus olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…