Üniversite 3. sınıfta evlendim eşimle dört yıl çıktık. İnanılmaz bir aşkla evlenmedim ailemin baskısı ve okul hayatımın daha rahat olacağını düşündüm. Evlenene kadar kayınvalidemin demediği yapmadığı kalmadı hepde sustum. Evlendik iki hafta sonra finallere girdim bir ay sonra çalışmaya başladım. Kendi aile şirketimizde, oda annesigilin dükkanında çalışıyordu oda okuyordu. Evlendiğimizin üçüncü günü altınlarımı borç olarak istediler verdim benim borcum varken sen o bileziği nasıl koluna takacaksın dedi. Ki ben eşimin ailesi ezilmesin diye sahte altın taktım. Ödünç bilezik taktım. Geçinemiyoruz dediler eşim ortak olsun dükkana diye geri kalanını da verdim. Vermediğim için kavga çıkarıyorlar sıkıştırıyorlardı işte. Sonra bir şekilde kocamla sürekli kavga ederek kocamı işten kovdular altınları da üç bin bin taksit taksit para olarak verdiler. Ama verene dek kocamda çalışmadı üni bitti, adam evde 1,5 sen yattı. Ben sabah 7 de işe gidiyordum o 7 de yatıyordu oyun oynamaktan. İdare ettim annesi eşimin kardeşlerini bana kalmaya gönderiyordu emrivaki yapıp eve geliyordu işten gelip onlara hizmet ediyordum. Bununla birlikte aile şirketinde çalışmama rağmen it gibi çalışıyordum sabah sekiz akşam sekiz. Babamın felsefesi çalışmayana ekmek yokdu. Hem ev geçindiriyorum hem beraber çalıştığımız abimin mobingi, hem onun ailesiyle imtihan oluyorum. Eşim bir işe girdi bu sürecin sonunda 8 ay çalıştı bende yaşadığım şeylerden ve küçükken uğradığım tacizden patladım ve binlerce mg antidepresan kullandım. 8-9 ay. Ben işi bırakınca eşim zaten askari ücret kazandığı için babam şirkete almayı tavsiye etti. Aile şirketinde işe başladı eşim. Ama bu süreçlerin tamamında evimdeki pirince kadar annem aldı. Kiramın yarısını babam ödedi. Hatta geçenlerde araba almamıza destek oldu yarısını babam verdi. Adam araba aldıktan sonra değişti. Zaten sevgisizdi sarılmazdı öpmezdi sadece sevişeceğimiz zaman dokunurdu bana. Ama şimdi terslemeye ve aşağılamaya başladı. Sesini yükseltmeye başladı. Aşırı yorgunum ne yapacağımı bilmiyorum.