• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanacağım, 8 aylık oğlum ve ailesizlik..

Merhaba konu sahibi
Bebişin Cok küçük
İkı saatte bir aranması Cok normal
Gece emmesini kesince Cok rahatlarsın bence artık geceyi kesebilirsin bende on aylıkken kestim rahatladık. Benımki saat başı emerdi cunku
Gunduz yıne sık sık emsin annesi tabi.
Tadını Cıkar bu anların 2 yasına ne kaldı emmeyi bırakacak 😞

Eşine gelınce boşanmanız kesin olur ınsallah, olsun lutfen

Araban ve evın olması da muthıs bu artı

Nafakayı da yazdırın söz uçar yazı kalır tüfe maddesi koydurun bu arada nafaka ıcın.
Perişan olursunuz sonra
Merhabaa iyi geceler konudan bağımsız olarak gece emmesini nasıl kestiniz? vermeyince gözleri kapalı ağlıyor pış pış falan hiç fayda etmiyor alana kadar ben de aramızdaki güven bağı zedelenmesin diye yine mecbur emziriyorum ama sabaha kadar çok kötüyüm 5-6 kez kesin emziriyorum bazen daha fazla. Taktik varsa yazabilir misiniz lütfen🙏🏼🙏🏼

Derece kıdem çok fark eder. Benim kuzenimin babası üst düzey bir memurdu, müşavirdi. Birinci dereceden emekli oldu. Kızı 20 bin alıyor babasından. Hatta annesi de vefat etti, annesi sgk ondan da 5 bin alıyor. Toplam emekli maaşı 25 bin
4/3'nü alabiliyoruz ama tutar konusunda bilgim yok ama kendisi yaşasaydı asgari ücretin üzerinde alırdı muhakkaak diye düşünüyorum

4/3'nü alabiliyoruz ama tutar konusunda bilgim yok ama kendisi yaşasaydı asgari ücretin üzerinde alırdı muhakkaak diye düşünüyorum
Hayır karısı öyle alıyor. Çocuklar 4/2 diye biliyorum ben. Ama bu işlerde de çok fazla değişken var. Mesela emekli olduğu yıl ve öldüğü yıl bile fark ediyor. 2007 öncesi ve sonrası farklı demişlerdi kuzenime mesela

Hayır karısı öyle alıyor. Çocuklar 4/2 diye biliyorum ben. Ama bu işlerde de çok fazla değişken var. Mesela emekli olduğu yıl ve öldüğü yıl bile fark ediyor. 2007 öncesi ve sonrası farklı demişlerdi kuzenime mesela
Valla bana 4/3 demişlerdi ilk basvuruda bulundugum zamanlar fakat bizimki cok eski giriş 2007 öncesi

Boşanma kararı aldık biz bugün, olduramadık bir türlü. İlk başta tamam evliliğin ilk senesi kavga dövüş olur dedik, sonra zaten hemen bebeğimiz oldu ben yemin ederim ki.. tek başıma ama gerçekten tek başıma bebeğime bakıyorum 8 aydır. Asla 1 saat yalnız kalamadım.
Annem 6 yıl önce vefat etti, babam zaten yok görüşmüyoruz. Yani demek istediğim çok yalnızım çok zorlanıyorum. Oğlum emen memeye bağımlı bir bebek hala yenidoğan gibi 2 saatte bir meme arar, gece beraber yatıyoruz. Onunla ilgilenirken kendimi unuttum.. çok seviyorum pimpirikli bir anneyim panik atak da var.. ama işte yoruldum.
Bir de üstüne boşanma durumum var eşim evle alakası olmayan, eve veya bana bize para harcamak istemeyen, kumar alışkanlığı olan, bir kez bile sırtımı sıvazlamamış hastayken 1 saat uyu cocuga ben bakarım dememiş bizden kendini soyutlamış bir insan. Ama bosanalım diyemiyordu( ben de diyemiyordum) sadece evladım benim gibi babasız büyümesin düşüncesiyle devam ediyordum susuyordum. Sonuçta aldatmıyor belki düzeliriz diye bekledim fakat olmuyor artık kendini odaya kapatmalar uyumalar, pazarları hep yalnızız, eline para geçse bize harcamak yerine kumar oynaması vs. bugün o kararı aldık öyle veya böyle olacak. Çocuğa nafaka yazmak istemiyor onu ben öderim orda bişey yazmasın vs . diyor ben de istemiyorum en az 5 bin yaz dedim bu konuyu bir yere bağlamadık ama bunu yazdırmadan kesinlikle bosanmak istemiyorum.
Ben dayanamıyorum son noktaya geldim vs.diyor kendi istiyorken ilk kendi konuyu açmışken yazmak zorunda diye düşünüyorum. Kendime ait evim ve arabam var evime geçicem vefat eden annemden de maaş bağlanır ama max. Asgari ücret tutarında olacak o maaş. Sizce geçinebilir miyim? lütfen biraz cesaret arıyorum bu gece yorumlarınızı bekliyorum kusura bakmayın uzun oldu
Benim eşimde boşanmada nafaka istememe şartı koştu. Maddi durumu gayet iyi zorlarsan mahkemenin belirlediği az miktarı öderim ama bir daha da çocuklarla da ilgilenmem para da göndermem diyor

Back
X