Umarım eşiniz askerden gelincede devam ettirir bu tavrını, zira normal hayata geri döndüklerinde özünede dönüyorlar bi süre sonra, askerden gelince bi an önce tatile çıkmak yerine önce ayrı eve çıkın, sonra tatile çıkın, eşiniz şuan sizin tarafınızdayken dediğiniz gibi ayrı eve mutlaka ikna edin
Yahu eski konularinizi okudum. Bacim senin su an hayatta olman mucize, ne temizligi iyi misin onu soyle allasen
Kader 1 günde değişir de insan 1 günde değişmez. Senin gidemeyeceğini bilen biri de kolay değişir mi, bilemem. Umarım dilediğin gibi olur, bir an önce evi ayırıp huzurla yaşarsınız.İnsaın 1 günde kaderi degişiyo gerçekleri görmek onun icin pek zor değilmiş ama görmüş ona görede kendini değiştirmeye çalşıyo.
evi süpürmek için izin almak zorunda mısınız?
Malesef evet yada ben açmak istesem görümcem ben bugun acmıycam deyip kv açma deyip gorumcem ne zaman acarsa o zaman yapıyoruz
ayrı evdeyken daha zor mu olurmuş ...:) kim diyo onu kv mı:)Zaten o kendi söyeldi ayrı ev konusunu bakta böle yürümez kendi açtı konuyu aslında ben ole soyledim ama ayrı evdeyken daha zor olur diyo
Ama bakalım yinede
aynen ben de öyle düşündüm hatta okumaya devam ettim tatilden sonra ayrı eve cikicaz demesini bekledim ama hayal kırıklığına uğradım.(Aynı evde oturuyoruz ama kıstmetse eşim askerden geldikten sonra )
Burdan sonrasını ayrı eve çıkıcaz yazmışsınız sandimki tatile gidicez demissiniz !!
Tatile gitmek birşey degistirirmi sizce ?
Aynı eve döneceksiniz sonuçta
Bence ayrı eve çıkın
Ah be kuzum nesini anlamadin.seni bagrima basasim geldi.sorunlu baskici baba.yanlis bir evlilik cocyk yasta hatta iki evlilik.kotu bir koca dayak kultur farki.Allah merhamet versin etrafindakilere.sende saf olma kendini ezdirme.hayat nereye savurmussa oraya suruklenmissin koyverme kendini.ben temizlikle alakali yorum yapmiycam zira arkadasa katiliyorum senin temizlikten daha buyuk sorunlarin var.Allah yardimcin olsun insallah
aynen ben de öyle düşündüm hatta okumaya devam ettim tatilden sonra ayrı eve cikicaz demesini bekledim ama hayal kırıklığına uğradım.
ne gibi bir çözüm önerebiliriz ki başka
Bende tam bunu yazıyordum temizlikten önce hallolması gereken sorunlar var, kucakta bi bebek, sorumsuz bi aile ve bunu fırsat bilen eşin ve kv var daha bilmediklerimiz var canım sıkıldı keşke okumasaydım konuyuAh be kuzum nesini anlamadin.seni bagrima basasim geldi.sorunlu baskici baba.yanlis bir evlilik cocyk yasta hatta iki evlilik.kotu bir koca dayak kultur farki.Allah merhamet versin etrafindakilere.sende saf olma kendini ezdirme.hayat nereye savurmussa oraya suruklenmissin koyverme kendini.ben temizlikle alakali yorum yapmiycam zira arkadasa katiliyorum senin temizlikten daha buyuk sorunlarin var.Allah yardimcin olsun insallah
Sen deyince merak edip baktım da şoktayım aynen tek derdi bu olsun çünkü dertlerinin içinde en iyisi buay keşke eski konularımda var demeseydiniz girip baktım,bakmaz olaydım
tek derdiniz yaşadığınız evin pisliği olsun diyor ve konudan çekiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?