Dayanamıyorum artık!

Haftada 1 mi ev süpürülür ben o zaman baya temizlik hastasıyım hergün evimi süpürür 2 günde birde silerim çocugum olsa hergün silerim

Biz o konuları halletik zaten.
Neyi hallettiniz yavrucağım? Babanın şiddetini mi hallettin? 15 yaşında kaçtığını mı hallettin? Simdiki kocandan hamile kalip sonra evlenmek zorunda kaldığını mı hallettin? Kaynanan izin vermeden annenin evine gidemedigini mi hallettin? Kocanın şiddetini mi hallettin?
Hiç aklini basina toplayip, kendini bu hayattan ve bu durumdan nasil kurtaracağını düşündün mü; evde süpürge açmayı düşündüğün kadar

Bende tam bunu yazıyordum temizlikten önce hallolması gereken sorunlar var, kucakta bi bebek, sorumsuz bi aile ve bunu fırsat bilen eşin ve kv var daha bilmediklerimiz var canım sıkıldı keşke okumasaydım konuyu

Suan halloldu da zaten terapiyi kendisi kabul etti kendisi kavga etiğimiz sürece zaafınca ben bişey demeden konuyu açtı suan askerde olan kişililerin birazı piskolejisi iyi değil ama eşim onu orda birazını düşünüp yapşı bi insan burda düşünücek çok fazla vaktimiz var diyo yani benim ona değiş bu böle olmaz dememle onun orda gerçekten kendini yargılamasi düzeltmesi cok iyi i yüzden benin icin şiddet kavga vb seyler son oldu onun içinde.

Eşim tatile gitmeyi çok istiyo yani evlilğimiz ilk başlarda yaşayamadık çok sorunlarımız oldu eski konularımda var o yüzden onuda pek kırmak istemiyorum eşimle sorunlarımız bitmişken
Tatile gitmenzn bi artısi olmadığı için belirtmenzde gereksiz olmuş.

Neyi hallettiniz yavrucağım? Babanın şiddetini mi hallettin? 15 yaşında kaçtığını mı hallettin? Simdiki kocandan hamile kalip sonra evlenmek zorunda kaldığını mı hallettin?
10 15 gün önce şiddet görüyorum yazmssn ne ara hallttiniz

Geçmisi halledemem ama esimin terapiye gitmesi kendini duzeltmesi hallolmuş olur kv ise ayrı eve cıktığımızda hallolur.

Insanların evinde yaşıyorsanız onların kurallarına uymak zorundasınız. Bunun tek çözümü ayrı bir aile olabilecek maddi ve manevi olgunluğa gelmeden evlenmemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…