Dayanamıyorum artık!

Canım benim kendin yap temizliğini yani kayınvalidem süpürgenin çalışmasına mı kızıyor anlamadım.

Eşim tatile gitmeyi çok istiyo yani evlilğimiz ilk başlarda yaşayamadık çok sorunlarımız oldu eski konularımda var o yüzden onuda pek kırmak istemiyorum eşimle sorunlarımız bitmişken
Sizi anlayamıyorum,neden böyle bir hayat kabul ettiniz. Aynı evde nereye kadar gidecek böyle.

Ah be kuzum nesini anlamadin.seni bagrima basasim geldi.sorunlu baskici baba.yanlis bir evlilik cocyk yasta hatta iki evlilik.kotu bir koca dayak kultur farki.Allah merhamet versin etrafindakilere.sende saf olma kendini ezdirme.hayat nereye savurmussa oraya suruklenmissin koyverme kendini.ben temizlikle alakali yorum yapmiycam zira arkadasa katiliyorum senin temizlikten daha buyuk sorunlarin var.Allah yardimcin olsun insallah

Evet şiddet uyguladı bebiğimiz oldu. Ben ayrılmak isetdim bitti dedik tekrardan başladık hata üzerine hata oldu ama eşime ben tek cümle kulandım ve şuan askeriyede terapi göryo gelişmeler iyi allah şükür artık geçmiş bizim için bitmiştir dedik orda da son noktayi koyduk
Ben burda sadece bu konu alakalı derdimi belirtiyorum.

Bende zaman bıraktım zaten onlarda bunu dile getiriyo benim evim benim kuralarım eşimde sende evinde öle yaparsın diyoda kv duymuş ayrı eve çıkıcağımızı şimdiden söylenmeye başlamış
istediği kadar söylensin . ayrı eve gitmeniz gerekiyor . ev üstüne ev olmaz .
umarım eşini tehtid edmezmeler o konuda.
canını sıkma . biraz daha dayan .
nerede oturuyorsunuz . doğuda mısın .

o zaman önerim kocan döner dönmez ayrı eve çıkın,en acilinden

geçmiş geçmişte kalmıştır inşallah . eşin de düzelmiştir umarım . olmayacak şeyler değil bunlar . bir kez daha denemek lazım evet . ama tekrarı olursa hiç durmamalısın artık . yaşın genç anladığım kadarıyla . eşin askerde olduğuna göre.

Insallah dediğiniz gibi olur esiniz dönünce ve size ve bebeğinize sımsıkı sarılır. Ama sizin kendinize göre bir yaşam alanınız olması şart. Siz titiz olurken baskalarin pis olması psikolojik olarak da yıpratıyor. Insan bebegi icin temiz ortam istiyor sonuçta

Esim suan askeriyede terapi görüyo allh sükur o konuları aştık ondn hi
istediği kadar söylensin . ayrı eve gitmeniz gerekiyor . ev üstüne ev olmaz .
umarım eşini tehtid edmezmeler o konuda.
canını sıkma . biraz daha dayan .
nerede oturuyorsunuz . doğuda mısın .

Yok istanbulda oturuyoruz eşim kv aynı çümelyi söyledi ev üstüne ev olmaz dedi kv şimdiden bana yüzü asıldı bile :) esim sen takma bos trip atan kimse takma sen dedi eşim den hiç bu şekil tepki beklemzdim şuan benim en büyuk destekçim eşim oldu :)

Aileden de şiddet gördüğün için kocanın uyguladığı şiddeti sineye çekiyorsun ama çoook küçüksün ve bir ömür bunu çekmeye mecbur de ğil sin.
Okumak tek kurtuluşun.
Yoksa böyle başkalarının sana layık gördüğü hayatı yaşamaya devam edeceksin.

Pis demiş size k.valideniz...

Canım benim kendin yap temizliğini yani kayınvalidem süpürgenin çalışmasına mı kızıyor anlamadım.

Aynen süpürgeyi açmama izin vermiyo her yer temiz zaten diyo dahaa sonra daha sonra dekrn 2 ayı buluyo en son eşim izne gelmişti o yapıştı
Kv e kimse seni ikna edemiyo ben yaparım demişti :)

inşallah .

İlk başlrda öleydi ama ben artık ya bitticek yada gercek bi evlilik gibi sürücek dedim ama gerçkten allhıma şükürler olsun gerçekten düzelmeye başladi bizim burda çok düşünmeye zamanımız oluyo dedi sonra terapi gormeye başladı

Şiddet görüyorum diye açtığın konu 2 haftalık. 2 hafta içinde mi büyük bir ilerleme göstermeye başladı yani? Bu kadar acele karar verme. Hele ki o uzaktayken.

Umarım eşiniz askerden gelincede devam ettirir bu tavrını, zira normal hayata geri döndüklerinde özünede dönüyorlar bi süre sonra, askerden gelince bi an önce tatile çıkmak yerine önce ayrı eve çıkın, sonra tatile çıkın, eşiniz şuan sizin tarafınızdayken dediğiniz gibi ayrı eve mutlaka ikna edin

Inşalah. Aynen ole kv demin bazen hoşuna gidjyo baznde bole laf atıyo işte

Şiddet görüyorum diye açtığın konu 2 haftalık. 2 hafta içinde mi büyük bir ilerleme göstermeye başladı yani? Bu kadar acele karar verme. Hele ki o uzaktayken.

İnsaın 1 günde kaderi degişiyo gerçekleri görmek onun icin pek zor değilmiş ama görmüş ona görede kendini değiştirmeye çalşıyo.

İnsaın 1 günde kaderi degişiyo gerçekleri görmek onun icin pek zor değilmiş ama görmüş ona görede kendini değiştirmeye çalşıyo.
sen dua et kararlı olsun . fikir değiştirmesin . sen de sabırlı ol . yapabileceğin bir şey yok . bekle ve gör . umarım düşündüğün gibi olur her şey .

Yahu eski konularinizi okudum. Bacim senin su an hayatta olman mucize, ne temizligi iyi misin onu soyle allasen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…