• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamıyorum artık!

Umarım eşiniz askerden gelincede devam ettirir bu tavrını, zira normal hayata geri döndüklerinde özünede dönüyorlar bi süre sonra, askerden gelince bi an önce tatile çıkmak yerine önce ayrı eve çıkın, sonra tatile çıkın, eşiniz şuan sizin tarafınızdayken dediğiniz gibi ayrı eve mutlaka ikna edin

Zaten o kendi söyeldi ayrı ev konusunu bakta böle yürümez kendi açtı konuyu aslında ben ole soyledim ama ayrı evdeyken daha zor olur diyo
Ama bakalım yinede

Bence bir an önce Kürtçe öğrenim ve öğrendiğinizi bildiğinizi çaktırmayın.
Diğer konularda da dişinizi sıkacaksınız, başka çaresi yok.

İnsaın 1 günde kaderi degişiyo gerçekleri görmek onun icin pek zor değilmiş ama görmüş ona görede kendini değiştirmeye çalşıyo.
Kader 1 günde değişir de insan 1 günde değişmez. Senin gidemeyeceğini bilen biri de kolay değişir mi, bilemem. Umarım dilediğin gibi olur, bir an önce evi ayırıp huzurla yaşarsınız.

evi süpürmek için izin almak zorunda mısınız?

Al süpürgeyi eline, ev pis çocuk hasta olur de süpür, ne yapacak dövecek mi seni? Her sözü de dinlemeyiverin. Bi an önce de evleri ayırın. Tatil ne alaka? Senin şuan tatilden önce daha önemli problemlerin var. Sonra eşin taşınma masrafı yapamayız tatil yaptık falan der. Önce evini ayır bakalım.

eski konulara baktım ama bence en son derdiniz yeri gırgırlamak olsun. yaşlar küçük geçmiş hatalarla dolu. birde bebek gelmiş. kv görümce gelin torun aynı evde koca askerde. daha ne olsun.
ya o adamı dize getireceksin ayrı eve çıkacaksın. ya da o diyardan gideceksin.
inşallah eşin gelince ferahlarsınız. çok üzüldüm halinize.

Malesef evet yada ben açmak istesem görümcem ben bugun acmıycam deyip kv açma deyip gorumcem ne zaman acarsa o zaman yapıyoruz

ya siz şiddet görüyormuşsunuz zaten. takılmayın bence süpürgeye filan.

Bebek mikrop kapip, hasta olmasa bari. Ben mi tuhafim bilmiyorum ama, bir bebeğim bir de ben olmamıza rağmen, en geç üç günde bir supururum evi. O nasıl şey öyle.

elektirik faturamın neden çok geldiğini buldum:)
hergün süpürge açıyorumya da 2 günde 1..
ayrı eve çıkana dek katlanacaksınız gibi duruyor.
kolaylık dilerim.

Ah yavrucak sen napmissin hayatina
Bende ufak evlendim 21 yasinda ama 24 te bosaniyorum dedim ciktim.o lüksünde yok.
Okuman lazim mutlaka.tatil cazio geliyordur belki sana ama inan hic 1 sey degistirmeyecek.1 defa senin esin insan degil esine ettigi kelimelerden belli bu.
Birde bebek yapmışsın.
Ne sandin sevgilin olunca hersey pembe mi olacakti.
Ailene git.ne olursa olsun anlat dinlet kendini.
Kirilma noktalari vardir.
Ama bu evliliği kendini bu sekilde yerle bir ederek yasama.
Allah yardimcin olsun

Zaten o kendi söyeldi ayrı ev konusunu bakta böle yürümez kendi açtı konuyu aslında ben ole soyledim ama ayrı evdeyken daha zor olur diyo
Ama bakalım yinede
ayrı evdeyken daha zor mu olurmuş ...:) kim diyo onu kv mı:)
yahu senin annenle babaannen ayriysa zor olmuş muu??

(Aynı evde oturuyoruz ama kıstmetse eşim askerden geldikten sonra )

Burdan sonrasını ayrı eve çıkıcaz yazmışsınız sandimki tatile gidicez demissiniz !!
Tatile gitmek birşey degistirirmi sizce ?
Aynı eve döneceksiniz sonuçta
Bence ayrı eve çıkın
aynen ben de öyle düşündüm hatta okumaya devam ettim tatilden sonra ayrı eve cikicaz demesini bekledim ama hayal kırıklığına uğradım.
ne gibi bir çözüm önerebiliriz ki başka

Ah be kuzum nesini anlamadin.seni bagrima basasim geldi.sorunlu baskici baba.yanlis bir evlilik cocyk yasta hatta iki evlilik.kotu bir koca dayak kultur farki.Allah merhamet versin etrafindakilere.sende saf olma kendini ezdirme.hayat nereye savurmussa oraya suruklenmissin koyverme kendini.ben temizlikle alakali yorum yapmiycam zira arkadasa katiliyorum senin temizlikten daha buyuk sorunlarin var.Allah yardimcin olsun insallah

Ya konularım var dediğinde bende bakmış bulundum. Gerçekten sarılmak istiyorum böyle kadınlara. Hep mi aynı olur kaderleri? Lanet anne baba. Bundan kurtulmak için eve dönemem diyip bir hanzoyla kaçan (kaçırılan) çocuk. Sonra bir evlilik şiddet küfür.

Off.. kıyamam sana gerçekten.

Temizliği boşver. Kendini eğit, kurslara git, bir şeyler yap. Çocuğuna senin kaderini yaşatma olur mu? Bu zamana kadar böyle gelmiş ama böyle gitmek zorunda değil. Sen herşeyin en güzeline layıksın, bunu unutma :KK200:

Ah be kuzum nesini anlamadin.seni bagrima basasim geldi.sorunlu baskici baba.yanlis bir evlilik cocyk yasta hatta iki evlilik.kotu bir koca dayak kultur farki.Allah merhamet versin etrafindakilere.sende saf olma kendini ezdirme.hayat nereye savurmussa oraya suruklenmissin koyverme kendini.ben temizlikle alakali yorum yapmiycam zira arkadasa katiliyorum senin temizlikten daha buyuk sorunlarin var.Allah yardimcin olsun insallah
Bende tam bunu yazıyordum temizlikten önce hallolması gereken sorunlar var, kucakta bi bebek, sorumsuz bi aile ve bunu fırsat bilen eşin ve kv var daha bilmediklerimiz var canım sıkıldı keşke okumasaydım konuyu

ay keşke eski konularımda var demeseydiniz girip baktım,bakmaz olaydım

tek derdiniz yaşadığınız evin pisliği olsun diyor ve konudan çekiliyorum :olamaz:
Sen deyince merak edip baktım da şoktayım aynen tek derdi bu olsun çünkü dertlerinin içinde en iyisi bu

Back
X