Kurtce bir seyler söyledi demissiniz ya .Siz kürtçe bilmiyorsunuz ve dediklerini mi anlamadınız yani?
Neden onla yasiyorsunuz?
(Aynı evde oturuyoruz ama kıstmetse eşim askerden geldikten sonra )
Burdan sonrasını ayrı eve çıkıcaz yazmışsınız sandimki tatile gidicez demissiniz !!
Tatile gitmek birşey degistirirmi sizce ?
Aynı eve döneceksiniz sonuçta
Bence ayrı eve çıkın
Eşim tatile gitmeyi çok istiyo yani evlilğimiz ilk başlarda yaşayamadık çok sorunlarımız oldu eski konularımda var o yüzden onuda pek kırmak istemiyorum eşimle sorunlarımız bitmişken
herkez değil herkes,gözüme battı dayanamadım
siz onların evine gitmişsiniz onların kurallarıyla yaşayacaksınız yapacak başka şey yok
eşiniz askerden dönünce ayrı eve çıkar kurtulursunuz
galiba size kızdığı zamanlar Kürtçe konuşuyor,anlamayın diye
Eşim tatile gitmeyi çok istiyo yani evlilğimiz ilk başlarda yaşayamadık çok sorunlarımız oldu eski konularımda var o yüzden onuda pek kırmak istemiyorum eşimle sorunlarımız bitmişken
Tabiki gidin tatil insanı motive eder aynı zamanda. ama siz tatili burda bi çözüm gibi anlatmışsınız
Ama bu sizin için çözüm değil sizin sorununuz kayinvalidenizin biraz pis olması
Anlaşmıyorsanız ayrı eve çıkın çözüm budur.
ay keşke eski konularımda var demeseydiniz girip baktım,bakmaz olaydım
tek derdiniz yaşadığınız evin pisliği olsun diyor ve konudan çekiliyorum
Simdi beni taslayan olucak belki ama ben sizi gerçekten anlamıyorum. Daha kendinize yaşam alanı kuramadan, şiddet gördüğünüz bir evlilikte çocuğunuz olmuş. O insanlarin hijyen standartlari sizinkiler ile uymayabilir, ama sizin daha büyük sorunlarınız var ortada biliyorsunuz değil mi? Tabi esiniz tatile gitmek istiyordur, askerlik zor gelmiştir. Ama sizin artık şu hayatınızı bi ele almanız şart.
Hangi manada dediğinizi pek anlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?