Dayamıyorum artık sizce anne baba nasıl evlat ayrımı yapar.

rahmetli babaannem çok iyi bir kadındı o büyüttü bizi derdi ki kızım hastalık hastane ölüm insanı olgunlaştırır derdi tam 2.5 yıldır hastaneler deyim ve tam 2.5 yılda 5 tane aile yakınımı kaybettim hepsi aklıma gelir dua ederim en çokta annem ölse üzülür müyüm sorusu aklıma geliyor ne olursa olsun babama kırgınım ama kızamıyorum bayramlar da kanillerde arayabileceğin irinin olmaması o kadar kötü ki insana o kadar koyuyor ki tarifi yok
Allah olumlerinj gostermesin canim benim..simdi ne kadar oyle boyle dense de olum ap ayri birsey..birak uzak olsunlar ama nefes alio vermeleri bile sana sen hissetmesende bir destek.. en azindan annem babam var diyebiliyorsun ya bosver gerisini.. cocugun vaemiydi yazdin mi tam hatirlamiyorum ama insallah eger istiyirsan Allah sana guzel hayirli bir evlat nasip etsin, esine ve sana mutluluk huzur versin..yasasinlar uzaginda dursunlar varliklaeini hisset ama sen kendi kurdugun ailende huzuru bul.. hayat degmiyor boyle seylere uzulmeye.. bugun variz yarin yokuz.. sen mutlu olmaya bak beterin beteri var Allah korusun canim benim

belki de tek suçum ne biliyor musunuz ? haziran ayında yani ramazan da aşılama tedavisi olacaktım babam beni aradı yanına gelicem oradan doktora giderim biraz sende kalırım falan dedi bende işim var sora el dedim ısrarla ne işin var dedi hastane işim var diyorum üsteliyor çocuk için dedim yok gelicem diyor sürekli hastaneye gidiyorum ilaç kontrol ramazan ayındayız zaten gelme dedim bana gelme dedi diye küsmüş ya bide hak ver değil mi fitil vermişi doktor rahat edemem yatmam gerekiyordu yeri geliyordu eşim hazırlıyordu nasıl rahat edebilirdim anlayış beklerim onu da gösteren yok utandığım için anlatamadım ablama gitmiş ablama dedim yanınaysa anlat diye aşılama yaptıracak dinlenmesi gerek falan diye ama nerde bizde öyle kardeş
Alınganlık yapacak zamanı bulmuş gerçekten babanız. Aslında böyle şeylerde annelerin devreye girmesi gerekir. Çünkü onlar anlar halinizi, babayı da onlar sakinleştirir.
Gerçekten zor bir durum ama geçecek canım merak etmeyin. Sabır ve dua, şu an sadece bu gelir elden. Sizin için dua edeceğim.

üzüldüm durumunuza ,acaba istemedikleri biriyle mi evlendiniz ondan bu ilgisizlikleri :KK43:
Umarım bebeğiniz olur ve ona çok iyi bakarsınız Allah yardımcınız olsun :KK43:

hayır canım eşim çok iyi biri zaten tanıyorlar da abimin okul arkadaşı eşim onlar benden daha çok seviyorlar dı eşimi

Canım üzülme benim annem de yeğenlerini benden daha fazla sever ve değer verirdi. Benden kaçırdıği tatlılari onlara yedirir, bana almadığı kıyafetleri onlara alırdı. Üstelik tek çocuğum. Anlaşılır gibi değil di mi yasayan bilir ışte.

Evlendigim gece hamile kaldım oğluma. Erken dogunca da zina çocuğu dedi. Kuzenim üç buçuk aylık hamileyken evlendi. Ahh canım benim anne olacak , ne kadar mutluyum dedi.

Şaka gibi değil mi? Hepsi gerçek. Beterin beteri var üzülme. Daha neler neler babam vefat etti, öğrendim ki babamın tüm varlığını o yaşarken üzerine geçirmiş benden mal kaçırmiş.

Yani hiç üzülme değmez. Kimse değişmeyecek sen değiş. Arama sorma, gitme. Daha kıymetli olursun.
Ya inanılır gibi değil, bunları okurken o kadar üzülüyorum ki. Allah hepimize yardım etsin.

zor ama bizim durumumuzda olanların yapması gereken maalesef bu galiba insan evlenirken evlenince doğumunda sıkıntısında hep aileden destek bekliyor göremeyince de derdine dert ekleniyor ne iyi günümde ne kötü günümde yanımda olmadılar işin kötüsü de eşine ve akrabalarına karşı mahcup olmak ameliyata girdim hastanelerde koşuşturdum gelen giden arayan olmadı geriye bitek doğum kaldı allah nasip ederse belki o zaman kalpleri yumuşar
İnşallah torun yumuşatır canım sen üzme kendini insan ailesini seçemiyor malesef

Alınganlık yapacak zamanı bulmuş gerçekten babanız. Aslında böyle şeylerde annelerin devreye girmesi gerekir. Çünkü onlar anlar halinizi, babayı da onlar sakinleştirir.
Gerçekten zor bir durum ama geçecek canım merak etmeyin. Sabır ve dua, şu an sadece bu gelir elden. Sizin için dua edeceğim.

ben 25 yıldır annemden annelik görmedim ki bu gün göreyim dediğiniz gibi olsa belki bu durumda olmazdık gerçekten allah razı olsun hepinizden hiç tanımadığım insanların duasında yer aldığım için rabbim size de dilediğiniz şeylerin hayırlı olanlarını nasip etsin inşşallah

Üzüldüm sizin için. .

Eşinle mutluysan , ne mutlu sana. .
eşimle mutluyum çok şükür ben üzülünce haklı olarak sinirleniyor destek değil köstek oluyorlar seni ağlarken görmeye dayanamıyorum suçun yok çünkü diyor eşimle tek derdimiz çocuğumuzun olmaması

eşimle mutluyum çok şükür ben üzülünce haklı olarak sinirleniyor destek değil köstek oluyorlar seni ağlarken görmeye dayanamıyorum suçun yok çünkü diyor eşimle tek derdimiz çocuğumuzun olmaması
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah ..
bizlere de hayırlı evlatlar versin canım benim ..
Bizimde tek eksiğimiz evlat. .

ben 25 yıldır annemden annelik görmedim ki bu gün göreyim dediğiniz gibi olsa belki bu durumda olmazdık gerçekten allah razı olsun hepinizden hiç tanımadığım insanların duasında yer aldığım için rabbim size de dilediğiniz şeylerin hayırlı olanlarını nasip etsin inşşallah
Allahtan eşiniz iyi biriymiş, sizin hep yanınızdaysa her şeyi bir bir aşarsınız.
Hep mutlu olun, bir de bebiş olursa artık sizden mutlusu olmaz. Onun da bir zamanı var demek ki :)

Size çok üzüldüm. İnsanların evlat ayrımı yapacağına inanmazdım ta ki eşimin ailesini görene kadar. Eşimin bir rahatsızlığı var, asla arayıp sormazlar, ne zaman bizim yaşadığımız şehre işleri düşer ancak o zaman ararlar, getir götür işleri için. Eşimde hep iyi kötü günlerde onların yanına olmuş ama onlar ne iyi gününde ne kötü gününde yanında olmadılar. Hatta eşimin para kazanıp biriktirip aldığı (saygı duyduğu için tapuyu babasının adına yapmış, aynı ev ayrı gayrımız olmaz diye) gayrimenkule bir güzel kondular, eşimin maddiyata en çok ihtiyaç duyduğu zaman. Eşimde soğumuş artık 14 senedir iyice uzaklaşmış şuanda da görüşmüyor, ha ailesi beni istemedi ama bu olayların çok farklı boyutuydu, son olarak onlarla ilgili bir mesele yüzünde şuanda görüşmeme kararı aldı. Kendi bilir, ben zaten görüşmüyorum.

inanılması zor ama oluyor maalesef evet benzer olayı bende yaşamıştım babam bana 5000 borç vermişti acelesi ok demişti ve sonra en zor günümde çocuk için tedavi görmeye hazırlanırken ev alıcam paramı geri ver demişti ve eşim mesai yapıp biriktirip hemen vermişti çok mahcup olmuştum şuan kendi çabalarımızla ev aldık muhtaç değiliz bunu ile kabullenemiyorlar belki acaba kendi mutsuzluklarını bu şekilde mi tatmin ediyorlardı peki merak ettim eşinzin hiç aklına gelmez mi ailesi bayramda falan içlenmez mi

Allahtan eşiniz iyi biriymiş, sizin hep yanınızdaysa her şeyi bir bir aşarsınız.
Hep mutlu olun, bir de bebiş olursa artık sizden mutlusu olmaz. Onun da bir zamanı var demek ki :)
çok şükür elinden geldiği kadar hep yanımda oldu bu bayram bile ailemin yanına götürdü sırf bayramlaşalım üzülmeyeyim diye n görelim annem kapıyı açmadı babam camideymiş gelene kadar bekledik kapıda babam açtı kapıyı öyle girdik

çok şükür elinden geldiği kadar hep yanımda oldu bu bayram bile ailemin yanına götürdü sırf bayramlaşalım üzülmeyeyim diye n görelim annem kapıyı açmadı babam camideymiş gelene kadar bekledik kapıda babam açtı kapıyı öyle girdik
Bayramlaşmaya bile gitmişsiniz. Daha ne olsun? Tüm bu iyi niyetinizin karşılığını alacaksınız inşallah

Allah olumlerinj gostermesin canim benim..simdi ne kadar oyle boyle dense de olum ap ayri birsey..birak uzak olsunlar ama nefes alio vermeleri bile sana sen hissetmesende bir destek.. en azindan annem babam var diyebiliyorsun ya bosver gerisini.. cocugun vaemiydi yazdin mi tam hatirlamiyorum ama insallah eger istiyirsan Allah sana guzel hayirli bir evlat nasip etsin, esine ve sana mutluluk huzur versin..yasasinlar uzaginda dursunlar varliklaeini hisset ama sen kendi kurdugun ailende huzuru bul.. hayat degmiyor boyle seylere uzulmeye.. bugun variz yarin yokuz.. sen mutlu olmaya bak beterin beteri var Allah korusun canim benim

annem için üzülür müyüm pek bilmem ama babama kıyamayacağım kesin çocuğum yok rabbim nasip ederse olacak inşallah belki o zaman benim de düşüncelerim değişir

Bayramlaşmaya bile gitmişsiniz. Daha ne olsun? Tüm bu iyi niyetinizin karşılığını alacaksınız inşallah
gittik ne oldu ki yerin dibine girdim kapıda kalınca eşimin başından aşağı kaynar sular döküldü nasıl olur ya diyip durdu eve girdik 1 2 saat oturup hemen kalktık

X