- 29 Temmuz 2015
- 1.629
- 965
Aynı durumları bende yaşadım bu durumu yaşayan bilir bir baba kızının düğününe gelmez mi gelmedi önemsemedi aramadı sormadı umursamadı hala da görüşmüyoruz ne yapıyor bilmiyorum insan ailesini kendi seçemiyor bir şekilde alışıyor insan sende alışıcaksın zorla senin yanında durucağına hiç durmasın daaha iyi evet gün gelicek durduk yere gözlerin dolucak ağlıyacaksın gün gelecek bir televizyonda bişi izlerken aklına gelicek gün gelicek bir arkadsın babasını anlatırken ama bu duruma da emin ol alışıcaksın boşveremiyor insan ama deneyeceksin. Feci baba insanın boğazına takılan kılçık gibidir. Ne tükürüp atabilirsin,ne yutup sindirebilirsin. Bir şekilde kurtulsan bile geride iz kalır mutlaka dışarıdan bakanların göremediği ama senin hep hissettiğin bir çentik etinde. feci baban olucağına hiç olmasın daha iyi.
Bir şekilde kurtulsan bile geride iz kalır mutlaka dışarıdan bakanların göremediği ama senin hep hissettiğin bir çentik etin de evet gün gelecek durduk yere gözlerin dolucak ağlıyacaksın gün gelecek bir televizyonda bişi izlerken aklına gelicek gün gelicek bir arkadsın babasını anlatırken ama bu duruma da emin ol alışıcaksın boşveremiyor insan ama deneyeceksin. o kadar güzel anlatmışsın ki tam da bu duygular işte dediğin gibi olsa bel ki bende çok takılmam evleneceğim gece annem beni beddualarla kapıdan çıkardı nikahıma zorla geldi kimseyi davet etmediler nikahıma annem her zaman ki gibi duygusuz suratsız bian kafamı çevirdim ve babamı gördüm gözlerini siliyordu peki o zamandan bu zamana ne değişti iliyorum annem olur olmadık şeyler söyleyip herkesi bir birine düşman ediyor ama ne olursa olsun bu mazeret olmamalı