Iyi akşamlar. Eşimden şiddet görüyorum daha kötüsü 3.5 yaşındaki oğlum da siddet görüyor. Küçük oğlum 1 yaşında o doğmadan önce böyle bi sorun yoktu. Küçük oğlum 3 aylıkken başladı arada oluyor bidaha yapmayacağım diyor ama yine yapıyor. Oğlum bugün cok huysuzdu evde sıkıldı galiba bütün gün ağladı bende bunaldim bağırdim bi kac kez sonra eşim dövdü ben bağırdım vicdansız diye bana da sert bi tokat atti. Çok üzgünüm oğlum böyle bi sey yaşadığı için. Aileme de kayinvalideme de söyledim daha önce bizi dövdüğünü hicbi sey yapmadilar. Annem boşan diyor ama zaten onlar beni surekli evden kovduğu için evlenmek zorunda kalmıştım 2 çocukla kac gun kalmama izin verirler kovarlarsa gidecek yerim yok. Sürekli iş bakiyorum ama iş yok, çocuklarıma bakacak kimse yok. Aöf mezunuyum 2 yıllık yani bi meslegim de yok. Ne yapabilirim fikirlerinizi bekliyorum. 2.çocuğu neden yaptin diyeceklere, çocuktan önce şiddet yoktu evliligimiz iyi gidiyordu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
DAYAK
- Konu Sahibi Erenyigit
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bosanma kadına şiddet mutsuz evlilikler
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Mart 2015
- 25.104
- 1
- 81.227
- 598
- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
Allah vuranında goz yumanında belasını versınSiz de onu dövün.
Ne diyeyim kardeşim, taş olsa yutulur çocuk için diyorsun da, çocuğa kalkan eli ben havada kırmadan bırakmam!
- 27 Haziran 2013
- 972
- 4.168
- 313
- 38
- 8 Mart 2015
- 25.104
- 1
- 81.227
- 598
AminnnAllah vuranında goz yumanında belasını versın
Kendini savunamayan canlılara yetiyor gücü!
Dövdüm daha önce. Bugünde cocuga vurunca bende ona vurdumSiz de onu dövün.
Ne diyeyim kardeşim, taş olsa yutulur çocuk için diyorsun da, çocuğa kalkan eli ben havada kırmadan bırakmam!
Ayni seyi soyledim bendeVirus kapar da geberir umarim.
- 28 Mart 2020
- 21.310
- 1
- 64.648
- 548
Kadin siginma evleri bunlar icin var. Gidin basvurun ben siddet goruyorum demeniz yeterlidir. Ispat istemezler. Yerinizi kimseye söylemezler. Size is bulurlar para kazanirsiniz. Çocuklarınķza bakarlar guvende olursunuz. Korkmayin cesaret edin. Çocuklarınızın bunu yasamasina razi olmayin.Iyi akşamlar. Eşimden şiddet görüyorum daha kötüsü 3.5 yaşındaki oğlum da siddet görüyor. Küçük oğlum 1 yaşında o doğmadan önce böyle bi sorun yoktu. Küçük oğlum 3 aylıkken başladı arada oluyor bidaha yapmayacağım diyor ama yine yapıyor. Oğlum bugün cok huysuzdu evde sıkıldı galiba bütün gün ağladı bende bunaldim bağırdim bi kac kez sonra eşim dövdü ben bağırdım vicdansız diye bana da sert bi tokat atti. Çok üzgünüm oğlum böyle bi sey yaşadığı için. Aileme de kayinvalideme de söyledim daha önce bizi dövdüğünü hicbi sey yapmadilar. Annem boşan diyor ama zaten onlar beni surekli evden kovduğu için evlenmek zorunda kalmıştım 2 çocukla kac gun kalmama izin verirler kovarlarsa gidecek yerim yok. Sürekli iş bakiyorum ama iş yok, çocuklarıma bakacak kimse yok. Aöf mezunuyum 2 yıllık yani bi meslegim de yok. Ne yapabilirim fikirlerinizi bekliyorum. 2.çocuğu neden yaptin diyeceklere, çocuktan önce şiddet yoktu evliligimiz iyi gidiyordu
- 8 Mart 2015
- 25.104
- 1
- 81.227
- 598
Tövbe estf, şimdi bir şey diyeceğim teşvikten suç duyurusunda bulunacak millet.Dövdüm daha önce. Bugünde cocuga vurunca bende ona vurdum
İyi dövememişsin, öyle diyeyim.
Güzelce bir benzet ki, elini kaldırırken 40 kere düşünsün.
- 3 Şubat 2018
- 25.487
- 109.798
- 598
Sığınma evini arastirdim ama cok bilgi bulamadim şartlar zor olduğunu rahat olmadığını duydum 2 çocukla gidebilir miyim acaba aliyolar mi 2 çocuk2.cocugu neden yaptın diyecegım evet. Ikıncıden once sıddet yoktuysa da adamın embesil oldugu belliydi mutlaka.
Puru pak herif bir anda hayvana donusmedı.
Sıgınma evine gıdın, o cocuklara yazık.
- 3 Şubat 2018
- 25.487
- 109.798
- 598
Tövbe estf, şimdi bir şey diyeceğim teşvikten suç duyurusunda bulunacak millet.
İyi dövememişsin, öyle diyeyim.
Güzelce bir benzet ki, elini kaldırırken 40 kere düşünsün.
Evde iki küçük çocuk var. Kadin karşılık verse ciddi şekilde zarar görebilir. Herkes öyle kavga içine giremez
- 28 Mart 2020
- 21.310
- 1
- 64.648
- 548
- 25 Şubat 2018
- 13.066
- 75.474
- 548
Anne babanın yanı sizi ve oğlunuzu döven kocanin yanından çok mu kötü gerçekten?
Daha önce de dövmüş çocuğu muhtemelen.
Annemin babamın beni kovmasi, çocuğumun babasından dayak yemesinden daha az canımı yakar herhalde. Gel demiş anneniz gidin. İhtimaller üzerinde kalmayın o evde.
Daha önce de dövmüş çocuğu muhtemelen.
Annemin babamın beni kovmasi, çocuğumun babasından dayak yemesinden daha az canımı yakar herhalde. Gel demiş anneniz gidin. İhtimaller üzerinde kalmayın o evde.
- 28 Mart 2020
- 21.310
- 1
- 64.648
- 548
Arastirilmaz o. Yeri adresi belli degildir. Polisler bilir goturur ve birakir. Sadece polise gitmeniz yeterli.Sığınma evini arastirdim ama cok bilgi bulamadim şartlar zor olduğunu rahat olmadığını duydum 2 çocukla gidebilir miyim acaba aliyolar mi 2 çocuk
- 8 Mart 2015
- 25.104
- 1
- 81.227
- 598
Hı, adam denen bozuntu çocuğu döverken, onun gördüğü zararı görmezden gel, kadını kurtaralım diyorsun.Evde iki küçük çocuk var. Kadin karşılık verse ciddi şekilde zarar görebilir. Herkes öyle kavga içine giremez
Kadın adı üstünde koskoca kadın, savunur kendini.
Benim derdim çocuk!
- 28 Mart 2020
- 21.310
- 1
- 64.648
- 548
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.