• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DAYAK

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Erenyigit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2015
5.050
4.167
173
Iyi akşamlar. Eşimden şiddet görüyorum daha kötüsü 3.5 yaşındaki oğlum da siddet görüyor. Küçük oğlum 1 yaşında o doğmadan önce böyle bi sorun yoktu. Küçük oğlum 3 aylıkken başladı arada oluyor bidaha yapmayacağım diyor ama yine yapıyor. Oğlum bugün cok huysuzdu evde sıkıldı galiba bütün gün ağladı bende bunaldim bağırdim bi kac kez sonra eşim dövdü ben bağırdım vicdansız diye bana da sert bi tokat atti. Çok üzgünüm oğlum böyle bi sey yaşadığı için. Aileme de kayinvalideme de söyledim daha önce bizi dövdüğünü hicbi sey yapmadilar. Annem boşan diyor ama zaten onlar beni surekli evden kovduğu için evlenmek zorunda kalmıştım 2 çocukla kac gun kalmama izin verirler kovarlarsa gidecek yerim yok. Sürekli iş bakiyorum ama iş yok, çocuklarıma bakacak kimse yok. Aöf mezunuyum 2 yıllık yani bi meslegim de yok. Ne yapabilirim fikirlerinizi bekliyorum. 2.çocuğu neden yaptin diyeceklere, çocuktan önce şiddet yoktu evliligimiz iyi gidiyordu

Iyi akşamlar. Eşimden şiddet görüyorum daha kötüsü 3.5 yaşındaki oğlum da siddet görüyor. Küçük oğlum 1 yaşında o doğmadan önce böyle bi sorun yoktu. Küçük oğlum 3 aylıkken başladı arada oluyor bidaha yapmayacağım diyor ama yine yapıyor. Oğlum bugün cok huysuzdu evde sıkıldı galiba bütün gün ağladı bende bunaldim bağırdim bi kac kez sonra eşim dövdü ben bağırdım vicdansız diye bana da sert bi tokat atti. Çok üzgünüm oğlum böyle bi sey yaşadığı için. Aileme de kayinvalideme de söyledim daha önce bizi dövdüğünü hicbi sey yapmadilar. Annem boşan diyor ama zaten onlar beni surekli evden kovduğu için evlenmek zorunda kalmıştım 2 çocukla kac gun kalmama izin verirler kovarlarsa gidecek yerim yok. Sürekli iş bakiyorum ama iş yok, çocuklarıma bakacak kimse yok. Aöf mezunuyum 2 yıllık yani bi meslegim de yok. Ne yapabilirim fikirlerinizi bekliyorum. 2.çocuğu neden yaptin diyeceklere, çocuktan önce şiddet yoktu evliligimiz iyi gidiyordu
Kadin siginma evleri bunlar icin var. Gidin basvurun ben siddet goruyorum demeniz yeterlidir. Ispat istemezler. Yerinizi kimseye söylemezler. Size is bulurlar para kazanirsiniz. Çocuklarınķza bakarlar guvende olursunuz. Korkmayin cesaret edin. Çocuklarınızın bunu yasamasina razi olmayin.

2.cocugu neden yaptın diyecegım evet. Ikıncıden once sıddet yoktuysa da adamın embesil oldugu belliydi mutlaka.
Puru pak herif bir anda hayvana donusmedı.
Sıgınma evine gıdın, o cocuklara yazık.
Sığınma evini arastirdim ama cok bilgi bulamadim şartlar zor olduğunu rahat olmadığını duydum 2 çocukla gidebilir miyim acaba aliyolar mi 2 çocuk

Tövbe estf, şimdi bir şey diyeceğim teşvikten suç duyurusunda bulunacak millet.
İyi dövememişsin, öyle diyeyim.
Güzelce bir benzet ki, elini kaldırırken 40 kere düşünsün.

Evde iki küçük çocuk var. Kadin karşılık verse ciddi şekilde zarar görebilir. Herkes öyle kavga içine giremez

Anne babanın yanı sizi ve oğlunuzu döven kocanin yanından çok mu kötü gerçekten?
Daha önce de dövmüş çocuğu muhtemelen.
Annemin babamın beni kovmasi, çocuğumun babasından dayak yemesinden daha az canımı yakar herhalde. Gel demiş anneniz gidin. İhtimaller üzerinde kalmayın o evde.

Sığınma evini arastirdim ama cok bilgi bulamadim şartlar zor olduğunu rahat olmadığını duydum 2 çocukla gidebilir miyim acaba aliyolar mi 2 çocuk
Arastirilmaz o. Yeri adresi belli degildir. Polisler bilir goturur ve birakir. Sadece polise gitmeniz yeterli.

Evde iki küçük çocuk var. Kadin karşılık verse ciddi şekilde zarar görebilir. Herkes öyle kavga içine giremez
Hı, adam denen bozuntu çocuğu döverken, onun gördüğü zararı görmezden gel, kadını kurtaralım diyorsun.
Kadın adı üstünde koskoca kadın, savunur kendini.
Benim derdim çocuk!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X