Evet aynen dediginiz gibi oldu cok kötü bi dayak yedim nerdeyse boynum kirilacakti her yerim morardiEvde iki küçük çocuk var. Kadin karşılık verse ciddi şekilde zarar görebilir. Herkes öyle kavga içine giremez
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
DAYAK
- Konu Sahibi Erenyigit
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bosanma kadına şiddet mutsuz evlilikler
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Şubat 2015
- 6.033
- 12.247
- 248
Cocugumu savundum zaten vurdum adama bagirdim cagirdim aldim elindenHı, adam denen bozuntu çocuğu döverken, onun gördüğü zararı görmezden gel, kadını kurtaralım diyorsun.
Kadın adı üstünde koskoca kadın, savunur kendini.
Benim derdim çocuk!
- 3 Şubat 2018
- 25.490
- 109.813
- 598
Hı, adam denen bozuntu çocuğu döverken, onun gördüğü zararı görmezden gel, kadını kurtaralım diyorsun.
Kadın adı üstünde koskoca kadın, savunur kendini.
Benim derdim çocuk!
Yok yalnis anlaşılmasın. Çocuğu döverken tabi araya girsin çocuğu o ortamdan çıkartsin. Demek istediğim adama tekme tokat girse anneye çocukların yanında ciddi şekilde zarar verebilir. Onun icin çocuklari alıp o ortamdan ayrılması lazim. Sahsen gerektiği yerde pis kavga edebilirim. Ciddi zarar da verebilirim. Ama ortamda çocuklar varsa ilk önce onların emniyeti önemli
- 8 Mart 2015
- 25.105
- 1
- 81.228
- 598
Sizden bahsetmiyorum, bana cevap veren üyeye yazdım, yoksa farkındayım araya girdiğinizin.Cocugumu savundum zaten vurdum adama bagirdim cagirdim aldim elinden
Daha fazla yazamayacağım kusura bakmayın, sinirlerim yerinden oynadı.
Gerçekten illegal önerilere gireceğim yoksa!
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Evet kötü 20 yaşında dayak yemistim en son ondan sonrada evlendim 2 gün sonra ordada dayak yeriz ben de çocuklarımdaAnne babanın yanı sizi ve oğlunuzu döven kocanin yanından çok mu kötü gerçekten?
Daha önce de dövmüş çocuğu muhtemelen.
Annemin babamın beni kovmasi, çocuğumun babasından dayak yemesinden daha az canımı yakar herhalde. Gel demiş anneniz gidin. İhtimaller üzerinde kalmayın o evde.
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Peki süresi var mi mesela 1 sene sonra cikacaksiniz gibiEsim polis tekrar söylüyorum bilgim var lutfen beni dinleyin. Hemen şu dakika arayip cagirabilirsinuz. Yarin gunduz de gidebilirsinuz kimse sizi bulamaz korkmayın
- 3 Şubat 2018
- 25.490
- 109.813
- 598
Esim polis tekrar söylüyorum bilgim var lutfen beni dinleyin. Hemen şu dakika arayip cagirabilirsinuz. Yarin gunduz de gidebilirsinuz kimse sizi bulamaz korkmayın
Bence bu üyenin de dediği gibi sizin durumda devlete sığınmak en mantıklısı. Ailenizde şiddet uyguluyormus zaten. Onlara güven olmaz bu durumda belki
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Sanirim para kazanip ev tutup esya alıp düzen kurana kadar kaliyorsun. Bir suresi var mi emin degilim. Esim diyor ki isterse kimligini adini her seyinu degistirebilir. Bosanma davasi acilsa bile gizlilik karari verilir sen gitmezsin. Acukat bakar. Kesinlikle dosyada adresin telefonun olmaz.Peki süresi var mi mesela 1 sene sonra cikacaksiniz gibi
- 11 Ekim 2019
- 4.407
- 21.735
- 228
- 30
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Insallah yasamassin ama karşına geciyor tekme tokat saldiriyor sana sormuyor hanimefendi size 1 kere vurabilir miyim demiyorBirinin sana vurmasına nasıl izin veriyorsun?
Hadi alışmışsın sen sana lafım yok.
Ama biri oğluma vursa (ki bu babası da olursa) onun en büyük belası olurum...
Allah evlatlarını hayırlı bir şekilde kurtarsın başka diyecek bişeyim yok.
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Farazi konusuyorsunuz. Basiniza gelmeyen seyi nasil bilebilirsiniz? Yaşamadığı hayati eleştirebiliyor bazilari. Gercekten inanamiyorum. Siddet bu dunyanin malesef ki gerçeği. Milyonlarca kadin bu sekilde magdur olduguna gore kimsenin "birinin sana vurmasına nasil izin veriyorsun" deme hakki yoktur. Demek ki bir gerçek var. Demek ki gücü yetmiyor.Birinin sana vurmasına nasıl izin veriyorsun?
Hadi alışmışsın sen sana lafım yok.
Ama biri oğluma vursa (ki bu babası da olursa) onun en büyük belası olurum...
Allah evlatlarını hayırlı bir şekilde kurtarsın başka diyecek bişeyim yok.
- 11 Ekim 2019
- 4.407
- 21.735
- 228
- 30
Eşim bana vuramaz zaten vursa da karşılığını alacağını bilir hem fiziken hem de isim gereği.Insallah yasamassin ama karşına geciyor tekme tokat saldiriyor sana sormuyor hanimefendi size 1 kere vurabilir miyim demiyor
Sen oralara kafanı yorma.
Çocuklarımı nasıl kurtarırım diye düşün...
Ben esiniz size vurabilir mi işiniz geregi karsiligini verebilir misiniz diye konu açmadım ne yapabilirim diye fikir istedimEşim bana vuramaz zaten vursa da karşılığını alacağını bilir hem fiziken hem de isim gereği.
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Bu senin icin geçerli herkes senin gibi mi saniyorsun? Ailesinde bile siddet gormus kadin. Boyle bir durumda nasil boyle davranabiliyorsunuz? Kadin ruhen çökük durumda. Cocuklari dayak yerken cay koyup iciyor gibi mi geliyor size? Biraz destek olun. Yol gosterin. Isiniz geregi bir sey yapamazsa guvenlik asker polis avukatlik gibi bir isiniz olmali. Yol gosterin madem.Eşim bana vuramaz zaten vursa da karşılığını alacağını bilir hem fiziken hem de isim gereği.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.