• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayak yemeği hakettim mi siz karar verin

Haketmissin bence.

- Adam guzel guzel yerken comak sokmussun, acik manti aldim demissin. Agzini tutsaydin ne olurdu

- Adamin anasini isin icine karistirmissin, mahalle karisi gibi elini beline dayayip ananin bulasik suyu yemekleri cart kabakagit demissin. Yani direkt belalti vurmussun. Kenarda bir yerde adamin anasina laf etmek icin pusuda bekliyormussun sen de

- Sen belalti vurunca adam da gercekten vurmus?!!??

- Dayagi yiyip oturmussun, ustune adama gidip yanasmissin buraya hala ama annesi de yemek yapmayi bilmiyor yazmissin??!?

- Adam zaten bir psikopat buraya hic deginmiyorum bile. Bogazina sarilmak nedir yahu:KK57: Gerci burda adama durduk yere dovdu susu veremem. Konu sahibesi camurlasmaya bu kadar musaitse kimbilir adama neler dedi, yani bunun bir oncesi de vardir. Adam da contayi atip girtlaklama aktivitelerine boylece giristi belli ki.

Arkadas, coluk cocuk evlenmesin. 25 yasin altina belediye nikah kiymasin rica ediyorum!
15 yaşındakilere nikah kıyıyorlar ne 25 i
nerede o belediye

Hep öfkesine hakim olamayan erkek modeli etrafta çok var bunlardan anaları çok pış pışlamış

Kişilikler bozuk aileler bozuk anlayış bozuk hepten bozuk bir toplum
Geçen bi kızcağız intihar girişiminde bulunmuştu evlenmedim diye arkadaş hiç mi şahit olmadınız böyle ilişkilere
Bekar olsan bunları görsem yeminle evlenmeye korkarım
Kadın erkek fark etmez

Gerçekten yorumlara bakınca şaşırıyorum. Sebep ne olursa olsun bir kadın bir kadına nasıl dayağı reva görür ? İşte böylelerinin yetiştirdiği erkekler tecavüzcü de oluyor dayakçı da. Yazık cidden.

Ya iki tarafta da baya bir sıkıntı var. Sende boş yere adamı kırmak istedin. Sanki provoke etmişsin bile bile. Sevgi Yok gibi hissettirdi bana. Bu yüzden zaten iki taraf bukadar rahat saldırabiliyor. Biri laf ile diğer şiddet ile. Zaten insanın beyin gücü yetmediği yerde şiddete başvurur.

Hakettim mi haketmedim mi değil konu. Bu adamla arrık evli kalmak istiyor muyum diye düşün. Bence aşık değilsin, eziyet gibi görüyorsun bu evliliği. Bide yarın birgün çocuk olursa ne olur....iyi düşün daha gençsin geleceğim senşn elinde ama yAnında ki kişi kim olursa olsun daha uyumlu olmayı dene

Bence sizin bu tarz konusmaniz ilk degil gibi. Ananin yemegi soyle, ananin yemegi boyle...gibi hep annesini yeren konusmalar yani. Siddet hali yorulana kadar dovmeye gelmisse bana bunu dusundurttu.

Annesi neyse ne bosverin ne kadar sevmeseniz de anne baba lafi etmeyin bence kavga ederken istenmeyen yerlere gidiyor olaylar..dilinizi isirin susun..tabi eger bu siddet esiniz de bir aliskanlik degilse

cc401fc6e4bb7a6c52957364ae50ebc4.webp

Hep öfkesine hakim olamayan erkek modeli etrafta çok var bunlardan anaları çok pış pışlamış
Ya hangi akla hizmet birinin annesini böyle aşağılarsın Vala benim anneme bunu derse biri bende en ağırıdan tepki veririm
Tabi dayak değil ama işim olmaz böyle biriyle
Kendisine saygı duyan biri bunları kimseye demez

annesi icin soylediginiz laf yanlis ne alaka simdi annesinin yemegi. kavga sebebi ama. yorulana kadar degil bir tokat sebebi bile degil.ama biz kadinlar surda hata yapiyoruz .bisey oluyor 3.sahislari ilgilendirmeye. hemen basliyoruz.senin anan boyle senin ablan boyle. olmaz iste bu tutum bizim yuvalarimizi sarsiyor.onlar bizim ailemize bisey dese eminim onlar gibi tepki veririz.

İyi geceler kızlar dayagimi yedim şuan agliyarak yazıyorum size
Siz karar verin hakettim mi

Eşim akşam işten geldi hiç bir sorun yoktu gayet güzel karşıladm
Üstünü değiştirdi yemek yemek için masaya oturduk yemekte mantı var di
3.4 kaşık yedi gayet güzel

sonra ben mantiyi kapalı paket değilde
Açık olarak ev mantısı aldığımı söyledim
Onu duyar duymaz bu mantı kokuyor ben bunu yemem dedi
Bende dedimki canım saçmalama bak şimdi yiyordun ben degince ne deyişti dedim
Benim eşimin böyle salak takintilari vardır işte
Sonra yok yemicem bana yumurta yap deyip sofradan kalkti bıraktı yemeği

Bende sinirlendim dedimki sen ananin kokmus bulasik suyu yemeklerine alişmişsin bunu mu begenemedin şimdi dedim
Böyle demeye kalmadan benim annem şimdi ne yaptida ağzina aliyosun deyip bogazimi sıkıp bana vurmaya başladı kendi yorulunca bıraktı
sonra arka odaya gittim ben hiç yanıma gelmedi
2 saat felan ayrı kaldık sonra ben yanına gittim geçtim karşı koltuğa
Sen beni haketmiyorsun sen benim yaşama sevincimi aldın ben 23 yasimdayim ama 50 yaşında bi kadın gibi oldum ben eski mutlu gunlerimi istiyorum dedim
Sende fark etmişsindir zaten sogudum senden artık seni istemiyorum dedim sabah izin al erkenden gidelim nereye gidilcekse boşanma davasını açalım ben mutlu oluyum eskisi gibi dedim
Oda tamam dedi
şimdi ise geçtim yatak odama salak gibi Ağlıyorum böyle işte kızlar

Bu arada
kızlar gerçekten kayinvaldemin hiç el lezzeti yok hiç güzel yemek yapamaz tarhana corbasindan başka bişi bilmez zaten
10 dkde yalap şap yemek yapar eşimde bunu biliyor hep der şimdiye kadar ben yemek yemegi bilmiyormusum cok guzel yapiyorsun herseyi der
önceden hep konusu geçti bu muhabbetin kendi de kabul ediyodu anasinin yemek yapamadığını yani
kusura bakmayında baya gıcıksınız bi yumurta kırsaydnz ya .. Hem mantıda sızın emegınız degılkı nw bu alınganlık, kaynana uzerınden ego tatmın etmenız ayrıyeten gıcık .. Bıde ayrılalım demek..

Ne yaparsanız yapın hiç kimse dayağı haketmez.Ne demek ben dayağı hakettim mi ?ama demeden geçenicem Dayağı yiyip oturmuşsnuz hala anasının yalap şap yaptığı yemeği mi düşünüyorsunuz.söz konusu annesi mi ki her lafın kavganın sonunu illaki anneye getiriyorsunuz. Siz de madem öyle öok güzel yemekler yapıyorsunuz oturup mantınızı kendiniz açın. Açmıyorsanız ve kocanızın böyle takıntıları varsa dilinizi tutun bırakın kapalı kutu mantı yiyor sansın.

Canim nacizane tavsiyem aileleri evin icine katmayin bilhassa kendinizi annesiyle kiz kardesiyle vs kiyaslamayin kiyaslattirmayin ne me lazim onlarin yemegi titizligi siz kendi evinize bakin hicbir erkek annesine laf soyletmez biz hanimlarda oyle hic kimse soyletmez ama erkekler evlenince sikayet ettikleri ne varsa kiymete biner binmesse bile kendi kizssada baskasinjn esinin dahi elestiri yapmasina sinir olur esiniz biraz takintili madem demesydin keske takintilarinin ustune gitme herkeste bi huy var iste ama dayak konusunda asla kimse dayak haketmiyor bende dayak yemistim senin ruh halini cok iyi anliyorum sen galiba biraz esinin gozunun icine bakan esini ilgi delisi yapmis birisin galiba ondanda ayni civiltiyi ilgiyi goremeyince kavga esnasinda sogudum bosanmak istyorum die onun canini yakmaya calisiyosun bu zamana kadar her kavgada bunu yaptinki esin bu soylediklerinin icraate gecmiceni biliyo ve umursamiyor olan sana oluyo agliyosun gelip konusuyosun o bunu dirdir olarak gorup senden bunaliyor sonra sen bu soylediklerini yutup ilk adim atan oluyosun tekrar sevgiyle yaklasiyosun oda bundan dolayi egosu tavan yapiyor nasilsa sonuc deismicek diyip her istedigini yapiyo dayak bile yese kaliyo benle diyip dayak bile atiyo ama hic cevap vermeseydin vicdani belki sizlayacakti madem sana vurdu arkasina dusmeseydin bence biraz kendinden taviz vermeyi birak birakta yaptiklarindan utansin biraz bilemessin belki aklina geldikce cani sıklyordur ama sen ona firsat vermedeb karsisinda olmayan yapmican seyleri konustukca sana vurdugu yada uzdugu icin pisman olucagina bunaltarak biraz daha siddete davetiye cikariyosun illa fiziksel deil yanlis anlama

İyi geceler kızlar dayagimi yedim şuan agliyarak yazıyorum size
Siz karar verin hakettim mi

Eşim akşam işten geldi hiç bir sorun yoktu gayet güzel karşıladm
Üstünü değiştirdi yemek yemek için masaya oturduk yemekte mantı var di
3.4 kaşık yedi gayet güzel

sonra ben mantiyi kapalı paket değilde
Açık olarak ev mantısı aldığımı söyledim
Onu duyar duymaz bu mantı kokuyor ben bunu yemem dedi
Bende dedimki canım saçmalama bak şimdi yiyordun ben degince ne deyişti dedim
Benim eşimin böyle salak takintilari vardır işte
Sonra yok yemicem bana yumurta yap deyip sofradan kalkti bıraktı yemeği

Bende sinirlendim dedimki sen ananin kokmus bulasik suyu yemeklerine alişmişsin bunu mu begenemedin şimdi dedim
Böyle demeye kalmadan benim annem şimdi ne yaptida ağzina aliyosun deyip bogazimi sıkıp bana vurmaya başladı kendi yorulunca bıraktı
sonra arka odaya gittim ben hiç yanıma gelmedi
2 saat felan ayrı kaldık sonra ben yanına gittim geçtim karşı koltuğa
Sen beni haketmiyorsun sen benim yaşama sevincimi aldın ben 23 yasimdayim ama 50 yaşında bi kadın gibi oldum ben eski mutlu gunlerimi istiyorum dedim
Sende fark etmişsindir zaten sogudum senden artık seni istemiyorum dedim sabah izin al erkenden gidelim nereye gidilcekse boşanma davasını açalım ben mutlu oluyum eskisi gibi dedim
Oda tamam dedi
şimdi ise geçtim yatak odama salak gibi Ağlıyorum böyle işte kızlar

Bu arada
kızlar gerçekten kayinvaldemin hiç el lezzeti yok hiç güzel yemek yapamaz tarhana corbasindan başka bişi bilmez zaten
10 dkde yalap şap yemek yapar eşimde bunu biliyor hep der şimdiye kadar ben yemek yemegi bilmiyormusum cok guzel yapiyorsun herseyi der
önceden hep konusu geçti bu muhabbetin kendi de kabul ediyodu anasinin yemek yapamadığını yani
Hiç bir şeyin karşılığı dayak değil kimsede haketmez üzüldüm sizin adınıza allah yardımcın olsun

Eşinizin huyunu bilmiyor musunuz da açık mı kapalı mı belirtiyorsunuz? Kimse dayak yemeği haketmez tabii ki ama tahrik etmişsiniz. Doğru bile olsa her doğru her yerde söylenmez. Bırakın yemiyorsa yemesin. Durduk yere kavga kıyamet. Eşiniz genel olarak sinirli bir insan mı? Bu kadar büyük tepki vermesi tuhaf

Back