• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayak yemeği hakettim mi siz karar verin

bır ınsanın annesıne laf soylemek bukadar kolay olmamalı
senın sorunun esınle anasını ne karıstırdın hemen camur attın durduk yere
neyse adamın ne oldugunu da gormus oldun ıyıce dusunur kararını verırsın de sen boşanmazsın buraya yazıyorum

gecmıs olsun.

İyi geceler kızlar dayagimi yedim şuan agliyarak yazıyorum size
Siz karar verin hakettim mi

Eşim akşam işten geldi hiç bir sorun yoktu gayet güzel karşıladm
Üstünü değiştirdi yemek yemek için masaya oturduk yemekte mantı var di
3.4 kaşık yedi gayet güzel

sonra ben mantiyi kapalı paket değilde
Açık olarak ev mantısı aldığımı söyledim
Onu duyar duymaz bu mantı kokuyor ben bunu yemem dedi
Bende dedimki canım saçmalama bak şimdi yiyordun ben degince ne deyişti dedim
Benim eşimin böyle salak takintilari vardır işte
Sonra yok yemicem bana yumurta yap deyip sofradan kalkti bıraktı yemeği

Bende sinirlendim dedimki sen ananin kokmus bulasik suyu yemeklerine alişmişsin bunu mu begenemedin şimdi dedim
Böyle demeye kalmadan benim annem şimdi ne yaptida ağzina aliyosun deyip bogazimi sıkıp bana vurmaya başladı kendi yorulunca bıraktı
sonra arka odaya gittim ben hiç yanıma gelmedi
2 saat felan ayrı kaldık sonra ben yanına gittim geçtim karşı koltuğa
Sen beni haketmiyorsun sen benim yaşama sevincimi aldın ben 23 yasimdayim ama 50 yaşında bi kadın gibi oldum ben eski mutlu gunlerimi istiyorum dedim
Sende fark etmişsindir zaten sogudum senden artık seni istemiyorum dedim sabah izin al erkenden gidelim nereye gidilcekse boşanma davasını açalım ben mutlu oluyum eskisi gibi dedim
Oda tamam dedi
şimdi ise geçtim yatak odama salak gibi Ağlıyorum böyle işte kızlar

Bu arada
kızlar gerçekten kayinvaldemin hiç el lezzeti yok hiç güzel yemek yapamaz tarhana corbasindan başka bişi bilmez zaten
10 dkde yalap şap yemek yapar eşimde bunu biliyor hep der şimdiye kadar ben yemek yemegi bilmiyormusum cok guzel yapiyorsun herseyi der
önceden hep konusu geçti bu muhabbetin kendi de kabul ediyodu anasinin yemek yapamadığını yani
Tepki olarak söylediğiniz cümle pek hoş değil ama ne olursa olsun hiç kimse dayağı hak etmez. Eşiniz size kizdiysa en kötü ihtimal evden çeksin gitsin ama asla ve asla dayak olmaz !

Dayagı hakettim mi demenden belli bosanamazsın. O ayıya karılık etmeye devam et. Ayrıca sunu da demeden gecemıcem dayak başlamadan önceki tartışmada kalsaydı olay neden annesine bulaştın durduk yere senın konuşmanda cok ayıp derdim

Boşan demek ne kolay. Ikinizde de hata var. Şiddet çok kötü olmuş. Sende de birikmiş bazı şeyler patlamissin. Eşin de şiddet uygulamakla çok yanlış yapmış.
Ama hemen boşan diyenleri dinleme. Sakinleş ve tüm ihtimalleri düşün sonra eşinle konuş ve çözmeye çalışın ama asla şiddet uygulatma kendine.

Hiç bir canlı dayağı hak etmez .. Olanlara çok üzüldüm .. Yani bi evliliğin bitecek olması beni çok üzüyor hep :(

Bende sinirlendim dedimki sen ananin kokmus bulasik suyu yemeklerine alişmişsin bunu mu begenemedin şimdi dedim
Böyle demeye kalmadan benim annem şimdi ne yaptida ağzina aliyosun deyip bogazimi sıkıp bana vurmaya başladı kendi yorulunca bıraktı
Sen beni haketmiyorsun sen benim yaşama sevincimi aldın ben 23 yasimdayim ama 50 yaşında bi kadın gibi oldum ben eski mutlu gunlerimi istiyorum dedim
Sende fark etmişsindir zaten sogudum senden artık seni istemiyorum dedim sabah izin al erkenden gidelim nereye gidilcekse boşanma davasını açalım ben mutlu oluyum eskisi gibi dedim
Oda tamam dedi

Bu arada
kızlar gerçekten kayinvaldemin hiç el lezzeti yok hiç güzel yemek yapamaz tarhana corbasindan başka bişi bilmez zaten
10 dkde yalap şap yemek yapar eşimde bunu biliyor hep der şimdiye kadar ben yemek yemegi bilmiyormusum cok guzel yapiyorsun herseyi der
önceden hep konusu geçti bu muhabbetin kendi de kabul ediyodu anasinin yemek yapamadığını yani

bu ne yav

Bu başlık bana "eskiden böyle değildi dayağı atar sonra elim kırılsın nasıl vurdum sana derdi "diyen birini hatırlattı... dayak olayi tuylerimi diken diken ediyor...merhametsiz bi de yorulana kadar dovmus

Oda tamam dedi

Bu arada
Hiç kimse dayağı haketmez. Üzüldüm çok ağlamayın lütfen. Hakkınızda hayırlısı olsun. O kocayada yazıklar olsun.

Haketmissin diyemem ammaaaa sartlari cok zorlamissin be panpa

- Adam guzel guzel yerken comak sokmussun, acik manti aldim demissin. Agzini tutsaydin ne olurdu

- Adamin anasini isin icine karistirmissin, mahalle karisi gibi elini beline dayayip ananin bulasik suyu yemekleri cart kabakagit demissin. Yani direkt belalti vurmussun. Kenarda bir yerde adamin anasina laf etmek icin pusuda bekliyormussun sen de

- Sen belalti vurunca adam da gercekten vurmus?!!??

- Dayagi yiyip oturmussun, ustune adama gidip yanasmissin buraya hala ama annesi de yemek yapmayi bilmiyor yazmissin??!?

- Adam zaten bir psikopat buraya hic deginmiyorum bile. Bogazina sarilmak nedir yahu:KK57: Gerci burda adama durduk yere dovdu susu veremem. Konu sahibesi camurlasmaya bu kadar musaitse kimbilir adama neler dedi, yani bunun bir oncesi de vardir. Adam da contayi atip girtlaklama aktivitelerine boylece giristi belli ki.

Arkadas, coluk cocuk evlenmesin. 25 yasin altina belediye nikah kiymasin rica ediyorum!

Son düzenleme:
Kuzucum sizi nasıl yetiştirdiler neden bu kadar değersiz olduğunuzu düşünüyorsunuz? Sen onun kölesi değilsin, ne demek dayağı hak etmiş miyim? Seni bu hale getirip dayağı sorgulatan o ruh hastası pislikten boşanman lazım. Ama boşanacağından pek umudum yok. Keşke ellerini tutup sana destek ve cesaret verebilseydim.

Kavgalarınız çok mu fazla? Sanki ikinizde de birikmiş. Siz 23 yaşında ama sanki daha çileli bir hayatta gibisiniz eşiniz de ani patlamalar yaşamış. Bir insanın bir insanı yorulana kadar dövmesi ne demek!!bırakın şimdi mantıyı anasını onu bunu gururunuz incinmedi mi ? Böyle evlilik yürür mu?çocuk yoksa ayrılın yani sadece dayak olduğu için değil gecinemediginiz için ayrılın
Bi tek siz anliyabilmişsiniz beni teşekkür ederim
6 senelik evliyiz çok severek evlendik biz
Kayinvaldem bi türlü sevmedi hiç beni kabul etmedi 6 senelik evliligimizde hep o kadın yüzünden kavga ettik sadece
Başka sorunumuz bikere bile olmadı
Eşime 1 lira destek çıkmadı biz borç odiyerek evlendik düğün yaptık kiraya ciktik evliligkmizin ikinci yılında benden gizli eşime kredi cektirmiş ev kredisi
biz kirada oturup hem kira ödeyip hem dugun taksitlrimizi oderken o kadın ağliyarak ikinci evini almak için kredi cektirmiş eşime ben çok sonra öğrendim
Kadın sürekli bizle uğraşıyor bıktım artık
Dayanamıyorum ona artik
Zaten tek derdimiz o kadın olduğu içinde yemek olayında anasını hakkında konuşu verdim işte
Gururum incilmez mi hiç çok zoruma gitti onu okadar seviyorum ki beklemezdim hiç şuan nasıl davranmam gerekiyo bilmiyorum
Aslında ayrılmayı gerçekten düşünüyorum ama annesi yüzünden neden yuvami yikiyim bütün Kavgalarımız sadece okadin yüzünden 6 senedir beni kabullenemeyen bi kadına bu saatten sonra bende melek gibi davranamam artık

Back