Dayak yemeği hakettim mi siz karar verin

Esiniz cogu erkegin soylemeye cesaret edemeyecegi seyi soylemis "sen annemden guzel yemek yapiyosun hemde cokguzel " bu saatten sonra insan dort kosa olur kotu bile oldu dese yapar keyif kahvesini icer.

Mantiyi siz acmamissiniz kvnizde acmamis onun lapa mantasini begenip sizin guzel mantiniza kotu dememis. Hazir aldiginiz acik mantiyi yemek istememis hakkida takintisi olabilir.

Anladigim kadariyla bu bulasik suyu muhabbetini cok yapiyosunuz canina tak etmis .

Vurmakta hakli degil suclu lakin sizde masum degilsiniz

Bir hiç uğruna sizi dövmüş git kız boşanma davasını aç ağlayacağına yarın çocuk olunca dahada canav arlaşır başlamış seni sindirmeye

Kızardı bağırdı ama ilk defa vurdu hiç beklemezdim ondan bunu hakediyormuyum diye sormamin sebebide ben üstünemi gittim acaba öyle diyerek diye ama yinede çok zoruma gitti yapmaması lazımdı
Konu başlığına takılmıyorum ben. Ağlayarak yazdığın için mantıklı düşünemiyorsun belli ki..
Ama şimdi ne diyeceğimi bilemedim.
Esin umarım çok pişman olur ve kendini affettirir. Ayrıca esin sana ne güzel övgülerde bulunmuş yaptığın yemekler hakkında, annesini hic karıştırmasaydin keşke..
Madem pimpirikli mantı konusunda misal, sen de ona göre davran. Hiç demeseydin keşke açık aldığını ama olan olmuş şimdi keşke demenin de faydası yok.
Bundan sonra bu hataları yapma. Sende de hata var ama eşinin vurması çok çok kötü bir durum.

Acaba annesine karşı içinizde biriktirdiğiniz nefret mi vardı da durup dururken onu tartışmanıza kattınız?

Allah yardımcınız olsun

Ne olursa olsun şiddete karşıyım
Yani kusura bakma ama zıkkımın kökünü yesin o dengesiz eşiniz

Haketmemissiniz ama adami kiskirtmissiniz.
Adam yorgun argin eve gelmis yemek yiyecek anasini niye attiniz ortaya.
Disardan manti sevmeyebilir,sesinizi cikarmadan yumurta kirabilirdiniz.
Annesinin kotu yemek yapmasi sizi üstün kılmaz ayrica..

Kocan bildiğin öküz boşa gitsin de ... onun annesinden sanane yok yemek yapamazmis yok bulaşık sulu kokulu bilmem ne yok çorbadan başka bişey bilmezmiş sananeeeeee. Patavatsizsin kusura bakma

Dayagi hak ettimmi diye soran bir zihniyet dayagi hak eder cunku zaten basina gelecek odur..
Birdaha bunu soylemeyin..dayagi hak eden bircok kisi var elbet tacizci tecavuzcu pedofili veya bir cani..ama kari koca arasinda olan tartismalarda bir taraf siddet uyguluyorsa orada hak eden taraf yoktur.
Zikkim yesin bu arada esiniz.

Benim anlatmak istediğim eşim anasinin yemek yapamadığını bildiği halde neden bu kadar zorunda gidip bana bunu yapmasıydi

Dayağın düşüncesi gerekçesi osu busu olmaz, annesini karıştırmanız en az eşinizin size uyguladığı şiddet kadar çirkin.Bence daha önce de konuşuyordunuz kv denizle ilgili eşinize. Yapmanız gereken 2 yumurta pişirip önüne koymaktı beğenmediyse yemeğinizi, yada kalk kendin yapda diyebilirdiniz.

Yemek istemiyor olabilir, takintili olabilir. Duyunca rahatsiz olmustur ve devam etmek istemez niye bu derece olay yarattin? Yumurtasini kendi yapsaydi begenmediyse. Ben boyle bir durum yaşasam diyecegim tek şey "Ben yemegimi yiyorum, yumurtani sen yapar misin?" Bitti gitti.

Zaten adam normalde yemeklerini övüyormuş, annesinden guzel yaptigini da kabul ediyormus ama bunlari yapti diye iyice şımarmişsiniz. Önune koydugun herseyi yemek zorunda mi bu adam? Bir açık buldunuz diye direk oradan girip bu kadar ağır konusmak zorunda misiniz?
Fiziksel olarak degil ama ben sizin gibi birini sözlerimle dayak yemiş hale getirirdim o an oracikta.

Bu anlattıkların şiddet sebebi olamaz
Esin acık mantıyı duyunca midesi bulanmış olabilir. Ben de bilmediğim yerden yemem mantı hele de kıymalı vs ise yiyemem. Gecen gün komşum yapmıştı yiyemedim valla.
Yumurta yap demiş ordan lafı anneye nasıl bağladıysan kan beynine sıçramış demek ki. İyi ya da kötü anne yemeğimi aşağılama bence. Eşin senin yemeğimi övüyor diye annesinin yemeğine bulaşık suyu diyemezsin. Olmamış.
Boşanacak kadın da yrn izin al avukata gidelim demez kalkar gider.
Neyse bu kadar trip atmışsın bari hemen yelkenleri indirme suya.

Eşiniz size vuramaz.
Sizde ailesine ve eşinize hakaret edemezsiniz.
Eşim annem hakkında sizin ona söylediklerinizi söylese kan beynime sıçrardı sanırım.
Boşanmaya niyetliyseniz gidin darp raporu alın.

Hey allahım hala kayınvalidem yemek yapamaz diyorsunuz allah bol bol akıl fikir versin.

Kocanız ruh hastası evet, ben olsam darp raporu alırım. Ama siz de gayet densiz, kendisine saygısı olmayan (dayağımı yedim nedir ya afiyet olsun), muhakeme yeteneği sıfır bir kadınsınız maalesef.

Boşanmayacağınız da burdan bile belli oluyor, boşuna blöf yapmayın.

Dayak hak etmek nedir yahu. Konuyu okumadım bile sadece başlığa istinaden cvp veriyorum.

Kavgalarınız çok mu fazla? Sanki ikinizde de birikmiş. Siz 23 yaşında ama sanki daha çileli bir hayatta gibisiniz eşiniz de ani patlamalar yaşamış. Bir insanın bir insanı yorulana kadar dövmesi ne demek!!bırakın şimdi mantıyı anasını onu bunu gururunuz incinmedi mi ? Böyle evlilik yürür mu?çocuk yoksa ayrılın yani sadece dayak olduğu için değil gecinemediginiz için ayrılın

Kadın evinde yemeğini yapmış sofrası kurulmuş. Yemek yerken adam açık mantı sözünu duyunca kalk bana yumurta yap diyor. Hangi kadın delirmez ki?? Tamam anasını karıştırma san iyiydi ama o an delirmis belli ki.. Bir söz uğruna boğazı sıkılan dayak yiyen bir kadin Allah belalarini versin böyle adamların.

Kimse dayağı hak etmez. Ama adamın takıntıları olduğunu biliyorsun hala yemekle ilgili ayrıntı anlatıyorsun bu birinci hatan. İkincisi ise sanane kadının el lezzeti yoksa Yok ne diye adamın anasına laf söylüyorsun hemde bulaşık suyu filan hakaret resmen ayıp yaptığın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…