Dayak yemeği hakettim mi siz karar verin

Ya kimse dayağı hak etmez, saçmalamayın.

Konuştuğunuz laf çok kötüymüş. Buna karşılık bana kızdı, bağırdı, küstük deseniz tamam diyeceğim. Ama dövdü diyorsunuz, hiç normal değil.

Kendinden güçlü birine el kaldırabilir mi?Savunmasız görmüş sizi vurmuş ve hiçbir sebep dayağı gerektirmez.Tabiki yaptığı yanlış,üstelik ev mantısı hazır pakette olanlardan daha sağlıklı daha lezzetli olur benim bildiğim. Senin de o sözün pek hoş olmamış,annesiyle başka bir sıkıntın yoksa bu sözü söylemeyecektin.Ama dediğim gibi dayak atması affedilir bişey değil.

bizim bir sey dememuze gerek yok siz hakettiginizi dusunuyorsunuz degisir misiniz pek sanmam o 1 yaparsa suz 5 yaparsiniz ustune cocuk da yaparsiniz o da yasar bu rezillikleri

Ne desem bilemedim.
Öyle bir yazmışsınız ki , sorun yemek mi dayak mı anlayamadım.
Ama, dayak hakedilen bir şey değil yani, kendinize bunu asla yakıştırmayın lütfen.

Hiçbir canlı Allah'ın yarattığı hiçbir şey dayağı hak etmez sorunuz baştan yanlış bu bir .ikincisi boşan arkadaşım uzatmayın yüzgöz olmuşsunuz gençliğine yazık günah

Dayağı hakettin desek gidip kocanı affedip sarılacak misin ? Sen kendine bu muameleyi layik görüyorsan bizim söyleyecek bir şeyimiz yok.

Bu arada kocan sevmeyi bilmiyor. İnşallah seni seven , gözünden sakınan , incitmekten korkan bir insanla ikinci evliliğini yaparsın da bu saçma ruh halinden kurtulursun

Kızardı bağırdı ama ilk defa vurdu hiç beklemezdim ondan bunu hakediyormuyum diye sormamin sebebide ben üstünemi gittim acaba öyle diyerek diye ama yinede çok zoruma gitti yapmaması lazımdı

Ne olursa olsun dayak olayını kimse hak etmez

Ama o anda annesinin yemeklerini o şekilde betimlemen de hoş olmamıs

Eşin de yediiği yemeği bırakmak ile ayıp etmıs ama annesine dediğin laf agır kacmıs

Şakamısınız ? kocanız sizi dövüyor hala geçmiş kv dem kötü yemek yapar yazmışsınız,kv denizin yemeklerinden daha önemli sorunlarınız var.
Benim anlatmak istediğim eşim anasinin yemek yapamadığını bildiği halde neden bu kadar zorunda gidip bana bunu yapmasıydi

Şimdi cidden tüm düşünceniz kayınvalidem gerçekten güzel yemek yapamıyor , ben yapıyorum mu ? Psikolojiniz de bozulmuş sizin .

Dayak yemeyi kim hakeder Allah aşkına . Hem de sebebe bir bakın . Çok üzüldüm adınıza .

Umarım imkanınız vadır da boşanırsınız .

Burada okudugum en tuhaf konulardan biri. Dayak yedigi halde derdi hala kaynanasinin kotu yemekleri olan ayni zamanda da dayagi hakedip haketmedigini dusunen bi adet konu sahibi ilginc.
Bilmem farkinda misiniz dayak yemissiniz bunun otesi berisi yok!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…