• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayak yemeği hakettim mi siz karar verin

Lafa bak
İşine gelmedi di mi gerçekler :)
Tatlım sen gitsene gebelik sitelerine bak ne işin var BURALARDA
Herşeyi siz bilin zaten sonra gün gelip başınıza geldiğinde demek böyle oluyormuş dersiniz boş insan ve boş sözleri
Geceden beri NASILda güzel Plaza kadinlariymiş gibi ahkam kesiyor sunuz siz ya

İnşallah beni yadirgAyacak kadar güzeldir hepinizin mutluluğu

Tabikide herkesin farklı bakış açısı var ama benim yasadiklarimi asla çocuklarıma yaşatmak ben buda benim görüşüm çünkü aile dağınıklığı yüzünden çok çektim ben yeri geldi tacize uğradım assagilandim kimse bakmadı oysaki anne babam bir olsaydı bunları yasarmiyidm asla anne babam bir olsaydi 15 yaşında evlenirmiydim aslaaaaâaa

Yaşadiklariniz boşanmanin bir getirisi degil. Durum, şartlar ne olursa olsun insan cocugunu korur, korumali. Boşanildi diye cocuk telef oluyorsa oyle anne, baba birlikte olsa nolurdu ki diye dusunmuyor degilim.
Benim cok yakin bir akrabamda boşandi iki kız cocuguyla, dayak yuzunden. Cocuklarida kucuktu.
Buyuk olan simdi 23 yasinda okulunu bitirdi, calisiyor. Kucuk olanda 15 yasinda okulunu okuyor.
Hicte böyle rezillik yaşamadilar.

İyi geceler kızlar dayagimi yedim şuan agliyarak yazıyorum size
Siz karar verin hakettim mi

Eşim akşam işten geldi hiç bir sorun yoktu gayet güzel karşıladm
Üstünü değiştirdi yemek yemek için masaya oturduk yemekte mantı var di
3.4 kaşık yedi gayet güzel

sonra ben mantiyi kapalı paket değilde
Açık olarak ev mantısı aldığımı söyledim
Onu duyar duymaz bu mantı kokuyor ben bunu yemem dedi
Bende dedimki canım saçmalama bak şimdi yiyordun ben degince ne deyişti dedim
Benim eşimin böyle salak takintilari vardır işte
Sonra yok yemicem bana yumurta yap deyip sofradan kalkti bıraktı yemeği

Bende sinirlendim dedimki sen ananin kokmus bulasik suyu yemeklerine alişmişsin bunu mu begenemedin şimdi dedim
Böyle demeye kalmadan benim annem şimdi ne yaptida ağzina aliyosun deyip bogazimi sıkıp bana vurmaya başladı kendi yorulunca bıraktı
sonra arka odaya gittim ben hiç yanıma gelmedi
2 saat felan ayrı kaldık sonra ben yanına gittim geçtim karşı koltuğa
Sen beni haketmiyorsun sen benim yaşama sevincimi aldın ben 23 yasimdayim ama 50 yaşında bi kadın gibi oldum ben eski mutlu gunlerimi istiyorum dedim
Sende fark etmişsindir zaten sogudum senden artık seni istemiyorum dedim sabah izin al erkenden gidelim nereye gidilcekse boşanma davasını açalım ben mutlu oluyum eskisi gibi dedim
Oda tamam dedi
şimdi ise geçtim yatak odama salak gibi Ağlıyorum böyle işte kızlar

Bu arada
kızlar gerçekten kayinvaldemin hiç el lezzeti yok hiç güzel yemek yapamaz tarhana corbasindan başka bişi bilmez zaten
10 dkde yalap şap yemek yapar eşimde bunu biliyor hep der şimdiye kadar ben yemek yemegi bilmiyormusum cok guzel yapiyorsun herseyi der
önceden hep konusu geçti bu muhabbetin kendi de kabul ediyodu anasinin yemek yapamadığını yani
başlığa istinaden diyorum ki hiç kimse dayağı hak etmez hiçbir hata dayağı şiddeti hak etmez ama şu başlık şey gibi eğer hak ettiysem susayım gibi olmuş sizin boşanacağınıza inanmıyorum çünkü hala sizin derdiniz annesinin yemeği.
Dayağı hak etmediniz ama çok normal değilsiniz bence adamın madem takıntısı var söyleme bırak yesin ne diye söylüyorsun ki yani kalkacağını bile bile adamın takıntısına oynamışsın, birde üstüne ananın bulaşık suyu gibi yemeği ne alaka konu oraya nereden geldi? Yani haklıyken nasıl haksız olunur bunun açıklamalı örneğisin madem boşanmaya niyetin var gidip adama açıklama yapacağına git darp raporu al

Herşeyi siz bilin zaten sonra gün gelip başınıza geldiğinde demek böyle oluyormuş dersiniz boş insan ve boş sözleri

Amaaaaan ! Ha gidip mutfaktaki çay baydagına konuşmuşum, ha gelmiş size.
Kendimden özür diliyorum.
Parmaklarıma acıdım.
Haklısınız hem de çok, valla bak.

Ne dersen de dayak atmak nedir? Anasına sövsen de vuramaz...

Açık mantıda kıyma oluyor kapalılarda soya oluyor bakliyat vs. Açık mantıyı koktuğu için bende sevmiyorum hatta dün 1 tabak mantıyı çöpe attm yiyemedim bu konuda onu anlayabiliyorum...

Ama kesinlikle ne olursa olsun vuramaz sana...

Hayır tabiki hak etmedin. Bir insan eşine nasıl vurur? Hem de yorulana kadar dövmüş. Akıl almaz gerçekten. En başta ben bunu yemem yumurta pişir demesi de çok çirkin zaten. Emeğe saygı yok, eline sağlık yok, şiddet var. Annesiyle ilgili söylediğin söz her ne kadar yanlış olsa da bunu karşılığı yorulana kadar dövülmek olmamalıydı. Yazmak bile kötü, çok üzücü. Keşke darp raporu alıp şikayetçi olsan ama görüyorum ki seviyorum, tüm suç kayınvalidenin minvalinde yorumlar yapmışsın. Ne diyebiliriz ki?

Madem takıntısı var biliyorsunuz neden açık olduğunu söylediniz ? çok afedersiniz ama sanki bilerek kavga çıkarmaya çalışmış gibi geldiniz yani en azından ben öyle anladım

Dayağı kimse haketmez..

AMA adam size, yemeğin kötü olmuş dememiş.. Kendi takıntısı.. Pakette olsa açıkta olsa başkası yapmış neticede.. Size laf demiş gibi durduk yere neden anasını katıyorsunuz????? Huyu böyle diyorsanız, açık aldım dememeniz gerektiğini de bilmelisiniz.. 2yumurta kırsaydınız keşke..

Ben ilk defa dayak yedim arkadaşım 1 senedir 100 tane iğne vurula vurula ve sonu boşa çıkınca hersey boşa gidip yine kucagim boş kalınca bende pskolojimi kaldı sanıyorsun
herseyi siz bilin boş boş konuşun anca

Anne olmayı çok istiyor olabilirsin ama bence biraz daha düşün derim. Burada sana tavsiye vermeye, gözünü açmaya çalışan kişilere boş boş konuşun demen çok saygısızca..

Eşin babalık yapabilecek psikolojide biri değil. Zira sen de sağlıklı görünmüyorsun. İlle de boşanmam dersen aile terapisine gitmelisiniz.. Gerçi o psikopat kabul eder mi bilinmez?

Çocuk sağlıklı yuva için mutluluk kaynağıdır, sorunlu aileler için tam bir kör kuyudur. Kaldı ki o bebeğin bu geçimsizlik, kavga dövüş halinde şahit olacaklarına değinmiyorum bile.
İlk 2 sene eşimle kavga etmeyen biz bile an geliyor bebek yüzünden birbirimize bağırmaya başlıyoruz..

Tatlım canım nerde isterse orda takılıyorum
Kime ne :)
Temennin içinde teşekkürler bak hep böyle yapıcı ol
Emin ol karşılığını alırsın :)

İyi geceler kızlar dayagimi yedim şuan agliyarak yazıyorum size
Siz karar verin hakettim mi

Eşim akşam işten geldi hiç bir sorun yoktu gayet güzel karşıladm
Üstünü değiştirdi yemek yemek için masaya oturduk yemekte mantı var di
3.4 kaşık yedi gayet güzel

sonra ben mantiyi kapalı paket değilde
Açık olarak ev mantısı aldığımı söyledim
Onu duyar duymaz bu mantı kokuyor ben bunu yemem dedi
Bende dedimki canım saçmalama bak şimdi yiyordun ben degince ne deyişti dedim
Benim eşimin böyle salak takintilari vardır işte
Sonra yok yemicem bana yumurta yap deyip sofradan kalkti bıraktı yemeği

Bende sinirlendim dedimki sen ananin kokmus bulasik suyu yemeklerine alişmişsin bunu mu begenemedin şimdi dedim
Böyle demeye kalmadan benim annem şimdi ne yaptida ağzina aliyosun deyip bogazimi sıkıp bana vurmaya başladı kendi yorulunca bıraktı
sonra arka odaya gittim ben hiç yanıma gelmedi
2 saat felan ayrı kaldık sonra ben yanına gittim geçtim karşı koltuğa
Sen beni haketmiyorsun sen benim yaşama sevincimi aldın ben 23 yasimdayim ama 50 yaşında bi kadın gibi oldum ben eski mutlu gunlerimi istiyorum dedim
Sende fark etmişsindir zaten sogudum senden artık seni istemiyorum dedim sabah izin al erkenden gidelim nereye gidilcekse boşanma davasını açalım ben mutlu oluyum eskisi gibi dedim
Oda tamam dedi
şimdi ise geçtim yatak odama salak gibi Ağlıyorum böyle işte kızlar

Bu arada
kızlar gerçekten kayinvaldemin hiç el lezzeti yok hiç güzel yemek yapamaz tarhana corbasindan başka bişi bilmez zaten
10 dkde yalap şap yemek yapar eşimde bunu biliyor hep der şimdiye kadar ben yemek yemegi bilmiyormusum cok guzel yapiyorsun herseyi der
önceden hep konusu geçti bu muhabbetin kendi de kabul ediyodu anasinin yemek yapamadığını yani
Şimdi eşin annesinin güzel yemek yapmadığını kabul etti diye sizde ilk fırsatta annesine hakaret mi etmeniz lazım.

Tabi şunu da eklemek istiyorum eşinizin size vurması,ağlatmasının da hiçbir geçerli sebebi yoktur.Gerçekten eşiniz çok cahil ve anlayışsız
Size vurması kabul edilemez.

Walla bu kadinlara da bayiliyorum boyle herseyi acik acik anlatmasina adamin takintisi oldugunu bilip soyleyen sen, paket olmayan mantiya tepki verecegini bile bile yapan da sen soyleyen de sen,sana bildigin halde neden yaptin dememis bir yumurta kir demis git etle borek yap da dememis .arkadaslarin da dedigi gibi her erkekgin kendi icinden bildigi halde anasindan guzel yaptigini esine soyleyen nadirdir.bunu da bildigin halde konuyi nasil anaya getirmissiniz kv ye laf koyma pususuna gecmissiniz gibi mevzuyi nereye cekmissiniz.
Kendiniz bi de diyorsunuz hic boyle olmamis boyle yapmamis dovmemus diye...
Tabi ki verecegi tepki boyle olmamaliydi dayagi hicbir canli haketmez.esinizi tanimam ama tavugu bile boyle kişkisşlarsan gagalar erkek mizacida oyle halim selim degiller yani...
Cinayette bile hafifletici sebepler vardir hanimlar yaptigi suc kotude olsa kiskirtici oldugu gozden kacirilmamali

Dayak yemek kesinlikle hakedilmez benim görüşümce sorunuzun cevabı hayır. Ama annesinin yemekleriyle ilgili yaptığınız eleştiri de olmamış yani. Siz de kaş yapayım derken göz çıkarmışsınız biraz, kavga sebebi olabilir ama kesinlikle dayak hakedilmez savunulacak bir tarafı yok. Sofradaki hazır yemeği beğenmiyorsa kalksın yumurtasını kendisi kırsın.
+1

30 senelik evli birisi olarak tek tavsiyem,eşinizle k.valide hakkında konuşurken lütfen daha dikkatli olmanızdır.
Ne kadar kızarsanız kızın eşinizi kırmadan incitmeden sorunlarınızı söyleyin.
Senin annen şöyle böyle diye konuya girerseniz zararlı çıkarsınız..
Kazanayım derken kaybetmeyin sakın..

Seni sindirmiş canım 23 yaşındasın ama 50 yaşında kaderine boyun eğmiş
bir kadın oluvermişsin..
Kv kötü yemek yapabilir, bunu öyle demen onu sinirlendirmiş lakin
senin hiçbir cümlen karşılığında dayak yemen gerekmiyo!

Eşin baba kopyası sanırım, babasından gördüğünü evliliğinde yaşatıyor..
Geçmiş olsun, karar senin..

Dayak bir çözüm değil evet ama birisi annenize bir laf söylese acaba tepkiniz ne olurdu, veya yoldan geçen birinin anasına laf edelim bakalım ne diyecek bize, saygı çerçevesinde tartışacak mı? Tartışacaksanız eşinizle tartışın, yemeği kötü bile olsa senin ananın kokmuş yemeği ne kadar kötü bir söz. Sizin annenizin kötü bir özelliğini yüzünüze vursa zorunuza gitmez mi? Erkeğin kaba kuvvet kullanması yanlış ama uzun uzun tartışıp laf sokmakla uğraşmaz erkekler, ya hakarete varır ucu ya da şiddete. O yüzden laflarınıza dikkat edin, üslubunuz değişmediği sürece huzurlu bir yuva mümkün olmaz.

Back