Dayak yemeği hakettim mi siz karar verin

Hazmedip oturdugumu nerden çıkarsınız ilginç

Ne demiş olursanız olun, dayağı asla hak etmiyorsunuz kaldı ki hiçbir canlı haketmez.
Dün de yazmıştım yine yazıyorum, aynı şeyi eşiniz sizin kendi anneniz için söyleseydi boğazına yapışıp yorulana kadar dövecek miydiniz? Nerede kaldı hoş görü, konuşarak anlaşmak? Eşiniz barbarın teki... Demek daha büyük sorun olsa adam kalkıp sizi öldürecek!

Evet konu sahibide az degil
Kaç yıllık kocası tanımıyor mu madem bu evliliği sürdürüyor ona göre hareket edecek o zaman
Böyle bir adamın yıllar boyu ilk kez mantıdan sebep kadını bu denli dövdügünü sanmıyorum
Belli ki konu sahibinin ilk dayak yiyişi degil
Boşanmıyor da madem
O zaman dayak yemek istemiyorsa adama kalkıp ananın bulaşık sulu yemekleri demeyecek
Adam tam yemeği yerken açık mantı bu demeyecek inadına yapar gibi

Evet dayak doğru bir hareket değil ama dayakçı koca ile hayatını sürdürmek isteyenler de var
Soru biçiminden de belli zaten hak ettim mi diye soruyor konu sahibi
Dayağımı yedim diyor
Yani diyor ki kocam beni dövsün ama hak ettiğim de dövsün haksız yere dövmesin

Ben ilk defa dayak yedim arkadaşım 1 senedir 100 tane iğne vurula vurula ve sonu boşa çıkınca hersey boşa gidip yine kucagim boş kalınca bende pskolojimi kaldı sanıyorsun
herseyi siz bilin boş boş konuşun anca

Mantıyı zaten kendın yapmamıssın ne dıye gurur yaptın anlamadım gercekten.
Hadı kendın acmıs olsan begenmese laf soylese kırılırsın laf soylersın belkı ama soyledıgın laf da zaten kv ıle ılgılı olmamalı normalde.
Begenmıyorsan yarın sen ac dersın, kalk ıyısını banada yap dersın, dısarda ye beyfendı begenmedıysen dersın. kvnın yemeklerı ne alaka.
bogazına yapısması yorulana kadar dovmesı ılk degılkı sınır krızı gecırmemıssın anladıgım.
Cok saglıksız bır ılıskı sanırım sızınkı.
Dayagı hıc kımse hak etmez tabıkı, darp raporu alıp bosanabılırsın bence maden bosanmayıda dusunuyorsun. dayak yanına kalmasın onunda.
Ayrıca bu davranıstakı adamın bosanalım blofunuze karsılık ay ne olur bosanmayalım dıye yalvaracagınımı zannettnızde sonrasında bırde agladınız?

Senin gibi zihniyetin yaşaması NEDEN
Ne varmış zihniyetimde.

Soru sormuşsunuz cevap verdim hoşunuza gitmedi mi.

Dayak yemeyi normal gören “sadece hakedip etmediğini”sorgulayan !?. zihniyette olan sizsiniz.

Bir de bağırır gibi büyük büyük harflerle yazmış tövbest.

Kendinize sormanız gereken soru "dayağı hak ettim mi?" değil, "dayak yedim ne yapmalıyım?" falan olmalı.

Bu arada olayda kayınvalideyi niye araya sokuşturdunuz anlamadım.

Tabiki hiç kimse dayak haketmez ama sende çok ileri gitmişsin.
kayınvalideniz yemek yapmayı bilmiyor olabilir onu oğluna karşı aşağılamak nedir Allah aşkına?
Madem takıntıları olduğunu biliyorsunuz neden mantıyı nereden aldığınızı söylüyorsunuz.
Olan olmuş artık kendinizde eşinizden soğuduğunuzu söylemişsiniz.
Ozaman boşanın.

Bu ilk dayağınızsa eğer haklıya haksıza bakmadan o adamı terk etmelisiniz

İlk defa dayağa maruz kalıp da hala kayınvalidrnizin el lezzetini tartışmanız psikolojinizin ne kadar bozuk olduğunu gösteriyor zaten, Sağlıklı düşünemiyorsunuz sizin düşüncenizde haksız yere dayak yemiş olmak zorunuza gidiyor, dayak yeniş olmak değil burda yarattıgınız imaj bu

Konuyu okumadım.. Ama dayak yemeyi haketmediğinize eminim. Dayak herhangi bir canlının hakedeceği bişey değildir.

Dayak hak edilmez ama sizinde yaptiginiz buyuk ayip ! Annesinin yemekleri guzel olmaya bilir ama sizin ne haddinize onun hakkinda boyle konusmak ? Bu dayagi gormezden gelme, rapormu alirsin bosanirmisin bilemem ama bidaha kimsenin annesinede boyle terbiyesizlik yapma derim !

kimse dayak yemeyi hak etmez o cepte. ama hiç kimse de eşinin annesi hakkında ahkam kesemez. size ne annesinin yemeğinin lezzetinden yemezsiniz olur biter. eşiniz de madem takıntılı neden yemek esnasında açık mantı aldım diyorsunuz?? siz dayak yemeyi hak etmemişsiniz ama sanırım canınız biraz heyecan çekmiş. bi insan ancak bu kadar çabalayabilirdi olayın bu boyuta gelmesi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…